NRK > Nyheter

Sunday, 19 May, 04:22

NRK - 03 apr 24 kl. 09:24

Tiande dag i retten er sett

Onsdag er det Matapour sin aktivitet før åtaket 25. juni 2022 som er tema i rettssaka. Politifagleg etterforskingsleiar Geir Gjerde Knutsen skal forklare seg i retten. Knutsen startar med å fortelje om korleis etterforskinga blei organisert..
Les mer på NRK


Les mer om:
Matapour, Geir Gjerde Knutsen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tiande, dagi , rettener , sett
NRK - 05 feb 24 kl. 10:46

Høyesterett skal avgjøre om man kan fradømmes retten til å bruke Snapchat

En mann ble i fjor dømt for å ha hatt seksuell omgang med barn under 16 år via Snapchat. Nå skal Høyesterett avgjøre om retten til å bruke appen kan fradømmes. En mann i 30-årene ble, i tillegg til 13 måneder i fengsel, fradømt retten til å ha konto på Snapchat i en periode på to år.

NRK - 29 dec 23 kl. 11:27

Kikhosten er på veg tilbake

Under pandemien var det nesten ikkje kikhoste i befolkninga. Det endra seg i haust. Folkehelseinstituttet (FHI) har rapport om ein stor auke i kikhoste.

NRK - 11 apr 24 kl. 10:37

Tiltalte hamna på same avdeling i fengselet under rettssak

19-åringen som er ein av dei tiltalte for grovt ran av artist blei sett i varetekt under rettssaka i Trøndelag tingrett for å sikre at han møtte i retten onsdag. I fengselet hamna han på same avdeling som to av dei andre tiltalte, ein svenske og ein 25-åring frå Austlandet. – Dette synest eg er prinsipielt uheldig.

Klartale - 18 feb 24 kl. 06:00

Hvorfor gråter noen mer enn andre?

Har du hørt uttrykket «store gutter gråter ikke?» Det har blitt laget filmer og dokumentarer om temaet. Men er det sant?

Klartale - 20 nov 23 kl. 10:16

Rettssak mot Shakira starter mandag

Shakira er en kjent artist. Hennes fulle navn er Shakira Isabel Mebarak Ripoll. Hun stilles for retten i dag.

NRK - 25 jan 24 kl. 08:28

Ny runde i retten mot dronetiltalte Andrey Yakunin

Straffesaken mot den britisk-russiske eventyreren og forretningsmannen har vært oppe flere ganger i retten. I dag starter en ny runde i retten i Tromsø. Det var sommeren 2022 at Andrey Yakunin fløy drone under en seiltur på Svalbard.

Klartale - 18 apr 24 kl. 10:49

Jan Helge Andersen sier fortsatt at Viggo Kristiansen var med

To jenter ble funnet drept i år 2000. Stine Sofie Sørstrønen og Lena Sløgedal Paulsen ble bare 8 og 10 år gamle. Saken er kjent som Baneheia-saken.

NRK - 21 nov 23 kl. 04:50

Rapperen Asap Rocky må i retten i voldssak

Den amerikanske rapperen Asap Rocky skal stilles for retten i saken der han er tiltalt for å ha skutt en bekjent, fastslår en domstol i Los Angeles. Den 35-år gamle hiphop-artisten er kjæreste med superstjernen Rihanna, og de har to sønner sammen. Domstolen har funnet at det er nok bevis i saken for å stille ham for retten.

NRK - 09 feb 24 kl. 12:22

Knivstakk i panikk

En 16 år gammel gutt er dømt til 120 dagers betinget fengselsstraff etter en knivstikking i Skien i september i fjor. Gutten som var 15 år da knivstikkingen skjedde, var ute og gikk tur da han ble forfulgt av en gjeng eldre gutter på motorsykkel. Gutten fortalte i retten at han var livredd for å bli angrepet av gjengen.

Klartale - 16 jan 24 kl. 18:00

– Vi kan glede oss til mye nordlys

Nordlyset har fascinert mennesker i alle år. I dag synes de fleste det er vakkert. Folk reiser fra hele verden for å få et glimt av det spesielle fenomenet.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Trafikkulykke i Tønsberg – sjåfør mistenkt for ruskjøring

Det har vært en trafikkulykke ved Vear i Tønsberg i natt. En person er trolig påkjørt i veibanen og fraktes med ambulanse til sykehus, skriver politiet på X. Fører av bilen mistenkes for å ha kjørt ruspåvirket.

NRK - 10 minutter siden

Alvorlig trafikkulykke i Nord-Odal

En bilfører satt fastklemt etter en utforkjøring på riksvei 24 rett sør for Sand i Nord-Odal kommune natt til søndag. Nødetatene fikk melding om ulykken, som politiet omtaler som alvorlig, klokken 3.22.

NRK - 45 minutter siden

Mann kastet kebab på politibil

En mann ble natt til søndag anmeldt for ordensforstyrrelse etter at han kastet en kebab på en politibil i Gjøvik. Mannen i 30-årene fikk også forbud mot å oppholde seg i Gjøvik sentrum frem til klokken 1200 på søndag. Hendelsen skjedde rett før klokken 3 da en politipatrulje var i sentrum som et forebyggende tiltak.

NRK - 1 time siden

To biler ødelagt i brann ved Ekebergskrenten i Oslo

En varebil og en personbil ble ødelagt i en brann i Ryenbergveien ved Ekebergskrenten i Oslo natt til søndag. En person er sett løpende fra stedet. Nødetatene fikk melding om brannen klokken 00.

NRK - 1 time siden

Zelenskyj hevder Russland påføres store tap

Russland mister soldater og utstyr i stort omfang, hevder Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj i sin daglige videotale. Lørdag hevdet Russland å ha tatt kontroll over nok en landsby i Kharkiv-regionen i Ukraina. Ukrainske styrker uttalte at hovedfokus nå er på «å hindre de russiske okkupantene fra å rykke videre fram».

NRK - 2 timer siden

Oleksandr Usyk vant historisk boksekamp

Den ukrainske bokseren Oleksandr Usyk (37) vant natt til søndag boksekampen mot britiske Tyson Fury (35) på poeng, melder BBC. De to møttes til duell om tungvektsmestertittelen i Riyadh i Saudi-Arabia. Kampen sto om alle de fire mest prestisjefylte mesterbeltene: WBC, WBO, WBA og IBF.

NRK - 2 timer siden

Vant legendarisk boksekamp

Den ukrainske bokseren Oleksandr Usyk vant natt til søndag boksekampen mot Tyson Fury i Saudi Arabia, melder BBC..

NRK - 3 timer siden

Israels hær har funnet enda en drept israeler på Gazastripen

Den israelske hæren har tatt hånd om liket av en israeler som ble drept under Hamas-angrepet mot Israel og fraktet til Gazastripen. Mannen, som var 53 år gammel, ble drept under Hamas-angrepet mot Israel 7. oktober i et veikryss nær en kibbutz.

NRK - 3 timer siden

Brann i to biler i Oslo

Det brenner natt til søndag i to biler på Simensbråten i Oslo. En person skal ha blitt sett løpende bort fra stedet. Politiet ber folk i området om å lukke vinduer og dører på grunn av giftig røyk fra brannen.

NRK - 3 timer siden

To til sykehus etter båtulykke i Stavanger

En mann og en kvinne i 50-årene er sendt til Stavanger universitetssykehus etter at en fritidsbåt kjørte på land i Stavanger. Begge var oppegående da de ble tatt med til sykehuset, ifølge politiet i Sør-Vest. Politiet fikk melding om ulykken, som skjedde ved Stora Marøya, klokka 23.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com