NRK > Nyheter

Tirsdag, 27 Juli, 07:29

NRK - 28 aug. 20 kl. 06:21

Ti prosent tester seg ved ankomst

Etter to uker med tilbud om koronatesting ved Oslo lufthavn for reisende som ankommer fra utlandet, viser tall at rundt ti prosent av de reisende lar seg teste. Av disse er 0,5 prosent koronasmittet, skriver Ullensaker kommune i en pressemelding..
Les mer på NRK


Les mer om:
Oslo, Ullensaker

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ti prosent, tester, seg, ved, ankomst
NRK - 19 juni 21 kl. 12:12

Få tester positivt på Svinesund

Få tester positiv ved Svinesund internasjonale testsenter. Det sier leder ved teststasjonen, Jostein Stø. Den siste uken har testsenteret utført 8016 koronatester.

NRK - 14 april 21 kl. 15:44

26000 tester i Oslo forrige uke

Det ble totalt meldt inn 26.035 tester i Oslo forrige uke, skriver Oslo kommune i sin ukesrapport. Aller flest tok Bryn, nesten 4500 tester.

P4 - 21 aug. 20 kl. 16:22

10 positive tester på Gardermoen

Kun 10 av 3.000 passasjerer har fått påvist koronviruset etter én uke med frivillige tester for passasjerer ved Oslo lufthavn Gardermoen. Det skriver Flysmart24.

NRK - 24 feb. 21 kl. 16:21

Flere enn testpliktige tester seg

Flere enn de som er testpliktige, tester seg på grensen, viser tall fra Politidirektoratet. På Gardermoen ankom 1874 personer med testplikt og 366 uten testplikt, men 1887 personer testet seg på teststasjonen. – Dette viser at reisende tar ansvar for å redusere smittespredning og tester seg på grensen, sier stabssjef i Politidirektoratet, Lars Aune..

NRK - 17 juni 21 kl. 18:03

Kritisk situasjon i Afghanistan

Smittetallene i Afghanistan har den siste måneden økt med 2400 prosent, skriver Røde Kors i en pressemelding. 34 prosent av dem som tester seg for viruset tester positivt. USAs ambassade i Kabul stenger som følger av et koronautbrudd ved ambassaden.

NRK - 13 jan. 21 kl. 15:04

Rekordmange testet seg i uke 1

Ifølge FHIs ukesrapport var det 19 prosent flere som testet positivt for covid-19 i uke 1, sammenlignet med uke 53. Samtidig ble det gjort rekordmange tester i uke 1, 70 prosent flere enn uken før. Andelen positve tester sank fra 3,6 til 2,5 prosent..

VG - 29 jan. 21 kl. 09:15

83 prosent testet seg på Oslo lufthavn - uklart om resten er unntatt

Andelen som tester seg har økt på Norges største flyplass etter at testplikten ble innført 18. januar, men er fortsatt langt fra hundre prosent. Nå skal Helsedirektoratet se om det kan lages et system for å fange opp dem som ikke tester seg..

NRK - 14 juli 21 kl. 13:11

1 av 3 positive prøver deltavariant

I ukesrapporten for uke 27 melder Folkehelseinstituttet (FHI) at 31 prosent av alle positive prøver var deltavarianten. «Antall bekreftede tilfeller med Delta-virusvarianten har økt fra totalt 50 tilfeller fram til uke 21, til nå totalt 792 tilfeller til og med uke 27», skriver FHI. Det betyr at andelen bekreftede tilfeller med deltavarianten har økt fra 1 til 18 prosent i perioden.

NRK - 22 mars 21 kl. 18:01

VGS-elever tester seg selv

Elever og ansatte på to videregående skoler i Bergen og Askøy tester seg selv to ganger i uka med hurtigtest for å holde skolene åpne. Det er frivillig å være med, og så langt har 85 prosent av elevene ved de to skolene deltatt, opplyser Helse Vest..

NRK - 21 april 21 kl. 13:03

Smitten nesten halvert siden toppen

I forrige uke ble det registrert 3.717 koronasmittede i Norge. Det er 43 prosent færre enn i toppuken (uke 11), viser Folkehelseinstituttets siste ukesrapport.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 3 minutter siden

Flere nordmenn vil ha elbil

De siste fire årene er langt flere blitt positive til å eie elbil. 2017 var 31 prosent negative til å eie elbil, mens denne andelen har sunket til 24 prosent i 2021, ifølge en undersøkelse fra Naf. Andelen som kan tenke seg å eie elbil har økt fra 30 prosent til 43 prosent..

NRK - 5 minutter siden

Haitis sikkerhetssjef arrestert

Haitis sikkerhetssjef er arrestert i kjølvannet av drapet på president Jovenel Moïse 7. juli, opplyser politiet. Sikkerhetssjef Jean Laguel Civil er mistenkt for å ha vært delaktig i plottet som fikk presidenten drept i sin bolig av agenter som klarte å ta seg forbi vaktene uten å løsne et skudd.

NRK - 15 minutter siden

Få personar med Alzheimer har GPS

Nye tal frå Helsedirektoratet viser at under ein prosent av dei med diagnosen Alzheimer har GPS. Lokaliseringsteknologi vart lovleg å bruka på menneske i 2013. Ifølge Helsedirektoratet er det ein av fleire typar velferdsteknologi som kan gjera at personar med demens og deira pårørande får ein tryggare kvardag.

NRK - 15 minutter siden

Få personar med Alzheimer har GPS.

Nye tal frå Helsedirektoratet viser at under ein prosent av dei med diagnosen Alzheimer har GPS. Lokaliseringsteknologi vart lovleg å bruka på menneske i 2013. Ifølge Helsedirektoratet er det ein av fleire typar velferdsteknologi som kan gjera at personar med demens og deira pårørande får ein tryggare kvardag.

NRK - 30 minutter siden

Brann i terrenget i Stryn

Det er ein brann i terrenget i Åsheimsfjellet i Stryn, skriv 110 Vest på Twitter. Branntenesta seier det er langt frå farbar veg. Dei melde fyrst at dei tok seg ut i området med ATV, men opplyste klokka 06:41 at dei vurderer skogbrannhelikopter når brannvesenet er framme og har oversikt..

NRK - 30 minutter siden

Brannbomber mot Cubas ambassade

Cubas utenriksminister Bruno Rodriguez hevder landets ambassade i Paris har blitt angrepet med brannbomber, skriver NTB, Han ga ingen detaljer om angrepet i en melding på Twitter, og det er heller ikke klart om noen ble skadd eller om angrepet gjorde skade..

NRK - 45 minutter siden

Mann arrestert for skyteepisode

Ein mann i 25-årsalderen blei fredag arrestert sør i Stockholm og mistenkt for å vera innblanda i ein skyteepisode der to barn blei trefte i ein beina. Mannen forsøkte å stikka av då politiet kom og prøvde å køyra over ein politibetjent under arrestasjonen. Han er dermed også mistenkt for drapsforsøk på politimannen, skriv Expressen..

NRK - 45 minutter siden

Melbourne letter på restriksjonene

Melbourne åpner igjen tirsdag etter den siste tids nedstenging. I storbyen Sydney i New South Wales går fortsatt mot nedstenging etter fire uker med strenge restriksjoner. Tirsdag ble det registrert 172 nye smittetilfeller i delstaten.

NRK - 45 minutter siden

170 utan straum i Agder

Tysdag morgon er 170 husstandar utan straum i Agder etter uværet måndag kveld, opplyser Agder Energi til NRK. Selskapet har hatt feilretterar ute heile natt til tysdag. På det verste måndag kveld var nesten 3000 husstandar straumlause..

NRK - 1 time siden

Vil ha oppgjer med høgreekstremisme

Preses Olav Fykse Tveit i Den norske kyrkja vil ta initiativ blant religiøse leiarar til å ta eit oppgjer mot haldningane som låg bak 22. juli-terroren. – Vi vil ta ansvar for eit oppgjer blant trus- og livssynssamfunn etter terrorangrepet 22.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt