NRK > Nyheter

Sunday, 28 November, 00:00

NRK - 09 nov 21 kl. 12:53

Ti færre innlagte enn i går

Tirsdag var 187 koronasmittede pasienter innlagt på sykehus i Norge. Det er en nedgang på ti pasienter fra dagen før. 19 av pasientene får respiratorbehandling, og 45 ligger på intensivavdeling. Det er to færre på respirator og fire færre på intensivavdeling enn dagen før, ifølge Helsedirektoratets oversikt tirsdag..
Les mer på NRK


Les mer om:
Norge, Helsedirektoratets

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ti færre, innlagte, enni , går
NRK - 01 nov 21 kl. 12:56

168 innlagt med korona i Norge

Nå er det 168 koronapasienter på norske sykehus. Det er det høyeste tallet siden april. Antallet innlagte har økt med 47 siden oversikten sist ble oppdatert.

NRK - 04 nov 21 kl. 14:36

31 innlagte med RS-virus

31 barn er nå innlagt ved Oslo universitetssykehus med RS-virus. Det opplyser sykehuset til NRK. Det er fire flere innlagte enn i går.

NRK - 27 aug 21 kl. 12:42

70 prosent av innlagte uvaksinerte

Hoveddelen av alle som nå er innlagt med covid-19, har ikke blitt vaksinert. Helseminister Bent Høie sier det går tregere med vaksinering i yngre aldersgrupper. 70 prosent av alle innlagte den siste måneden var ikke vaksinert, opplyste Høie på regjeringens pressekonferanse fredag.

NRK - 09 sep 21 kl. 12:22

Høyt antall koronainnlagte

Sørlandet sykehus har i dag, torsdag sitt høyeste antall innlagte siden april i fjor, skriver fvn.no. 13 pasienter er nå innlagt med viruset på sykehusene på Sørlandet.

NRK - 10 sep 21 kl. 17:10

Danske koronapasienter uten vaksine

To av tre innlagte koronapasienter på danske sykehus er ikke vaksinert, viser en rapport fra Sundhedsstyrelsen. Blant de innlagte under 50 år er stort sett ingen vaksinert, mens rundt annenhver pasient over 65 er ikke blitt vaksinert. Ifølge Sundhedsstyrelsen er risikoen for å bli innlagt med korona rundt åtte ganger så høy for ikkevaksinerte som for fullvaksinerte personer.

NRK - 29 okt 21 kl. 11:53

40 innlagte med luftveisinfeksjon

Oslo universitetssykehus har i dag 26 innlagte pasienter med RS-virus. Hos de fleste barn og voksne arter RS-virus-infeksjon seg som en forkjølelse. Men særlig hos barn under 1 år kan viruset gi pustevansker og behov for innleggelse på sykehus.

NRK - 01 nov 21 kl. 12:56

47 nye koronapasienter

Nå er det 168 koronapasienter på norske sykehus. Det er det høyeste tallet siden april. Universitetssykehuset i Nord-Norge har 25 innlagte.

NRK - 25 aug 21 kl. 10:51

Færre mottok kontantstøtte

Litt flere enn 20.000 personer mottok kontantstøtte i utgangen av juni i år. Det er det laveste antall mottakere denne måneden siden ytelsen det ble innført i 1998, skriver NTB.

Klartale - 08 okt 21 kl. 10:08

Mindre smitte og mindre sprit

Norge er åpent, og stadig færre blir smittet med korona-viruset.Det siste døgnet er det oppdaget 508 nye smittede her i landet. Det er 73 færre enn samme dag i forrige uke.

NRK - 10 sep 21 kl. 13:07

Tolv flere innlagt på sykehus

Fredag var 116 koronasmittede pasienter innlagt på sykehus i Norge. Det er en økning på tolv pasienter fra dagen før. Tallet på innlagte koronapasienter fredag er det høyeste siden 14.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 09 nov 21 kl. 16:18

Stans i togtrafikken på Oslo S

Det er store togforsinkelser på Oslo S etter et problem ved Brynsbakken stasjon. Det gjør at flere tog står stille på Oslo S. – Alle tog som går forbi Brynsbakken står stille.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:08

Fengslet etter dødelig slagsmål

To av de tre som er siktet for grov kroppsskade med døden til følge etter et slagsmål i Grimstad i helgen, er varetektsfengslet i to uker. Sistemann er løslatt. Det opplyser politiadvokat Geir Magne Søfteland til NTB tirsdag ettermiddag.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:01

Alvorlig trafikkulykke

Politiet er på vei til en alvorlig trafikkulykke mellom bil og lastebil ved Skogmoen i Nordland..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:52

Anbefaler munnbind i Bergen

Smittevernoverlegen i Bergen anbefaler munnbind i Bergen. Det skriver Bergens Tidende..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:39

FHI ber Bergen vurdere tiltak

I et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke ba FHI Bergen om å vurdere en rekke nye tiltak, skriver Bergens Tidende. Bakgrunnen er at kommunen opplever økt smittepress. Etter et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke, kommer det frem at FHI ber kommunen å vurdere en rekke tiltak de har utarbeidet for kommuner som opplever økt smittepress.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:15

Ørliten fredsmulighet for Etiopia

Utenlandske utsendinger jobber intenst for å stanse krigføringen i Etiopia og hindre en fryktet opptrapping. Håpet er at et nytt framstøt som Den afrikanske union står i spissen for, kan føre til stans i fiendtlighetene. FN har denne uka advart om stor fare for at Etiopia kastes ut i en mer omfattende borgerkrig..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:16

Legger frem budsjett på mandag

SV legger fram sitt alternative statsbudsjett mandag 15. november klokken 11, i forkant av forhandlinger med regjeringen om neste års budsjett. SVs alternative budsjett viser endringene partiet vil gjøre sammenlignet med budsjettet til Solberg-regjeringen og danner grunnlag for de videre forhandlingene med Ap og Sp.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Dømt til tvungent psykisk helsevern

59-åringen som i mai drepte sin egen mor med hagle i Lyngdal, er dømt til tvungent psykisk helsevern. Retten mener at det er stor gjentakelsesfare. – Det er snakk om en svært alvorlig handling, drap begått med hagle, står det i dommen fra Agder tingrett, ifølge Fædrelandsvennen.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Russerne diskuterer migrant-krise

Russlands president Vladimir Putin og hans hviterussiske kollega Aleksandr Lukasjenko diskuterte tirsdag migrant-situasjonen på den polske grensen. De to presidentene er spesielt bekymret for utplassering av polske militære styrker langs grensen, ifølge en hviterussisk uttalelse, melder NTB..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:11

Tine får ny skje

Tine har fått på plass en ny og lengre bambusskje etter å ha fått massiv kritikk for den korte de opprinnelig hadde. Tilbakemeldingene har vært positive, men ikke alle er helt fornøyde, sier Tine til Nationen. – Vi har allerede fått positive tilbakemeldinger på at skaftet er lengre og at den oppleves som bedre å spise av.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt