NRK > Nyheter

Onsdag, 23 Juni, 16:04

NRK - 11 juni 21 kl. 01:14

Ti drept i angrep i Burkina Faso

Minst ti angripere ble drept og tre soldater såret i et overfallsangrep mot en patrulje nord i Burkina Faso, ifølge en kilde i landets sikkerhetsstyrke. Tre soldater i gruppen ble såret i torsdagens angrep. De minst ti angriperne som ble drept, omtales som terrorister av kilden..
Les mer på NRK


Les mer om:
Burkina Faso

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ti drepti , angrepi , Burkina, Faso
NRK - 05 juni 21 kl. 23:43

Minst 138 drept i Burkina Faso

Minst 138 mennesker, de fleste sivile, ble natt til lørdag drept i de mest dødbringende angrepene i Burkina Faso siden 2015. Det antas at militante islamister står bak massakrene nord i landet. Utover dagen lørdag steg dødstallet etter hvert som sårede døde av skadene, og nye lik ble funnet.

NRK - 07 mai 21 kl. 18:34

Islamister herjer i Burkina Faso

Mer enn 17.500 mennesker er blitt fordrevet fra sine hjem på grunn av voldshandlingene i Burkina Faso de siste ti dagene, opplyser FN. Minst 45 personer er blitt drept i volden som har blusset opp i Burkina Faso den siste tiden.

NRK - 06 juni 21 kl. 15:57

Dødstallet stiger i Burkina Faso

Dødstallet etter angrepet i Burkina Faso stiger. Ifølge AFP ble 160 drept i massakren natt til lørdag. Det antas at militante islamister står bak massakren nord i landet.

NRK - 28 april 21 kl. 02:48

15 drept i angrep i Burkina Faso

Minst 15 personer skal være drept i et angrep mot flere landsbyer i den nordlige delen av Burkina Faso. Det opplyser en lokal politiker til nyhetsbyrået AFP. Han sier at landsbyen Yatakou ble angrepet først og at minst ti mennesker ble drept der, før fem andre ble drept i Sofokel..

NRK - 05 juni 21 kl. 11:57

Minst 14 drept i Burkina Faso

Minst 14 personer, de fleste av dem sivile, ble drept i et angrep på en landsby i Burkina Faso, opplyser en kilde i landets sikkerhetstjeneste. Uidentifiserte angripere drepte 13 personer fra sivilbefolkningen i landsbyen Tadaryat, sier kilden. I tillegg ble en person fra hæren, som forsøkte å hjelpe, drept..

VG - 05 juni 21 kl. 18:01

Minst 114 drept i angrep i Burkina Faso

Natt til lørdag ble minst 114, de fleste sivile, drept i de mest dødbringende angrepene i Burkina Faso siden 2015..

NRK - 04 mai 21 kl. 05:44

Minst 20 drept i Burkina Faso

Mellom 20 og 30 mennesker er drept i byen Kodyel i Burkina Faso, melder AFP. Mange av de drepte er sivile. Islamistiske ekstremister med bånd til Al Qaida eller IS mistenkes for å stå bak angrepet..

Aftenposten - 06 juni 21 kl. 16:13

Dødstallet i Burkina Faso stiger – 160 drept i massakren lørdag

Rundt 160 personer ble drept i massakren i Burkina Faso lørdag, opplyser lokale kilder til AFP..

VG - 06 juni 21 kl. 16:49

Dødstallet i Burkina Faso stiger – 160 drept i massakren lørdag

Rundt 160 personer ble drept i massakren i Burkina Faso natt til lørdag, opplyser lokale kilder til AFP. Det skal være 20 barn blant de drepte..

NRK - 03 mai 21 kl. 20:48

Fleire drepne i Burkina Faso

Minst 20 personar skal vere drepne i eit angrep aust i Burkina Faso. Det fortel tryggingskjelder i landet til nyheitsbyrået AFP. Dei meiner jihadistar kan stå bak angrepet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 2 minutter siden

Følg pressekonferanse fra Grimstad

NRK - 5 minutter siden

Vil innkalle britiske ambassadør

Russland vil innkalle den britiske ambassadøren på teppet etter påstanden om at et britisk marinefartøy har seilt inn i russisk farvann ved Krim-halvøya. Storbritannia har avvist påstanden og sagt at skipet seilte i ukrainsk farvann i tråd med folkeretten. Russland annekterte Krim-halvøya fra Ukraina etter en folkeavstemning i 2014.

NRK - 15 minutter siden

Sjokkerende kår på migrantleir

Barn av migranter anholdt ved en grensestasjon i Texas i USA lever i sjokkerende kår, viser en reportasje fra BBC. Det er meldinger om stor spredning av sykdom, helsefarlig mat, og seksuelle overgrep. De siste ukene har USA merket en skarp økning i antallet migranter og asylsøkere fra Sentral-Amerika..

NRK - 30 minutter siden

Roosevelt-statue fjernes

En stor statue av tidligere president Theodore Roosevelt skal fjernes utenfor USAs naturhistoriske museum fordi den anses å symbolisere rasisme. Bronsestatuen har stått ved inngangen til The American Museum of Natural History ved Central Park i New York siden 1940. Den viser den tidligere presidenten på en hest med en mann fra den amerikanske urbefolkningen på den ene siden og en afrikaner på den andre..

NRK - 30 minutter siden

21-åring kjøpte sex av 15-åring

En mann i 21-årene er dømt til fem måneders fengsel for å ha kjøpt sex av en 15-åring på Snapchat. 90 dager er gjort betinget med en prøvetid på to år. Straffen er i samsvar med aktors påstand, skriver Bergensavisen.

NRK - 45 minutter siden

Spania utleverer John McAfee

En spansk domstol vil tillate utleveringen av den britisk-amerikanske forretningsmannen John McAfee til USA. McAfee står bak antivirus-programvaren McAfee, og er ettersøkt for skatteundragelser..

NRK - 45 minutter siden

Vil begrense midlertidige ansatte

Flertallet i det regjeringsoppnevnte Fougner-utvalget ønsker å fjerne regelen om generell tilgang til midlertidige ansettelser på inntil et år. Flertallet, som blant annet består av representanter fra arbeidstakerorganisasjonene, vil også sette krav om verneombud i alle virksomheter..

NRK - 45 minutter siden

Nordmann savnet i Australia

En norsk mann i 20-årene er savnet etter en dykketur utenfor Brisbane i Australia. – Vi kan bekrefte at vi er kjent med at en norsk statsborger er savnet og at pårørende er varslet, sier Ane Haavardsdatter Lunde i Utenriksdepartementet til VG. Mannen er savnet etter å ha dykket ved North Stradbroke Island rundt tre mil sørøst for Brisbane.

NRK - 1 time siden

Orban og Merkel strides om LHBT-lov

Tysklands forbundskansler Angela Merkel kritiserte i dag Ungarns lovforslag om å forby undervisning om homofili og kjønnsinkongruens. – Jeg mener loven er gal, og den samsvarer ikke med mine idéer, sa Merkel til Bundestag. – Lovforslaget beskytter rettighetene til barn og foreldre, og påvirker ikke friheten til å ha sin egen seksuelle legning.

NRK - 1 time siden

Oslo-byråd kan være klart i morgen

Dersom alt går etter planen for byrådsleder Raymond Johansen, kan Oslo ha et nytt byråd torsdag. Det er særlig knyttet spenning til hvem som tar over som byråd for miljø- og samferdsel etter at Lan Marie Berg trakk seg på fredag. Hanna Marcussen og Rasmus Reinvang er blant kandidatene, ifølge kilder til NRK..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt