NRK > Nyheter

Wednesday, 01 February, 10:09

NRK - 26 nov 22 kl. 23:23

Ti boliger evakuert på grunn av brann i Ålesund

Nødetatene har rykket ut til Skarbøvika ved Olsfjellet ved nedkjøringen til Atlanterhavsparken i Ålesund etter melding om Lyngbrann. – Til boliger har blitt evakuert, opplyser politiet i Møre og Romsdal til NRK..
Les mer på NRK


Les mer om:
Skarbøvika, Olsfjellet, Atlanterhavsparken, Ålesund, Lyngbrann, Møre, Romsdal, NRK

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ti boliger, evakuert, grunnav , branni , Ålesund
NRK - 15 jan 23 kl. 22:56

Obos har usolgte boliger for 14 milliarder

Totalt har Obos rundt 2000 usolgte boliger som er under bygging. Lageret av usolgte boliger har hopet seg opp til 14 milliarder kroner. Konsernsjef Daniel K.

NRK - 15 dec 22 kl. 03:09

Boligbrann i Salten – naboer evakuert

En vertikaldelt bolig på Rognan i Nordland er overtent natt til torsdag. En person er kjørt til sykehus, og nærliggende boliger er evakuert. 110-sentralen i Nordland meldte om brannen litt over klokka 2.

NRK - 15 dec 22 kl. 01:21

Brann i bobil førte til evakuering i Nordfjord

Det brøt natt til torsdag ut brann i en bobil i Nordfjord. På grunn av gassflasker og fare for spredning ble i underkant av ti personer evakuert. Vest politidistrikt fikk melding om brannen rundt et kvarter etter midnatt natt til torsdag.

NRK - 25 okt 22 kl. 03:04

Salget av nye boliger faller

Ikke siden 2013 har salget av nye boliger vært så lavt som nå, ifølge en rapport. Nedgangen er kraftig fra samme periode i fjor. I rapporten Econ Nye Boliger kommer det fram at det siden midten av august i år er solgt 1801 nye boliger, skriver Dagens Næringsliv.

NRK - 23 dec 22 kl. 06:35

Tror det blir mer krevende å ta imot ukrainske flyktninger

De ukrainske flyktningene som kommer til Norge og Oslo framover kan trenge mer hjelp og bistand enn de som har kommet tidligere. Det tror sosial- og integreringsbyråd Rina Mariann Hansen (Ap). – De har levd under vanskelige forhold i Ukraina i mange måneder, og er kanskje enda mer preget av krigen de har levd i og flukten de har vært gjennom, sammenliknet med de som har kommet til Norge tidligere i år.

Klartale - 11 jan 23 kl. 15:06

Så vanskelig er det for enslige å kjøpe bolig i Oslo

Eiendom Norge lager samme rapport to ganger hvert eneste år. De kaller den sykepleier-indeksen. Eiendom Norge ser først på hva en sykepleier tjener i gjennomsnitt.

Klartale - 16 jan 23 kl. 08:43

Obos tar en pause i boligbygging

– Det er den samme trenden overalt. Det er feil forhold mellom hva det koster å bygge og hva det er mulig å selge boliger for i markedet i dag. Det sier Daniel K.

Klartale - 25 jan 23 kl. 10:24

Flere kommuner sliter med å skaffe bolig til flyktninger

Mange kommuner har lyst til å skaffe et hjem til folk på flukt fra krigen i Ukraina. Men det er blitt vanskelig å finne nok boliger, skriver avisa Vårt Land.Ifølge dem har flere kommuner meldt fra til Inkluderings- og mangfoldsdirketoratet (Imdi).

NRK - 25 nov 22 kl. 11:24

Meieriet pub evakuert etter brann

Naudetatane er på veg til Meieriet pub i Fjørevegen i Sogndal. Det skal brenne i eit kjøleanlegg i kjellaren. Bygget er evakuert, melder politiet.

NRK - 06 okt 22 kl. 05:16

Flere evakuert etter brann i Alta

Flere boliger er evakuert som følge av en brann i boligområdet Gakori i Alta torsdag morgen. Brannen startet i en garasje, men har spredd seg til en bolig. Politiet fikk melding om brannen ved 04.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Russisk journalist dømt for å spre falske nyheter

En russisk journalist er dømt til fengsel i åtte år for spredning av falske nyheter, skriver nyhetsbyrået Reuters. Den markante russiske journalisten Alexander Nevzorov var ikke til stede da dommen ble avsagt i en rettssal i Moskva. Ifølge statlige medier skal Nevzorov ha spredd falske nyheter om den russiske armeen.

NRK - 15 minutter siden

Reisegarantifondet dekker ikke flybilletter

Reisegarantifondet dekker ikke Flyr-flybilletter, det skriver Reisegarantifondet i en e-post til NRK. Reisegarantifondet er en stiftelse som har som oppgave å administrere reisegarantiordningen i Norge. Ifølge stiftelsen blir de ringt ned med Flyr-spørsmål etter at selskapet begjærte seg konkurs..

NRK - 15 minutter siden

Foreldrene anker henleggelsen av Odin-saken til Riksadvokaten

Det skriver NTB..

NRK - 30 minutter siden

Rakettangrep mot tyrkisk base i Nord-Irak

En tyrkisk militærbase i Kurdistan-regionen i Irak ble onsdag rammet av et rakettangrep, opplyser lokale myndigheter. En Iran-støttet milits sier den står bak. Ifølge lokale myndigheter ble basen truffet av åtte raketter, hvorav to landet inne på anlegget.

NRK - 30 minutter siden

Russisk journalist dømt

Den russiske journalisten Aleksander Nevzorov er dømt til åtte års fengsel for å ha lagd «falske nyheter om den russiske hæren», ifølge det russiske nyhetsbyrået Tass. Nevzorov har kritisert krigen i Ukraina. Han forlot Russland like etter at krigen startet og var ikke til stede i rettssalen..

NRK - 45 minutter siden

Flere pågrepet etter Peshawar-terror

Det er foretatt flere pågripelser etter mandagens selvmordsangrep i en moské i Peshawar, opplyser pakistansk politi. Det er ikke kjent hvem som er pågrepet eller hvilken gruppe de eventuelt har tilknytning til, men politisjefen i Peshawar, Ijaz Khan, beskriver pågripelsene som betydelige. Ifølge Khan etterforskes det nå om selvmordsbomberen fikk hjelp fra noen på innsiden da han uforstyrret tok seg inn på det strengt bevoktede området der moskeen ligger.

NRK - 1 time siden

Skoleassistent tiltalt for seksuelle overgrep

En 32 år gammel mann som jobbet som skoleassistent på en barneskole i Oslo er tiltalt for seksuelle handlinger mot tre elever. Jentene var i seks til sju års-alderen da overgrepene begynte. Saken går i Oslo tingrett fra onsdag og ut uka..

NRK - 1 time siden

Forsinkelser mellom Oslo S og Nordstrand

Det er forsinkelser mellom Oslo S og Nordstrand på grunn av en signalfeil. Både regiontog og lokaltog er rammet. Bane Nor jobber med å rette feilen..

NRK - 1 time siden

Helltunnelen stengt

E6 Trondheim - Stjørdal: Helltunnelen stengt i nordgående retning, mot Stjørdal, på grunn av et stanset kjøretøy. Omkjøring skiltet via Fv950..

NRK - 1 time siden

Dr. Phil gir seg etter 25 år

Programleder Phil McGraw gir seg etter 21 sesonger og det populært TV-programmet «Dr. Phil» tas av luften. McGraw har i programmet blant annet gitt råd til kjendiser, foreldre og kjærestepar.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com