NRK > Nyheter

Sunday, 28 November, 02:49

NRK - 16 okt 21 kl. 14:53

Ti arbeidere evakuert fra fabrikk

Politi og brannmannskap har rykket ut til en brann i et industriområde på Leangen. Det har vært et lite smell og et branntiløp i en ovn. Det er ikke noe dramatikk forsåvidt, ti arbeidere er evakuerte fra fabrikken og ingen er skadd. Brannmannskap jobber fortsatt på stedet, opplyser operasjonsleder Ole Petter Hollingen ved Trøndelag politidistrikt til NRK. Det skal ikke være fare for spredning..
Les mer på NRK


Les mer om:
Leangen, Ole Petter Hollingen, Trøndelag, NRK

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ti arbeidere, evakuertfra , fabrikk
NRK - 16 okt 21 kl. 14:53

Ti arbeidere evakuert fra fabrikk

–Politi og brannmannskap har rykket ut til en brann i et industriområde på Leangen. Det har vært et lite smell og et branntiløp i en ovn. Det er ikke noe dramatikk forsåvidt, ti arbeidere er evakuerte fra fabrikken og ingen er skadd.

NRK - 02 jul 21 kl. 21:27

Sju smittet på Maarud-fabrikk

Sju personer er bekreftet smittet på Maaruds fabrikk på Disenå i Sør-Odal kommune i Innlandet. Nærkontakter er satt i karantene. Smitten ble påvist denne uka, men først nå bekrefter kommunen at det dreier seg om til sammen sju smittede, skriver avisa Glåmdalen..

NRK - 09 jul 21 kl. 09:59

Brann på fabrikk – flere skadd

Torsdag kveld brøt det ut en brann på en juice-fabrikk i Bangladesh, ikke langt unna byen Dhaka. Tre personer skal til nå være omkommet, og flere titalls skal være skadet. Det melder Reuters.

NRK - 09 jul 21 kl. 09:59

Brann på fabrikk – titalls døde

Torsdag kveld brøt det ut en brann på en juice-fabrikk i Bangladesh, ikke langt unna byen Dhaka. Om lag 40 personer skal til nå være omkommet, og flere titalls skal være skadet – noen etter å ha hoppet ut av vinduer i andre og tredje etasje for å unnslippe flammene. Det melder Reuters.

NRK - 02 aug 21 kl. 14:00

Storaksjon mot ulovlig fabrikk

Polske grensevakter har arrestert 16 personer etter å ha avslørt en fabrikk som drev med ulovlig produksjon av sigaretter. Over 1,6 millioner forfalskede sigaretter ble beslaglagt. I tillegg til 13 tonn tobakk, som kunne produsert 13 millioner nye sigaretter.

NRK - 23 aug 21 kl. 13:21

Volvo-fabrikk må stanse produksjon

Volvos fabrikk i Torslanda i Sverige må holde stengt som følge av mangel på mikrochiper. Det er andre gang på kort tid at fabrikken må holde stengt på grunn av mangelen på mikrochiper, også kalt halvledere. – Det er veldig tungt akkurat nå, og det endres fra dag til dag, sier talsperson Maria Dagman til Göteborgs-Posten..

E24 - 23 aug 21 kl. 13:25

Volvo-fabrikk må stanse produksjonen

Volvos fabrikk i Torslanda i Sverige må holde stengt som følge av mangel på mikrochiper..

NRK - 24 sep 21 kl. 05:30

Åpner ny Polarbrød-fabrikk

I høst blir det igjen produksjon ved Polarbröds fabrikk i Älvsbyn i Norrbotten som i august i fjor brant ned til grunnen. I første omgang skal 42 personer ansettes ved et nytt bakeri i Älvsbyn, hvorav 17 i dag pendler mellom Älvsbyn og selskapets bakeri i Bredbyn..

NRK - 07 okt 21 kl. 08:40

Planlegger Moderna-fabrikk i Afrika

Moderna planlegger å bruke rundt 500 millioner dollar på å bygge en fabrikk i Afrika for å produsere inntil 500 millioner doser mRNA-vaksiner hvert år. Det sa selskapet torsdag, ifølge Reuters..

NRK - 15 jul 21 kl. 12:04

Sykehus evakuert etter uvær

Ekstremværet har rammet Tyskland hardt. I Leverkusen er samtlige 468 pasienter evakuert fra et sykehus på grunn av strømbrudd som skyldtes høyvannet i elva Dhünn. Alle operasjoner og legetimer er avlyst, ifølge Focus.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 09 nov 21 kl. 16:18

Stans i togtrafikken på Oslo S

Det er store togforsinkelser på Oslo S etter et problem ved Brynsbakken stasjon. Det gjør at flere tog står stille på Oslo S. – Alle tog som går forbi Brynsbakken står stille.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:08

Fengslet etter dødelig slagsmål

To av de tre som er siktet for grov kroppsskade med døden til følge etter et slagsmål i Grimstad i helgen, er varetektsfengslet i to uker. Sistemann er løslatt. Det opplyser politiadvokat Geir Magne Søfteland til NTB tirsdag ettermiddag.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:01

Alvorlig trafikkulykke

Politiet er på vei til en alvorlig trafikkulykke mellom bil og lastebil ved Skogmoen i Nordland..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:52

Anbefaler munnbind i Bergen

Smittevernoverlegen i Bergen anbefaler munnbind i Bergen. Det skriver Bergens Tidende..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:39

FHI ber Bergen vurdere tiltak

I et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke ba FHI Bergen om å vurdere en rekke nye tiltak, skriver Bergens Tidende. Bakgrunnen er at kommunen opplever økt smittepress. Etter et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke, kommer det frem at FHI ber kommunen å vurdere en rekke tiltak de har utarbeidet for kommuner som opplever økt smittepress.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:15

Ørliten fredsmulighet for Etiopia

Utenlandske utsendinger jobber intenst for å stanse krigføringen i Etiopia og hindre en fryktet opptrapping. Håpet er at et nytt framstøt som Den afrikanske union står i spissen for, kan føre til stans i fiendtlighetene. FN har denne uka advart om stor fare for at Etiopia kastes ut i en mer omfattende borgerkrig..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:16

Legger frem budsjett på mandag

SV legger fram sitt alternative statsbudsjett mandag 15. november klokken 11, i forkant av forhandlinger med regjeringen om neste års budsjett. SVs alternative budsjett viser endringene partiet vil gjøre sammenlignet med budsjettet til Solberg-regjeringen og danner grunnlag for de videre forhandlingene med Ap og Sp.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Dømt til tvungent psykisk helsevern

59-åringen som i mai drepte sin egen mor med hagle i Lyngdal, er dømt til tvungent psykisk helsevern. Retten mener at det er stor gjentakelsesfare. – Det er snakk om en svært alvorlig handling, drap begått med hagle, står det i dommen fra Agder tingrett, ifølge Fædrelandsvennen.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Russerne diskuterer migrant-krise

Russlands president Vladimir Putin og hans hviterussiske kollega Aleksandr Lukasjenko diskuterte tirsdag migrant-situasjonen på den polske grensen. De to presidentene er spesielt bekymret for utplassering av polske militære styrker langs grensen, ifølge en hviterussisk uttalelse, melder NTB..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:11

Tine får ny skje

Tine har fått på plass en ny og lengre bambusskje etter å ha fått massiv kritikk for den korte de opprinnelig hadde. Tilbakemeldingene har vært positive, men ikke alle er helt fornøyde, sier Tine til Nationen. – Vi har allerede fått positive tilbakemeldinger på at skaftet er lengre og at den oppleves som bedre å spise av.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt