NRK > Nyheter

Saturday, 25 June, 18:37

NRK - I førrgår: 13:04

Thor Gjermund Eriksen ny styreleder i Sporveien

Nylig avgått NRK-sjef Thor Gjermund Eriksen er valgt til ny styreleder i Sporveien. Det skjedde på Sporveiens bedriftsforsamling i dag. – Det blir utrolig spennende å engasjere seg i et selskap som betyr noe for oslofolk hver eneste dag. Kollektivtrafikken er inne i en svært spennende tid med høyt aktivitetsnivå, mange store og samfunnsviktige prosjekter som skal gjennomføres, og ikke minst en avgjørende periode hvor det er særdeles viktig å få de reisende tilbake igjen til gode reisevaner etter koronapandemien, sier Eriksen i en pressemelding..
Les mer på NRK


Les mer om:
NRK, Thor Gjermund Eriksen, Sporveien, Sporveiens, Eriksen, Gjermund Eriksen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Thor, Gjermund, Eriksenny , styrelederi , Sporveien
NRK - 17 mar 22 kl. 15:27

Kulturministeren gratulerer den nye kringkastingsjefen

Kultur- og likestillingsminister Anette Trettebergstuen (Ap) gratulerer Vibeke Fürst Haugen med den nye stillinga som kringkastingssjef. – NRK er ein av våre viktigaste kulturinstitusjonar, og stillinga som kringkastingssjef er ein av dei viktigaste jobbane i norsk mediebransje. Både i eit medie- og likestillingsperspektiv er det svært gledelig at NRK får en så solid og dyktig leiar.

NRK - 01 apr 22 kl. 17:18

Thor Gjermund Eriksen fekk «Målblomen»

Avtroppande kringkastingssjef Thor Gjermund Eriksen fekk «Målblomen» under landsmøtet til Noregs Mållag i dag. Styret i Noregs Mållag deler ut målblome til folk som har gjort ein innsats for nynorsken. Leiaren i mållaget, Peder Lofnes Hauge, viser at til at bruken av nynorsk og dialekt i NRK har auka i åra han har vore sjef.

NRK - 20 apr 22 kl. 11:32

Thor Gjermund Eriksen blir ny administrerande direktør i Norsk Tipping

Styret i Norsk Tipping har tilsett Thor Gjermund Eriksen som ny administrerande direktør, melder dei i ei pressemelding..

E24 - 20 apr 22 kl. 11:59

Thor Gjermund Eriksen blir ny administrerende direktør i Norsk Tipping

Thor Gjermund Eriksen er ansatt som ny administrerende direktør i Norsk Tipping..

Klartale - 29 mar 22 kl. 13:02

En helt vanlig treningskamp er utsolgt

Tirsdag spiller fotballaget Danmark mot Serbia. De skal spille en helt vanlig treningskamp. Likevel er det utsolgt for billetter på Parken stadion.

Klartale - 01 apr 22 kl. 07:00

Klubb har spart millioner på frivillig arbeid

– Jeg ønsker å gjøre dette til en plass som folk vil komme tilbake til. Det sier Jan Tolderud på 73 år. Han kommer til klubbhuset til Skeid fotballklubb.

VG - 25 feb 22 kl. 11:53

NRK: – Vi ser ikke for oss at Russland kan delta i årets Eurovision Song Contest

Det sier kringkastingssjef Thor Gjermund Eriksen..

NRK - 25 feb 22 kl. 11:54

NRK ønsker ikke russsik ESC-deltakelse

– Vi ser ikke for oss at Russland kan delta i årets Eurovision Song Contest, sier kringkastingssjef Thor Gjermund Eriksen..

NRK - 17 mar 22 kl. 13:51

Ny kringkastingssjef blir presentert i dag

Kven som tek over som kringkastingssjef etter Thor Gjermund Eriksen blir presentert i dag klokka 15. 20 menn og to kvinner har søkt på jobben. Ein av søkarane er anonym..

E24 - 17 mar 22 kl. 15:08

Vibeke Fürst Haugen blir ny kringkastingssjef

Vibeke Fürst Haugen er ansatt som ny toppsjef i NRK etter Thor Gjermund Eriksen. Dette er første gang at en kvinne ansettes i stillingen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

To personer skadd etter trafikkulykke med buss

En buss og to biler er involvert i en trafikkulykke i Drangedal. Politiet opplyser at 20 personer er involvert. Én person er kritisk skadd og én er alvorlig skadd.

NRK - 15 minutter siden

Luftambulanse til Halden etter MC-ulykke

Luftambulanse er på vei til Halden etter melding om en singelulykke med en motorsykkel. Motorsyklisten ses til av ambulanse. Skadeomfanget er per nå ukjent, men føreren skal være ved bevissthet, skriver politiet på Twitter.

NRK - 15 minutter siden

Melding om paragliderulykke

Nødetatene rykker ut etter melding om en paragliderulykke på Hvittingfoss, skriver Sør-Øst politidistrikt på Twitter..

NRK - 1 time siden

Sørgegudstjeneste i Oslo domkirke søndag

Oslo domkirke holder sørgegudstjeneste søndag klokken 11.00. Deres Kongelige Høyheter Kronprinsen og Kronprinsessen deltar.

NRK - 1 time siden

EU-sjefen sjokkert over angrepet i Oslo

Ingen skal trenge å frykte for liv eller helse bare fordi de er den de er, sier EU-kommisjonens leder Ursula von der Leyen etter masseskytingen i Oslo. – Jeg er sjokkert over det avskyelige angrepet på uskyldige mennesker i Oslo i går kveld, tvitrer von der Leyen lørdag. – Ingen skal måtte frykte for sitt liv eller sin helse simpelthen på grunn av hvem de er, sier hun og legger til at hun har medfølelse med ofrenes familier og venner.

NRK - 1 time siden

Politiadvokat: Siktede fremstilles trolig for varetektsfengsling mandag

Politimester Beate Gangås og politiadvokat Børge Enoksen holder lørdag ettermiddag en pressekonferanse på politihuset i Oslo. Situasjonen er fortsatt uavklart, men etterforskningsskritt er iverksatt, opplyser Gangås. – Vi mener fortsatt at det ikke er grunn til å tro at det er flere gjerningspersoner involverte.

NRK - 1 time siden

Personer skadet etter kollisjon med buss

En buss og to biler er involvert i en trafikkulykke på Sannesveien i Drangedal. Politiet opplyser at 20 personer er involvert, minst én person er skadet. Ulykken skyldes en påkjørsel bakfra..

NRK - 1 time siden

Gjerningspersonen hadde uregistrerte våpen

De to våpnene er uregistrerte, og politiet vet ikke hvem som har hatt hånd på dem før den siktede, det sier politiet på en pressekonferanse i ettermiddag. – Det er noe vi søker å avdekke, sier politiadvokat Bård Enoksen..

NRK - 1 time siden

Etterforsker om det foreligger politisk motivert vold eller hatkriminalitet

Politimester Beate Gangås og politiadvokat Børge Enoksen holder lørdag ettermiddag en pressekonferanse på politihuset i Oslo. Situasjonen er fortstat uavklart, men etterforskningsskritt er iverksatt, opplyser Gangås. – Vi mener fortsatt at det ikke er grunn til å tro at det er flere gjerningspersoner involverte.

NRK - 1 time siden

Politiet etterforsker med full styrke

Politimester Beate Gangås og politiadvokat Børge Enoksen holder lørdag ettermiddag en pressekonferanse på politihuset i Oslo. Situasjonen er fortstat uavklart, men etterforskningsskritt er iverksatt, opplyser Gangås..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com