NRK > Nyheter

Wednesday, 28 September, 14:02

NRK - 23 jul 22 kl. 12:27

Thailands statsminister overlevde fjerde mistillitsforslag på to år

Thailands statsminister Prayut Chan-o-cha overlevde nok et mistillitsforslag i nasjonalforsamlingen lørdag. Opposisjonen anklager han for økonomisk vanstyre. Statsministeren og ti av hans regjeringsmedlemmer anklages for økonomisk vanstyre og manglende evne til å forhindre korrupsjon. Prayuts koalisjon har flertall i nasjonalforsamlingen, og alle regjeringsmedlemmene overlevde mistillitsforslagene mot dem. Statsministeren vant med 256 tillitsstemmer.
Les mer på NRK


Les mer om:
Prayut Chan, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Thailands, statsminister, overlevde, fjerde, mistillitsforslagpå to år
NRK - 24 aug 22 kl. 09:23

Thailands statsminister avsatt

Lørdag overlevde Thailands statsminister Prayut Chan-o-cha ennå et mistillitsforslag i nasjonalforsamlingen. Onsdag ble statsministeren likevel avsatt av en domstol i landet. Prayut Chan-o-cha overtok som president i 2014, da han ledet et kupp som kastet den folkevalgte regjeringen..

NRK - 24 aug 22 kl. 09:23

Thailands statsminister suspendert

Lørdag overlevde Thailands statsminister Prayut Chan-o-cha ennå et mistillitsforslag i nasjonalforsamlingen. Onsdag ble statsministeren likevel suspendert av grunnlovsdomstolen i landet. Det melder nyhetsbyrået Reuters.

Klartale - 17 jul 22 kl. 07:00

Han leder kampen om å bli ny statsminister

I starten av uka var det 11 kandidater til å ta over etter Boris Johnson. Siden har noen sagt at de velger å trekke seg som kandidater. Andre har fått for lite støtte fra partiet til å være kandidater lenger.

Klartale - 18 aug 22 kl. 08:57

Angriper sier han er overrasket over at Rushdie overlevde

24-åringen som angrep Salman Rushdie er overrasket. Han trodde ikke Rushdie ville overleve. Rushdie ble angrepet med kniv under et arrangement i USA.

NRK - 23 jul 22 kl. 05:27

Thailands statsminister klarte seg gjennom mistillitsavstemning

Thailands statsminister Prayuth Chan-ocha fikk nok støtte i parlamentet under en mistillitsavstemning lørdag, melder Reuters. Den tidligere militærsjefen kom til makten ved et militærkupp i 2014, nå han sikret seg støtten han trenger for å bli sittende frem til parlamentsvalget neste vår..

NRK - 10 apr 22 kl. 10:29

Nakstad: Spørsmål om timing for fjerde dose

Assisterende helsedirektør Espen Nakstad sier at det helt sikkert kommer et tilbud om en fjerde vaksinedose mot covid-19 etter hvert. Han sier at FHI vurderer dette fortløpende. Det anbefales allerede en fjerde dose til alle med svekket immunforsvar, men spørsmålet er også timingen.

Aftenposten - 23 aug 22 kl. 08:30

I morgen må egentlig Thailands juntaleder gi fra seg makten. Han viser ingen tegn til å gjøre det.

BANGKOK (Aftenposten): Onsdag må egentlig Thailands statsminister gi fra seg makten..

Klartale - 07 jun 22 kl. 13:00

Boris Johnson får fortsette som statsminister

Boris Johnson er Storbritannias statsminister. Under korona-pandemien var han med på å bestemme hvilke regler de skulle følge. De samme reglene klarte han ikke å følge selv.

NRK - 18 aug 22 kl. 01:29

Angriper sier han er overrasket over at Rushdie overlevde

Mannen som er siktet for knivangrepet mot forfatteren Salman Rushdie forrige uke, sier i et intervju at han er overrasket over at 75-åringen overlevde. Det var idet Rushdie skulle holde et foredrag i Chautaqua i delstaten New York i USA fredag at en mann stormet opp og begynte å stikke den 75 år gamle britisk-indiske forfatteren. 24 år gamle Hadi Matar ble pågrepet umiddelbart etter angrepet på Rushdie.

NRK - 28 maj 22 kl. 07:35

Iran vil gi fjerde vaksinedose til alle

Iranske myndigheter har besluttet å gi alle innbyggere en obligatorisk fjerde dose med koronavaksine. – Alle må i den nærmeste framtid få en fjerde dose slik at vi fortsatt kan holde pandemien under kontroll, sier assisterende helseminister Kamal Heidari. Iran, som til nå har gitt en fjerde vaksinedose til alle over 70 år, håper å oppnå 95 prosent immunitet mot koronaviruset i befolkningen.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 3 minutter siden

Russisk avis: Marinestyrker fra Olavsvern sto bak Nord Stream-sabotasje

Britiske marinestyrker fra marinebasen Olavsvern utenfor Tromsø sto bak sabotasjen på Nord Stream-gassledningene, hevder storavisa Moskovskij Kosmolets. – Jeg tror både Norge og Storbritannia kan ha gjort det, hevdet den russiske «militæreksperten» og tidligere marineoffiseren Vladimir Gundarov i avisa ifølge Aftenposten. Allerede kort tid etter at lekkasjene i rørledningene var kjent i Vesten var statlige og statsnære medier i Russland godt i gang med å spekulere om hvem som sto bak.

NRK - 15 minutter siden

Russland krever svar fra USA om Nord Stream

– President Joe Biden er forpliktet til å svare på om Washington står bak gasslekkasjene fra Nord Stream- rørledningene fra Russland til Europa, sa talskvinne for det russiske forsvarsministeriet, Maria Zakharova, onsdag. Hun refererte til Joe Biden som skal ha sagt i februar, at dersom Russland invaderte Ukraina, så ville Nord Stream være «ferdig». – Nå må han svare på om USA har gjort alvor av trusselen, sa Zakharova..

NRK - 5 minutter siden

Tysk avis: Sikkerhetsmyndighetene tor Nord-Stream kan være ubrukelig for alltid

Ifølge avisa Tagesspiegel antar tyske sikkerhetsmyndigheter at ødelagte North Stream-rørledninger vil være ubrukelige etter de påståtte sabotasjehandlingene..

NRK - 45 minutter siden

Danmark: Ikke advart om mulige trusler mot Nord Stream

Den tyske regjeringen ble angivelig advart flere ganger om muligheter for angrep på gassledningene Nord Stream 1 og 2. Det ble ikke den danske regjeringen. – Verken jeg eller regjeringen er blitt varslet.

NRK - 45 minutter siden

Posthornfrimerkene feirer 150 år

De norske posthornfrimerkene feirer 150 år og er verdens lengst benyttede frimerkemotiv. I oktober kommer et nytt posthornmerke i valøren 19 kroner. – De norske posthornfrimerkene er verdens lengst benyttede frimerkemotiv.

NRK - 45 minutter siden

Fortsatt rekordlav fyllingsgrad i vannmagasinene i Øst- og Sørvest-Norge

Fyllingsgraden i Øst- og Sørvest-Norge var i uke 38 på sitt laveste de siste 20 årene. Nivået totalt i Norge sank 0,3 prosentpoeng fra uken før. I Øst- og Sørvest-Norge ble det satt ny rekord da fyllingsgraden nådde sitt laveste nivå på denne tiden av året de siste 20 årene.

NRK - 45 minutter siden

Bank of England kjøper britiske statsobligasjoner

Den britiske sentralbanken Bank of England starter kjøp av britiske statsobligasjoner for å styrke markedets tillit etter et kraftig valutafall denne uka. – Formålet med disse oppkjøpene blir å få på plass ryddige markedsforhold, heter det i en uttalelse fra banken. Det er snakk om et midlertidig oppkjøp av langsiktige statsobligasjoner.

NRK - 45 minutter siden

PST justerer ned terrortrusselen i Norge

PST endrer nå terrortrusselnivå fra 4-HØY til 3-MODERAT på PSTs terrortrusselskala, skriver PST i en pressemelding. Terrortrusselskalaen uttrykker den samlede trusselen for all type ideologisk, politisk og religiøst motivert vold i 2022. PSTs trusselvurdering er basert på den informasjonen PST til enhver tid besitter, og vil alltid være beheftet med en viss grad av usikkerhet.

NRK - 45 minutter siden

To drept i iransk droneangrep i Nord-Irak

Iran har startet en ny bombekampanje mot basene til den iransk-kurdiske opposisjonsgruppa KDPI i Nord-Irak. To mennesker ble onsdag drept under et droneangrep. Iranske myndigheter bekrefter at en «separatistgruppe i Nord-Irak» ble angrepet med «presisjonsmissiler» og såkalte selvmordsdroner.

NRK - 1 time siden

Regjeringen kaller inn til pressekonferanse om gasslekkasjen i Østersjøen

Statsminister Jonas Gahr Støre har kalt inn til pressekonferanse på Statsministerens kontor i forbindelse med situasjonen rundt gasslekkasjen i Østersjøen klokken 15.30 onsdag. Det er fra før kjent at beredskapen på norsk sokkel er skjerpet etter hendelsen.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com