VG > Nyheter

Søndag, 16 Mai, 08:44

VG - 03 mars 21 kl. 04:10

Texas åpner opp: – Dette er galskap

En av USAs mest folkerike stater vil åpne opp «100 prosent». Kunngjøringen kommer dagen etter en kraftig advarsel fra amerikanske helsemyndigheter..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
USAs

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Texas, åpner, opp, Detteer , galskap
NRK - 21 feb. 21 kl. 13:24

Ocasio-Cortez hjelper til i Texas

Alexandria Ocasio-Cortez er i Texas der hun stiller som frivillig på et utdelingssenter for mat. Hun har samlet inn over fire millioner dollar i donasjoner til Texas. Den demokratiske politikeren er i en feide med republikaneren Ted Cruz fra Texas..

VG - 05 mars 21 kl. 03:30

Texas åpner opp: – Det er en fryktelig idé

AUSTIN (VG) Guvernøren åpner Texas «100 prosent», men på gateplan i delstatens hovedstad tyder lite på at folk og forretninger vil følge etter..

Aftenposten - 12 jan. 21 kl. 20:47

Trump lander snart i Texas, vil besøke grensebyen Alamo

President Donald Trump er ventet til Texas tirsdag kveld norsk tid. Han har planlagt besøk til grensebyen Alamo i Texas..

VG - 15 feb. 21 kl. 21:41

Krisetilstand og −22 grader i Texas: – Aldri opplevd maken

AUSTIN/OSLO (VG) Ekstremkulde rammer store deler av USA – aller hardest går det ut over delstatene Texas og Oklahoma. Temperaturene i Texas varierer mellom -22 og -6 grader celsius, og president Joe Biden har erklært unntakstilstand..

NRK - 18 feb. 21 kl. 07:47

Ekstremkulde gir matmangel i Texas

Kulda og snøværet som har rammet delstaten Texas i USA, fører til tomme butikkhyller og mangel på mat. Flere hundretusener er fortsatt uten strøm, og det er også mangel på vann. Texas Tribune skriver at kulda også har ødelagt store grønnsakavlinger..

VG - 19 feb. 21 kl. 02:30

Hjemløse i Texas-kulden fortviler: – Det er brutalt

AUSTIN, TEXAS (VG) Teltet til hjemløse Travis Thomas (39) kollapset da vinteren kom til Texas. I et travelt veikryss står han og ber om hjelp..

Nyhetspressen - 25 feb. 21 kl. 17:51

Den norske gamingbransjen - Et sjansespill?

Norge er kjent for å opprettholde et strengt spillemonopol. Dette betyr at det kun er statligeide selskaper, som Norsk Tipping, som kan tilby pengespill i landet. Dette har ikke hindret andre aktører i å lansere nettcasinoer, som også norske borgere kan være spillere på.

Aftenposten - 20 feb. 21 kl. 16:41

Biden erklærer Texas for katastrofeområde

USAs president Joe Biden har erklært Texas for katastrofeområde. Det åpner for økt føderal bistand til delstaten, melder….

VG - 20 feb. 21 kl. 17:19

Biden erklærer Texas for katastrofeområde

USAs president Joe Biden har erklært Texas for katastrofeområde. Det åpner for økt føderal bistand til delstaten, melder CNN..

NRK - 18 feb. 21 kl. 15:25

Mexico vil hjelpe Texas i krisa

I Texas er flere hundre tusen uten strøm som følge av kulde uvær. Mexicos myndigheter melder torsdag at de kan stille opp med naturgass dersom det blir behov for det. Mexicos president sa «vi kan ikke belage oss på én type kraftproduksjon» torsdag..

Fler nyheter fra VG

VG - 8 timer siden

Nye luftangrep i Gaza natt til søndag: – Dere kan ikke skjule dere

Israels statsminister Benjamin Netanyahu sier at operasjonen på Gazastripen kommer til å fortsette så lenge det trengs. Hamas, som har avfyrt flere raketter mot Tel Aviv, svarer at de er klare til å ta i bruk sterkere skyts..

VG - 8 timer siden

Mohammed mistet ti familiemedlemmer i et luftangrep i Gaza

Ti medlemmer i Mohammed Abu Hatabs familie ble drept i et israelsk luftangrep natt til lørdag. – Det var en smertefull natt. Den verste natten i mitt liv.

VG - 11 timer siden

Helse-Høie bekymret for fastlege-frafall

En ny VG-kartlegging av fastlege-situasjonen viser at 83 kommuner har store problemer med å skaffe innbyggerne fastlege. Helseminister Bent Høie (H) er alvorlig bekymret..

VG - 12 timer siden

Ine Eriksen Søreide: – Ligg unna EØS-avtalen, Vedum!

OSLO S (VG) Ine Eriksen Søreide (H) tar et kraftig oppgjør med Sp-leder Trygve Slagsvold Vedums EØS-motstand. Hun mener at dette setter norske distriktsarbeidsplasser i fare..

VG - 19 timer siden

Én siktet for drap i Trondheim – avdøde ikke identifisert

Det er startet drapsetterforskning etter funn av en død mann i en leilighet i Trondheim. Én person er siktet..

VG - 17 timer siden

Mediebygning jevnet med jorden etter luftangrep i Gaza

Minst fire bomber har truffet bygningen hvor flere mediehus holdt til i Gaza, viser direktebilder fra området. Redaksjonene fikk en time på seg til å evakuere..

VG - 14 timer siden

Israel anklages for å ha brukt mediene for å lure Hamas

Meldingen om at Israel var i ferd med å gå inn i Gaza med bakkestyrker, var manipulasjon for å få Hamas til å gå i tunnelene, mener israelske kommentatorer..

VG - 16 timer siden

Corona i Eurovision – En delegasjon i karantene

Den polske artisten Rafal kan ikke delta på åpningsseremonien til Eurovision Song Contest søndag. Dette er fordi en person i den polske delegasjonen har testet positivt for coronaviruset..

VG - 21 timer siden

Alle vil ha vaksinen – det gjør at vaksineringen tar lengre tid

Det kan hende du må vente et par uker lenger på å få første stikk fordi det er så mange som takker ja til vaksinen..

VG - 23 timer siden

Bråk flere steder i landet: – Aggressiv stemning

Politiet flere stedet i landet har fått mange meldinger om bråk natt til lørdag. I Bergen var det store ansamlinger med russ og unge mennesker..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt