NRK > Nyheter

Friday, 21 January, 21:10

NRK - 07 jul 21 kl. 18:32

Teststasjon gikk tom utstyr

Rundt 40 personer måtte onsdag snu i døra ved en teststasjon i Ullensaker. Årsaken er at stasjonen hadde gått tom for testutstyr. Det førte til at teststasjonen ble stengt i halvannen time mens da ansatte ved stasjonen selv måtte reise til Akershus universitetssykehus for å hente mer utstyr på egen hånd, skriver Romerikes Blad..
Les mer på NRK


Les mer om:
Ullensaker, Akershus, Romerikes Blad

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Teststasjon, gikk, tom, utstyr
VG - 07 jul 21 kl. 17:03

Teststasjon gikk tom for utstyr – 30 personer måtte snu i døren

En coronateststasjon på Jessheim i Ullensaker kommune måtte stenge dørene i en time da de gikk tomme for testutstyr onsdag..

NRK - 25 mar 21 kl. 07:33

Fortsatt mange smittet

I Haugesund har 24 nye personer testet positivt for covid-19 siste døgn. 393 personer er blitt testet ved kommunens teststasjon. I Karmøy fikk åtte nye personer påvist koronasmitte.

NRK - 26 mar 21 kl. 07:31

Litt færre smittet i Haugesund

I Haugesund testet 15 nye personer positivt for koronasmitte siste døgn. Forrige døgn ble 24 personer smittet. 262 personer ble testet ved kommunens teststasjon i går..

NRK - 29 mar 21 kl. 07:33

Fortsatt lite smitte i Haugesund

I Haugesund er det siste døgn registrert fire nye personer med koronasmitte. I går meldte kommunen om tre nye smittetilfeller. 135 personer ble blitt testet ved kommunens teststasjon søndag..

NRK - 31 mar 21 kl. 07:00

Smittetallene svinger i Haugesund

I Haugesund testet tre nye personer positivt for koronasmitte siste døgn. Forrige døgn testet 19 positivt, og kommuneledelsen var bekymret fordi mange ikke opplyser om nærkontakter. 185 personer ble testet ved kommunens teststasjon tirsdag..

NRK - 09 apr 21 kl. 12:38

Hel blokk i testkarantene

Alle beboerne i 51 leiligheter i en blokk på Hellemyr i Kristiansand er satt i testkarantene. Kommunens mobile teststasjon utfører testingen, melder kommunen. I løpet av dagen har 13 personer testet positivt for korona, skriver Fædrelandsvennen..

NRK - 31 maj 21 kl. 10:32

Mange Oslo-folk testet seg i helgen

Sommervær og gjenåpning stoppet ikke Oslo-folk fra å teste seg for korona i helgen. Tall fra kommunen viser at det ble tatt 2900 tester på fredag, 2041 på lørdag og 1601 på søndag. Dette er kun en liten nedgang fra helgen før.

NRK - 11 jun 21 kl. 10:44

Bekymret for nye innreiseregler

De nye reglene for innreisetesting av fullvaksinerte kan gå utover kommunenes testkapasitet, frykter kommuneoverlegen i Sandefjord. – Tilleggssetningen, «eller innen to dager etter ankomst», vil overbelaste vår ordinære teststasjon, sier kommuneoverlege Ole Henrik Augestad til VG..

NRK - 15 jul 21 kl. 16:24

Åpner for testing uten dokumenter

Reisende som mangler koronasertifikat, får nå muligheten til å hurtigteste seg før de skal ut å reise med Fjord Line fra Kristiansand. – Vi har valgt å opprette en midlertidig teststasjon i tilknytning til terminalen i Kristiansand. Vårt mål er å hjelpe våre passasjerer med å få en mest mulig sømløs reise, sier konsernsjef i Fjord Line, Brian Thirsted Hansen, i en pressemelding..

NRK - 16 jul 21 kl. 18:54

Smitte ved teststasjon i Flesland

En ansatt ved teststasjonen på Flesland i Bergen har testet positivt for korona. Vedkommende har vært på jobb i smitteførende periode og smittesporing pågår. Nærkontakter blir kontakter og satt i karantene i henhold til gjeldene regelverk..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 13 jan 22 kl. 08:26

Nytt Ukraina-møte med lave forventninger

Krisen mellom Russland og Ukraina står øverst på dagsordenen når Organisasjonen for sikkerhet og samarbeid i Europa (OSSE) møtes i Wien torsdag. OSSE beskrives ofte som ett av få forum for dialog mellom Moskva og vesten, og møtet i organisasjonens permanente råd er det tredje i forbindelse med krisen denne uka. Mandag var amerikanske og russiske topprepresentanter i Genève, mens onsdag møttes Nato-Russland-rådet for første gang på to og et halvt råd.

NRK - 13 jan 22 kl. 08:41

Havila Kystruten kansellerer avgangar

Havila Kystruten sine avgangar frå Rørvik til Bergen i dag og Bergen til Rørvik i morgon er kansellerte. – På grunn av ekstremveret «Gyda» ser me det som uforsvarleg å kryssa havstykket Folda på ein sikker måte, skriv selskapet i ei pressemelding. Passasjerane blir sende med buss og fly i staden..

NRK - 13 jan 22 kl. 09:07

Vil gjøre plastavfall til verdifull ressurs

Norges Forskningsråd har gitt millionstøtte til et prosjekt som skal utvikle nye teknologiske løsninger for å resirkulere plast. Teknologien kan gi mindre utslipp av klimagasser, bedre ressursutnyttelse og fremtidsrettede muligheter for norsk industri. Det skriver NMBU, Norges miljø- og biovitenskapelige universitet, i en pressemelding.

NRK - 13 jan 22 kl. 09:17

Finnmarking er valgte dyrere biler enn sørlendinger

Folk i Finnmark kjøpte i fjor høyest andel biler over 800.000 kroner, med 6,9 prosent. Fylket på andreplass var Troms, med 6,3 prosent.

NRK - 13 jan 22 kl. 09:22

Slukker lysløypa på grunn av dyr strøm

Høye strømpriser fører til at Sande sportsklubb slår av lyset i lysløypa i Skafjellåsen når klubben ikke har treninger. Styreleder Otto Galleberg i Sande Sportsklubb sier til Sande avis at de ligger an til å få en tredobling i strømregninga. Statssekretær Gry Haugsbakken i kulturdepartementet sier til avisa at de tar bekymringsmeldinger fra kultur, idrett og frivilligheten på alvor og at de nå ser på hva som bør gjøres..

NRK - 13 jan 22 kl. 09:28

Lite influensa i Norge nå

Det er fremdeles svært lavt nivå av influensa i Norge, det kommer frem i FHIs ukesrapport om influensa. Så langt denne sesongen er det påvist totalt 640 tilfeller med influensa. FHI mener de nye smitteverntiltakene mot covid-19 kan begrense smittespredningen med influensa.

NRK - 13 jan 22 kl. 09:31

Tankbil snurra på Dovre

Det blir meldt om glatt føre på E6 på Dovre. Ein tankbil har snurra. Berging pågår..

NRK - 13 jan 22 kl. 09:35

Ny smittetopp i Trondheim

I Trondheim ble 514 personer registrert smitta av koronavirus i går. Det er det høyeste smittetallet registrert så langt i pandemien. 24 koronapasienter er nå innlagt ved St.

NRK - 13 jan 22 kl. 09:36

Har ikke snakket med siktede

Forsvareren til den fjerde siktede i bortføringssaken i Tolga, Klaus Arne Munkeby Linaae, har foreløpig ikke hatt mulighet til å møte sin klient. Han skal møte den siktede nå i formiddag og politiet sa i går at de håper å kunne gjennomføre et avhør i løpet av dagen..

NRK - 13 jan 22 kl. 09:37

Flere skadesaker etter ekstremværet «Gyda»

Allerede torsdag morgen har Tryg Forsikring mottatt 20 skadesaker etter ekstremværet «Gyda». Geografisk er skadene jevnt fordelt på strekningen Møre og Romsdal til Troms. – Det er primært vannskader i kjellere, enten på grunn av vanninntrenging utenfra eller tilbakeslag fra avløp der vann har trengt inn gjennom avløpsnettet.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt