NRK > Nyheter

Tirsdag, 11 Mai, 13:26

NRK - 21 april 21 kl. 20:47

Testet barnehagebarn i Lindesnes

Lindesnes kommune startet i dag massetesting av 128 barnehagebarn, etter koronautbrudd i en barnehage i Mandal. – Uvanlig, men nødvendig, mener kommuneoverlegen som jobber med å få kontroll på smitten..
Les mer på NRK


Les mer om:
Mandal, Lindesnes

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Testet, barnehagebarni , Lindesnes
NRK - 18 feb. 21 kl. 22:16

Tre nye smittede i Lindesnes

Tre personer har testet positivt på koronaviruset i Lindesnes kommune i dag. Samtlige har tilknytning til smitteutbruddet på Tidemands Cafe. 140 personer er i karantene i Lindesnes kommune, og 20 personer i andre kommuner..

NRK - 07 mai 21 kl. 02:40

Ni nye smittet i Lindesnes

Ni personer testet positivt for koronavirus i Lindesnes torsdag. Alle er nærkontakter av andre smittede. Kommunen opplyser i en pressemelding at blant de nye smittede er det én russ.

NRK - 21 april 21 kl. 12:27

Tester over 120 barnehagebarn

Over 120 barnehagebarn koronatestes i dag som følge av smitteutbrudd i Lindesnes kommune. Til sammen har det vært 34 nye smittetilfeller i kommunen de siste to døgnene. Kommuneoverlegen sier det jobbes nå hardt for å hindre videre smitte..

NRK - 23 april 21 kl. 22:45

Ansatte ved restaurant smittet

Ålesund kommune har i kveld fått bekreftet åtte nye smittetilfeller: To ansatte ved Tollboden i Ålesund har testet positivt på hurtigtest. Det er sendt prøve til PCR for testing. Begge er i isolasjon.

NRK - 20 feb. 21 kl. 13:25

Lindesnes: Har funnet smittekilden 

Lindesnes kommune har funnet smittekilden til utbruddet på Tidemands Cafe. – Smitten kommer fra Kristiansand, der kafeeieren hadde et møte med en person som var smittet, sier kommuneoverlege, Viggo Lütcherath til Lindesnes Avis. Totalt 17 personer er bekreftet smittet og 230 er i karantene..

NRK - 25 feb. 21 kl. 10:47

Smitte i rusmiljøet i Lindesnes

Flere personer i Lindesnes kommune er trolig smittet av korona, uten å vite det. Det mistenker kommuneoverlege Viggo Lütcherath. Overlegen sier til Lindesnes Avis at smitten kommer fra rusmiljøet i Kristiansand..

NRK - 26 april 21 kl. 05:38

Fire smittet i Lindesnes

Fire personer testet positivt i Lindesnes kommune i går etter omfattende testing av elever og ansatte på Ime skole, samt alle ansatte på Mandal sykehjem. Flere skoler er fortsatt stengt og flere skoleklasser og barnehager er i karantene..

VG - 02 mai 21 kl. 22:25

Lindesnes: Hele russekullet i karantene

En russ i Lindesnes har testet positivt på coronavirus. Nå må russefeiringen stanse i ti dager..

VG - 05 mai 21 kl. 16:38

Utbruddet i Lindesnes – venter med å innføre lokale regler

MANDAL (VG) Fem nye russ har så langt testet positivt i massetestingen av russ i Lindesnes. Men kommunen med Norges tredje høyeste smittetrykk innfører foreløpig ingen lokale regler..

NRK - 15 mars 21 kl. 19:25

Over 50.000 koronatester i Oslo

I forrige uke testet flere seg for koronaviruset i Oslo enn noen gang tidligere. Til sammen ble over 50.000 mennesker testet.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Skredramma kan få 125 mill. ekstra

Regjeringa foreslår å gi Gjerdrum, som i romjula vart ramma av eit stort jordskred som kravde ti menneskeliv, 125 millionar kroner meir. Beløpet skal kompensere kommunen for meirkostnader i samband med skredet. – Gjerdrum kommune står i ein vanskeleg situasjon, og det skulle berre mangle at staten stiller opp.

NRK - 15 minutter siden

114 koronasmitta pasientar innlagde

Tysdag var 114 koronasmitta pasientar innlagde på sjukehus i Noreg. Det er ein nedgang på tre pasientar frå dagen før. 24 av pasientane får respiratorbehandling.

NRK - 30 minutter siden

Fleire arresterte i razzia

Politiet i Stockholm har gjennomført ein razzia mot fleire personar som er mistenkte for å ha overgrepsmateriale mot born, melder Aftonbladet. Bakgrunnen for aksjonen skal vera opplysningar politiet har fått gjennom internasjonalt samarbeid..

NRK - 30 minutter siden

Symbolsk krav mot AstraZeneca

EU krever foreløpig en symbolsk erstatning på 1 euro fra AstraZeneca for kontraktsbrudd. Selskapet får tre måneders utsettelse på de avtalte vaksineleveransene. Kravet ble fremsatt i et rettsmøte i Brussel tirsdag, i påvente av en beregning av skadevirkningene som følge av at AstraZeneca ikke har levert vaksinene raskt nok, skriver Reuters.

NRK - 30 minutter siden

EU saksøker AstraZeneca

EU går til søksmål mot vaksineprodusenten AstraZeneca og krever å få levert 90 millioner doser innen juli..

NRK - 30 minutter siden

Symbolsk krav fra AstraZeneca

EU krever foreløpig en symbolsk erstatning på 1 euro fra AstraZeneca for kontraktsbrudd. Selskapet får tre måneders utsettelse på de avtalte vaksineleveransene. Kravet ble fremsatt i et rettsmøte i Brussel tirsdag, i påvente av en beregning av skadevirkningene som følge av at AstraZeneca ikke har levert vaksinene raskt nok, skriver Reuters.

NRK - 45 minutter siden

Fire personar i flyet – alle ute

Det var fire personar i flyet som har sklidd av rullebana på Voss. Alle skal vere ute av flyet og ingen av dei skal vera alvorleg skadde, melder 110-sentralen i Vest. Flyet skal lekke ein del drivstoff.

NRK - 45 minutter siden

75 prosent meldte om bivirkninger

I alt 28,7 prosent sier at de opplevde bivirkninger etter første dose med Pfizer-vaksinen. Hele 75,7 prosent AstraZeneca-vaksinerte sier det samme. Folkehelseinstituttet (FHI) har gjennomført en undersøkelse der 7.

NRK - 45 minutter siden

Fly har sklidd av rullebane på Voss

Et fire seters fly har sklidd av rullebanen på Bømoen på Voss, melder 110-sentralen..

NRK - 1 time siden

Bøndene tropper opp ved Stortinget

Jordbruksoppgjøret har satt sinnet i kok hos norske bønder. Nå møter de opp foran Stortinget for å vise sin misnøye. Det bli også flere markeringer andre steder i landet tirsdag..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt