NRK > Nyheter

Lørdag, 15 Mai, 00:45

NRK - 21 april 21 kl. 12:27

Tester over 120 barnehagebarn

Over 120 barnehagebarn koronatestes i dag som følge av smitteutbrudd i Lindesnes kommune. Til sammen har det vært 34 nye smittetilfeller i kommunen de siste to døgnene. Kommuneoverlegen sier det jobbes nå hardt for å hindre videre smitte..
Les mer på NRK


Les mer om:
Lindesnes

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tester, over, 120, barnehagebarn
NRK - 14 april 21 kl. 15:44

26000 tester i Oslo forrige uke

Det ble totalt meldt inn 26.035 tester i Oslo forrige uke, skriver Oslo kommune i sin ukesrapport. Aller flest tok Bryn, nesten 4500 tester.

NRK - 21 april 21 kl. 20:47

Testet barnehagebarn i Lindesnes

Lindesnes kommune startet i dag massetesting av 128 barnehagebarn, etter koronautbrudd i en barnehage i Mandal. – Uvanlig, men nødvendig, mener kommuneoverlegen som jobber med å få kontroll på smitten..

NRK - 24 feb. 21 kl. 16:21

Flere enn testpliktige tester seg

Flere enn de som er testpliktige, tester seg på grensen, viser tall fra Politidirektoratet. På Gardermoen ankom 1874 personer med testplikt og 366 uten testplikt, men 1887 personer testet seg på teststasjonen. – Dette viser at reisende tar ansvar for å redusere smittespredning og tester seg på grensen, sier stabssjef i Politidirektoratet, Lars Aune..

VG - 29 jan. 21 kl. 09:15

83 prosent testet seg på Oslo lufthavn - uklart om resten er unntatt

Andelen som tester seg har økt på Norges største flyplass etter at testplikten ble innført 18. januar, men er fortsatt langt fra hundre prosent. Nå skal Helsedirektoratet se om det kan lages et system for å fange opp dem som ikke tester seg..

NRK - 22 mars 21 kl. 18:01

VGS-elever tester seg selv

Elever og ansatte på to videregående skoler i Bergen og Askøy tester seg selv to ganger i uka med hurtigtest for å holde skolene åpne. Det er frivillig å være med, og så langt har 85 prosent av elevene ved de to skolene deltatt, opplyser Helse Vest..

Klartale - 30 mars 21 kl. 09:50

Cuba tester sin egne vaksiner mot korona

Cuba har startet med tester av sine egne vaksiner mot korona. De blir testet på flere tusen helsearbeidere i landet..

Klartale - 30 mars 21 kl. 14:30

Røros og Kragerø sliter med å teste alle som vil

For mange tester seg mens de er på hytta, ifølge kommunene Røros og Kragerø. De sliter med å få gjort nok korona-tester..

NRK - 01 april 21 kl. 09:37

1 av 5 med symptomer tester seg

Kun én av fem med Covid-19-symptomer i Storbritannia tester seg, viser en ny undersøkelse publisert i tidsskriften British Medical Journal. Spesielt folk med lavere inntekt svarte at de ikke vil teste seg eller gå i isolasjon fordi de er nødt til å jobbe..

VG - 05 april 21 kl. 16:05

Nye satellittbilder: Her tester Russland «skrekkvåpen»

Satellittbilder viser oppgraderte russiske militærbaser i Arktis, og det russiske forsvaret tester både nye våpen og oppdager nye områder når isen trekker seg tilbake i nordområdene..

Aftenposten - 28 april 21 kl. 20:00

Massetesting i skolen reduserer ikke smitten

Problemer som følge av falske positive og falske negative tester, eksploderer i størrelse når man tester friske….

Fler nyheter fra NRK

NRK - 2 minutter siden

Brann i gapahuk i Alta

I Alta fikk politiet melding om brann i en gapahuk på baksiden av Sandfallet skole. Både politi og brann er på stedet. Skadeomfanget på gapahuken er så langt ukjent, melder politiet i Finnmark på Twitter..

NRK - 15 minutter siden

To barn såret i Jaffa

To arabiske barn skal ha blitt såret etter at en brannbombe ble kastet inn i huset de befant seg i Jaffa, som ligger ved utkanten av Tel Aviv, melder The Times of Israel. Begge barna, på 10 og 12 år, får medisinsk behandling. Politiet etterforsker saken..

NRK - 30 minutter siden

425 nye smittede i Norge

Det siste døgnet er det registrert 425 koronasmittede i Norge. Det er 18 flere enn samme dag i forrige uke. De siste sju dagene er det i snitt registrert 417 koronasmittede per dag.

NRK - 30 minutter siden

Brann i fyrverkerifabrikk i Sverige

Etter lynnedslag fredag kveld brøt det ut brann i et fyrverkerifabrikk i Ljungby i Sverige. Brannen resulterte i at flere fyrverkeriraketter gikk av ved fabrikken. Ingen personer skal ha kommet til skade, melder SVT..

NRK - 45 minutter siden

Børsoppgang i USA

Børsene i USA steg fredag og hentet inn igjen noe av det store fallet fra tidligere i uken. Industritunge Dow Jones steg 1,1 prosent. Den bredt sammensatte S&P 500-indeksen gikk opp 1,5 prosent.

NRK - 45 minutter siden

13 nye smittede i Porsgrunn

13 nye smittetilfeller ble registrert i Porsgrunn fredag. Flesteparten av disse har kjent smittevei og var allerede i karantene, skriver Porsgrunn kommune på sine hjemmesider..

NRK - 1 time siden

Salgsrekord for vinmonopolet

Det var lange polkøer flere stedet i landet fredag, og Vinmonopolet satte omsetningsrekord for 2021. Sosiale medier flommet over av bilder og videoer av de lange polkøene fredag. Det viste seg også i Vinmonopolets omsetning, som var rekordhøy så langt i år, skriver Dagbladets Børsen.

NRK - 1 time siden

7 ungdommer utsatt for pepperspray

7 ungdommer i alderen 17–21 år har vært utsatt for pepperspray, melder politiet i Sør-Øst på Twitter. Politiet har pågrepet en 18 år gammel mann fra Tønsberg, som er innsatt i arresten..

NRK - 1 time siden

Solberg deltok i toårsmarkering

Statsminister Erna Solberg deltok fredag kveld på toårsmarkeringen for Christchurch Call. Et nettverk som ble etablert etter terrorangrepet mot to moskeer i Christchurch på New Zealand i 2019. – Terrorangrepet i Christchurch viste at det er behov for mer internasjonalt samarbeid for å hindre at voldelig ekstremistisk materiale spres på nett.

NRK - 1 time siden

Mann omkom i utforkjøring

En mann omkom i en utforkjøring i Osdalen i Åmot kommune i Innlandet fredag kveld. Politiet melder at pårørende er varslet. Det foregår undersøkelser på åstedet og vitner til ulykken avhøres, melder politiet i Innlandet på Twitter..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt