NRK > Nyheter

Monday, 20 September, 00:58

NRK - 05 nov 20 kl. 08:15

Tester 500 elever i Tromsdalen

Torsdag skal rundt 500 elever ved Tromsdalen videregående skole testes for korona. – Det har vist seg vanskelig å få oversikt over hvem av elevene som har vært i kontakt med hvem, sier fagleder ved koronasenteret i Tromsø, Øyvind Benjaminsen..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Tromsdalen, Tromsø, Benjaminsen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tester, 500, eleveri , Tromsdalen
NRK - 14 apr 21 kl. 15:44

26000 tester i Oslo forrige uke

Det ble totalt meldt inn 26.035 tester i Oslo forrige uke, skriver Oslo kommune i sin ukesrapport. Aller flest tok Bryn, nesten 4500 tester.

NRK - 19 jun 21 kl. 12:12

Få tester positivt på Svinesund

Få tester positiv ved Svinesund internasjonale testsenter. Det sier leder ved teststasjonen, Jostein Stø. Den siste uken har testsenteret utført 8016 koronatester.

NRK - 19 aug 21 kl. 11:14

Elever i Bergen i karantene

Flere hundre elever på skoler i Bergen har enten karantene eller hjemmeskole. Det er registrert koronasmitte ved 11 skoler i kommunen, skriver Bergens Tidende. Ved Gimle oppveksttun er 70 elever er satt i karantene, mens Minde skole opplyser at 45 elever og ti ansatte er satt i karantene.

NRK - 23 aug 21 kl. 15:38

30 elever smittet etter telttur

Minst 30 elever ved Fyrstikkalleen skole i Oslo har testet positivt for koronaviruset etter en telttur på Gaustatoppen forrige uke. – Vi hadde en leirskoletur som del av oppstartsprogrammet, men samtlige elever ble testet med hurtigtest før avreise, og ingen var positive, sier rektor Mari Indregard ved Fyrstikkalleen skole til VG. Det er snakk om elever i 9.

NRK - 27 aug 21 kl. 14:07

Over 500 elever i karantene

546 elever på Foss videregående skolei Oslo er i karantene. Det har bydelsoverlegen bestemt. Nå er 110 elever bekreftet smittet at koronavirus, opplyser skolen.

NRK - 22 mar 21 kl. 18:01

VGS-elever tester seg selv

Elever og ansatte på to videregående skoler i Bergen og Askøy tester seg selv to ganger i uka med hurtigtest for å holde skolene åpne. Det er frivillig å være med, og så langt har 85 prosent av elevene ved de to skolene deltatt, opplyser Helse Vest..

NRK - 05 aug 21 kl. 21:44

Demonstrerte mot skytebane i Tromsø

Betongblokkene som var satt opp for å holde folk unna området i Tromsdalen det skulle skytes i, ble revet ned torsdag ettermiddag. Det er usikkert hvem som står bak hærverket. Etter klossene var fjernet samlet demonstranter seg fra Folkeaksjonen for et åpent Tromsdalen, for å protestere..

NRK - 10 aug 21 kl. 10:59

Anmelder skyting i Tromsdalen

Nordlys skriver at Tromsø Jeger- og fiskerforening nå anmeldes for ulovlig skyting mandag 9. august. Det bekrefter advokat Ulf E.

NRK - 02 nov 20 kl. 16:42

Tester rundt 700 elever

Samtlige elever ved Kongsbakken videregående skole i Tromsø skal tirsdag testes for korona. Det bekrefter rektor Tonje Holm til NRK. En ansatt har testet positivt på covid-19 og skolen har vært stengt mandag.

NRK - 15 apr 21 kl. 16:37

Flere smittet - tester alle på ny

Ringerike folkehøgskole bekrefter at to nye elever og én ansatt har testet positivt for covid-19. I tillegg ble de fire positive hurtigtestene fra i går bekreftet. Til sammen har skolen 22 elever og to ansatte som er bekreftet smittet.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Tror de har funnet savnede Gabby

Tidligere i dag ble det funnet en død person som kan passe til beskrivelsen av Gaggy Petito, opplyste FBI i Denver på en pressekonferanse søndag kveld. Den rettsmedisinske indentifkasjonen av personen kan ikke bekrefte med sikkerhet at det er den savnede Gabby Petito som har blitt funnet. – Men vi har varslet hennes foreldre om funnet, sa FBI.

NRK - 30 minutter siden

Strømmen tilbake i Oslo

I alt 439 strømkunder var rammet av et strømbrudd på Sofienberg i Grünerløkka bydel i Oslo like før midnatt søndag kveld. Klokken 00.15 var feilen rettet.

NRK - 45 minutter siden

474 nye koronasmittede i Norge

Det siste døgnet er det registrert 474 koronasmittede i Norge. Det er 179 færre enn samme dag i forrige uke. De siste sju dagene er det i snitt registrert 871 koronasmittede per dag i Norge.

NRK - 1 time siden

Komiker Chris Rock koronasmittet

Den amerikanske komikeren Chris Rock (56) opplyste søndag at han har testet positivt på koronaviruset, og oppfordrer folk til å ta vaksinen. Hei folkens, jeg har nettopp fått vite at jeg har korona, tro meg du vil ikke ha dette. Bli vaksinert, skriver han på Twitter.

NRK - 1 time siden

Funn av død person ved Grand Teton

En død kropp har blitt funnet i området hvor politiet har søkt etter de savnede Gabby Petito og Brian Laundrie i ved Grand Teton nasjonalpark i USA, melder FoxNews. Det er ikke bekreftet at det kan knyttes til de savnede. Kjæresteparet dro gjennom USA og dokumenterte opplevelsene gjennom YouTube og Instagram.

NRK - 2 timer siden

Stor brann i migrantleir på Samos

En stor brann brøt ut i migrantleieren Vathy på den greske øya Samos søndag kveld, ifølge betjenter som jobber på stedet. Rundt 300 migranter venter på overføring til en ny leir mandag, som ble åpnet av migrasjonsministeren Notis Mitarachi, melder nyhetsbyrået AFP..

NRK - 2 timer siden

Strømbrudd i Oslo

1466 strømkunder er berørt av et strømbrudd på Grünerløkka i Oslo søndag kveld. I tillegg er 21 berørt på Østensjø, ifølge elvia.no Strømbruddet er kjent og mannskap jobber med å lokalisere feilen..

NRK - 3 timer siden

Frankrike avlyser møte

Eit toppmøte mellom den franske og den britiske forsvarsministeren skulle finne stad til veka, men er avlyst som følge av ubåtkontrakten som blei skrota, skriv The Guardian. Frankrike trappar dermed opp konflikten. På fredag bestemte dei å hente heim sine ambassadørane frå USA og Australia.

NRK - 3 timer siden

Fire i trafikkulykke i Bergen

To bilar er involverte i ei front mot front-ulykke ved Haukås i Bergen. Naudetatane er på staden. Totalt fire personar er involverte i ulykka.

NRK - 4 timer siden

Person ranet for pizza

En person i Toftes gate på Grünerløkka har blitt ranet av en gjeng på fem personer. Politiet skriver på Twitter at ransutbytte skal ha vært en pizza. Fornærmede er ikke fysisk skadet.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt