E24 > Økonomi

Saturday, 18 September, 12:11

E24 - 26 jul 21 kl. 22:10

Tesla knuste forventningene: Omsetning på 12 milliarder dollar i andre kvartal

Tesla klarte en økning i omsetning på 98 prosent siden samme periode året før. Markedet sender aksjen opp i etterhandelen..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tesla, knuste, forventningene, Omsetningpå 12 , milliarder, dollari , andre kvartal
E24 - 26 jul 21 kl. 22:10

Tesla smed 12 milliarder dollar i omsetning

Tesla slapp kvartalsrapport mandag kveld og kunne vise til 12 milliarder dollar i omsetning. Det er en økning på 98 prosent siden samme periode året før..

E24 - 29 apr 21 kl. 07:04

Orkla slo forventningene: Omsatte for 11,5 milliarder kroner i første kvartal

Mens både omsetning og driftsresultat var over forventningene, var veksten i merkevaresegmentet lavere enn i fjerde kvartal, med en vekst på 0,5 prosent..

NRK - 26 apr 21 kl. 23:40

Tesla med kjemperesultat

Tesla fikk et overskudd på 438 millioner dollar i første kvartal, langt over det ekspertene ventet. Tesla forklarer de sterke tallene med økende bilslag og sier at selskapet er på god vei med å styrke kapasiteten ved fabrikker i tre land..

NRK - 13 maj 21 kl. 04:00

Tesla setter foten ned for Bitcoin

Tesla godtar ikke lenger betaling med Bitcoin, kort tid etter at selskapet åpnet for bilkjøp med kryptovalutaen i mars i år. Hensyn til miljøet er begrunnelsen. – Vi er bekymret over raskt økende bruk av fossile drivstoff til Bitcoin-utvinning og transaksjoner, spesielt kullkraft, som har de verste utslippene av alle drivstoff, skriver Tesla-grunnlegger Elon Musk på Twitter.

E24 - 18 maj 21 kl. 14:44

Tesla-fall kan ha barbert Oljefondets verdier med milliarder på én måned

Tesla-aksjen har falt kraftig i år, noe som kan ha gitt tap i milliardklassen for Oljefondet. Samtidig vedder flere investorer mot Tesla-aksjen, blant dem «The Big Short»-stjernen Michael Burry..

NRK - 27 maj 21 kl. 14:29

Tesla krever ny behandling

Tesla ble dømt i forliksrådet til å betale 30 norske Tesla-eiere 136.000 kroner hver. Selskapet ønsker ny behandling av saken.

NRK - 27 jul 21 kl. 00:27

Tesla med rekordoverskudd

Bilprodusenten Tesla gikkmed 9,7 milliarder kroner i overskudd i andre kvartal. Det er første gang selskapet når et overskudd på over én milliard dollar på et kvartal. Tesla solgte over 200.

NRK - 18 jun 21 kl. 14:25

Fengselsdømt for svart omsetning

Tre menn er dømt til fengsel for en rekke straffbare handlinger i forbindelse med svart omsetning i et bilverksted, skriver Økokrim. Kriminaliteten de ble dømt for var omfattende og pågikk i en periode på over 10 år. Beløpet som skulle ha tilfalt selskapet og vært skattet for ligger på rundt 25 millioner kroner.

NRK - 14 jul 21 kl. 16:06

Økt optimisme i norske bedrifter

NHOs medlemsundersøkelse viser at 68 prosent av bedriftene meldte om en omsetning på eller over normalen i juli. Undersøkelsen viser at færre frykter at de går konkurs, og det er både økt omsetning og sysselsetting blant bedriftene..

NRK - 15 jul 21 kl. 07:48

Økt omsetning for Aker Solutions

Aker Solutions melder om økt omsetning i andre kvartal og at ordrereserven har økt med nær 30 prosent etter nye kontrakter. Inntektene til selskapet endte på 7 milliarder kroner i løpet av kvartalet, mot 6,7 milliarder i samme periode i fjor. Driftsresultatet endte på 110 millioner kroner, mot 45 millioner kroner i samme kvartal i fjor..

Fler nyheter fra E24

E24 - 1 time siden

Vil snu opp-ned på verdenshandelen

SAN FRANCISCO (E24): Helt siden Henry Ford utviklet samlebåndet for over hundre år siden, har verdens produksjonssystemer operert etter samme modell: Råvarer sendes til fabrikker som masseproduserer varer, som deretter fraktes ut i verden igjen..

E24 - 4 timer siden

Nå er Bergen på sparkesykkeltoppen i Europa

Siden det ble innført en ny forskrift for elsparkesykler i Oslo tidligere denne måneden, er Bergen nå byen med størst elsparkesykkeltetthet i Europa..

E24 - 4 timer siden

Pascal mottok over 200.000 i krisestøtte: – Pandemiåret var som en drøm

Kjendiskonditor Pascal Dupuy mener livet aldri har vært så enkelt som under pandemien. Samtidig fikk de også coronamidler fra staten..

E24 - 6 timer siden

– Hun viste en enorm emosjonell intelligens

Ida Lerner (46) er mer enn DNBs nye finansdirektør. Hun er kontorets energibombe, arbeidsmiljøets champagneflaske og lederen som gjør medarbeiderne bedre..

E24 - 13 timer siden

Største jernmalm-fall siden finanskrisen

Prisen på jernmalm har falt med over 20 prosent på én uke til under 100 dollar per tonn. Stål- og gruveselskapene faller på børs..

E24 - 20 timer siden

Tekgiganter senket Wall Street

Nasdaq 100-indeksen har ikke falt mer siden mai, mens S&P 500-indeksen ikke har stengt lavere på rundt en måned..

E24 - 14 timer siden

Frankrike kaller hjem sine ambassadører fra Australia og USA

Utenriksminister Jean-Yves Le Drian opplyser at Frankrike kaller hjem sine ambassadører fra Australia og USA i kjølvannet av ubåtsaken..

E24 - 20 timer siden

Tekgiganter senket Wall Street på historisk svak dag

Nasdaq-indeksen har ikke falt mer siden mai, mens S&P 500-indeksen ikke har stengt lavere på rundt en måned..

E24 - 15 timer siden

Circle K melder seg på i kampen om strømkundene: – Helt naturlig også å levere strøm

Idet drivstoffet går over til å bli elektrisk, kommer også fyllestasjonen hjem til garasjen. Det ønsker bensinstasjonskjeden å bli med på..

E24 - 16 timer siden

Høye strømpriser kan true EUs nye klimaplan

Fire grønne saker du må få med deg fra uken som gikk..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt