NRK > Nyheter

Torsdag, 29 Juli, 10:27

NRK - 23 feb. 21 kl. 12:09

Terrortiltalt IS-kvinne sett fri

Ei 30 år gammal IS-tiltalt kvinner sett fri frå varetekt, melder Aftenposten. Rettssaka mot henne startar måndag neste veke. – PST har sett fri kvinna fordi vilkåra for å halde henne i varetekt er til stades, seier Annett Aamodt i PST til Aftenposten..
Les mer på NRK


Les mer om:
IS, Aftenposten, PST, Annett Aamodt

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Terrortiltalt, IS-kvinne, sett, fri
Aftenposten - 03 juni 21 kl. 11:47

Forsvarerne ber om at terrortiltalt 16-åring frifinnes

En unik sak har gått for Oslo tingrett. En gutt på 16 år er terrortiltalt..

NRK - 23 april 21 kl. 12:30

Mer fri enn vanlig i Russland i mai

I Russland blir det enda mer fri enn normalt i mai. President Vladimir Putin sier folk skal få fri på flere av dagene mellom de mange fridagene i mai, melder AFP. Målet med den 10 dager lange perioden med fri er å hindre en oppsving i koronasmitte..

NRK - 27 mai 21 kl. 10:13

Malis president sett fri

Malis mellombelse president Bah N’Daw og statsminister Moctar Ouane er sette fri, seier ein talsperson for militæret til AFP. Dei blei avsett og tekne til fange for tre dagar sidan i det som kan vere landets andre kupp på ni månader. Familiane stadfestar overfor nyheitsbyrået at dei to er sette fri..

NRK - 24 mai 21 kl. 10:29

Krev at journalist blir sett fri

Storbritannia krev at den kviterussiske journalisten og regimekritikaren Roman Protasevitsj blir sett fri straks, melder Reuters. Han var om bord i eit fly som skulle til Litauen, men som blei omdirigert til å lande i Minsk. Han blei arrestert då alle passasjerane måtte gjennom ein sikkerheitssjekk..

NRK - 02 feb. 21 kl. 10:34

Kvinne terrortiltalt i Sverige

I Sverige er en 31 år gammel kvinne tiltalt for å ha tatt med seg sin to år gamle sønn til Syria for å slutte seg til terrorgruppa IS i 2014. Kvinnen var internasjonalt etterlyst og ble pågrepet da hun og sønnen kom tilbake til Sverige i november..

Aftenposten - 23 feb. 21 kl. 12:06

Terrortiltalt IS-kvinne løslatt mandag

En 30 år gammel IS-tiltalt kvinne ble mandag løslatt fra varetekt. For ett år siden ble hun hentet tilbake til Norge og….

VG - 07 jan. 21 kl. 16:53

Født Fri melder oppbud: – Vi ble presset til konkurs

Styret i Født Fri har meldt oppbud. Grunnlaget for videre drift ble borte da Født Fri mistet statsstøtten i høst: – Vi er blitt presset til konkurs, sier Shabana Rehman (44) til VG..

VG - 23 feb. 21 kl. 12:14

Terrortiltalt IS-kvinne løslatt

Etter ett år i varetekt er den terrortiltalte 30-åringen løslatt..

NRK - 01 mars 21 kl. 07:29

Rettsak mot terrortiltalt kvinne

I dag starter rettssaken mot kvinnen som er tiltalt for terrordeltagelse. Hun skal fortelle om de sju årene hun var i Syria, der hun var sammen med tre IS-krigere. De første fire dagene i Oslo tinghus er satt av til den tiltaltes forklaring..

NRK - 14 april 21 kl. 06:03

Ikke radikalt muslimsk miljø

Det muslimske miljøet i Skien mener det ikke finnes radikaliserte ungdommer eller grupper der. Det sier kilder NRK har snakka med etter at en 24-åring fra byen er terrortiltalt. Han skal ha forsøkt å påvirke andre til å utføre terrorhandlinger i London og Danmark..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Mustafa Hasan vant i retten

Mustafa Hasan vant mot Utlendingsnemda i retten. Nå får han saken sin prøvd på nytt, skriver VG. I 2019 vedtok UNE at Hasan skulle bortvises fra landet, fordi moren ikke hadde vært ærlig på hvor familien kom fra.

NRK - 45 minutter siden

Raketter traff nær USA-ambassade

To raketter skal ha truffet i nærheten av den USAs ambassade i den irakiske hovedstaden Bagdhad. Iranske myndigheter sier at ingen er meldt skadet foreløpig, ifølge Reuters..

NRK - 45 minutter siden

Raketter avfyrt nær USA-ambassade

To raketter skal være avfyrt i nærheten av USAs ambassade i den irakiske hovedstaden Bagdhad. Iranske myndigheter sier at ingen er meldt skadet foreløpig, ifølge Reuters..

NRK - 1 time siden

94.000 voksne uvaksinerte i Oslo

Alle i Oslo skal nå ha fått et tilbud om koronavaksine. Likevel er én av fem unge voksne i Oslo ikke vaksinert, skriver Aftenposten. Særlig unge voksne har vaksineringsgrad..

NRK - 1 time siden

Journalsnoking ender i Høyesterett

En helsefagarbeider ble sagt opp fra Helse vest etter å ha sett i en pasientjournal uten grunn. Nå skal Høyesterett avgjøre om dette er gyldig oppsigelsesgrunn. Oppsigelsen ble kjent ugyldig i tingretten, mens Gulating lagmannsrett i april kom til motsatt resultat, skriver Rett24..

NRK - 1 time siden

Ever Given har vendt hjem

Skipet som blokkerte Suez-kanalen har vendt hjem. Konteinerskipet Ever Given, som har vært holdt tilbake i Suezkanalen siden grunnstøtingen i mars, er nå tilbake til sin hjemhavn i Rotterdam i Nederland..

NRK - 1 time siden

Person fastklemt i bil i Steinkjer

En lastebil har veltet og en person er fastklemt på Namsosvegen ved Dyrstad i Steinkjer. Nødetatene jobber med å sike skadestedet og få sjåføren ut av kjøretøyet..

NRK - 1 time siden

Fylkesvei 775 stengt etter ulykke

En trafikkulykke mellom en trailer og en bil har ført til at fylkesvei 775 er stengt. To er sendt til sykehus som følge av ulykken, som involverte fire personer. Skadeomfanget og hendelsesforløpet er foreløpig ukjent.

NRK - 1 time siden

Kraftig styrtregn til Østlandet

Torsdag kan bli den våteste dagen i flere deler av landet. I Vestfold og Østfold er det utstedt oransje farevarsel på styrtregn. – Det er observert svært kraftig styrtregn i kyststrøkene i Ytre Oslofjord og det er sendt ut oransje varsel, melder Meteorologisk institutt på Twitter i 8-tiden torsdag.

NRK - 1 time siden

To til sykehus etter ulykke

Fire personer er involvert i trafikkulykken med en trailer og en personbil i Grong. To av dem sendes til sykehus. – Skadeomfang og hendelsesforløp foreløpig ukjent, skriver politiet på Twitter..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt