NRK > Nyheter

Tirsdag, 18 Mai, 22:35

NRK - 19 mars 21 kl. 17:39

Terrorsiktet fortsatt i varetekt

Den terrorsiktede 16-åringen er varetektsfengslet i ytterligere to uker. Politiet mener at mistanken mot han er styrket fordi mobiltelefonen hans inneholdt kommunikasjon som blant annet viser en bruksanvisning for å lage bombe med enkle midler..
Les mer på NRK


Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Terrorsiktetfortsatt i , varetekt
NRK - 06 feb. 21 kl. 09:46

Terrorsiktet vil anke varetekt

16-åringen som ble fengslet etter at PST siktet ham for terrorplanlegging, vil anke kjennelsen om varetekt, opplyser forsvareren. Gutten er siktet for forberedelser til terrorhandling etter at det ble funnet stoffer som kan brukes til å lage giftstoffer..

NRK - 17 mars 21 kl. 21:29

Terrorsiktet skal ha slettet bevis

En terrorsiktet nordmann skal ha hjulpet to menn i Danmark med å slette digitale spor, ifølge VG. De to ble pågrepet for å ha tent på en buss da det brøt ut opptøyer etter at den høyreradikale politikeren Rasmus Paludan holdt en markering i 2019..

NRK - 18 jan. 21 kl. 19:10

Dømt til 30 dager i varetekt

Opposisjonspolitiker Aleksej Navalnyj er dømt til 30 dagers varetekt. Det bestemte en domstol i Russland i dag, melder Ap. Navalnyj ble tatt da han landet i Moskva på søndag.

NRK - 18 jan. 21 kl. 19:10

Navalnyj dømt til 30 dager varetekt

Opposisjonspolitiker Aleksej Navalnyj er dømt til 30 dagers varetekt. Det bestemte en domstol i Russland i dag, melder AP. Navalnyj ble arrestert da han landet i Moskva søndag.

NRK - 22 jan. 21 kl. 20:55

I varetekt for Kongressangrepet

En mann fra Ohio er siktet for å ha planlagt å angripe Kongressen 6. januar. Medlemmet i den høyreekstreme militsen Oath Keepers må sitte i varetekt fram til rettssaken, melder Reuters.

NRK - 22 jan. 21 kl. 20:55

I varetekt for angrepet 6. januar

En mann fra Ohio er siktet for å ha planlagt angrepet på Kongressen 6. januar. Medlemmet i den høyreekstreme militsen Oath Keepers må sitte i varetekt fram til rettssaken, melder Reuters.

NRK - 12 feb. 21 kl. 13:17

Terrorsikta (16) må bli i varetekt

Høgsterett sitt ankeutval har forkasta anken frå den terrorsikta 16-åringen. Han kan difor haldast i varetekt, slik både tingretten og lagmannsretten bestemte. 16-åringen vart arrestert av PST førre veka, sikta for terrorplanlegging..

NRK - 23 feb. 21 kl. 12:09

Terrortiltalt IS-kvinne sett fri

Ei 30 år gammal IS-tiltalt kvinner sett fri frå varetekt, melder Aftenposten. Rettssaka mot henne startar måndag neste veke. – PST har sett fri kvinna fordi vilkåra for å halde henne i varetekt er til stades, seier Annett Aamodt i PST til Aftenposten..

NRK - 19 mars 21 kl. 04:50

Kina innleder rettsak mot canadier

Rettssaken mot en canadisk mann som har tilbrakt over to år i varetekt i Kina, tiltalt for spionasje, er i gang. Michael Spavor er en av to canadiere som er i kinesisk varetekt, som angivelig gjengjeldelse for Canadas pågripelse av Huawei-toppen Meng Wanzhou..

NRK - 19 mars 21 kl. 04:50

Kina innleder rettsak mot kanadier

Rettssaken mot en kanadisk mann som har tilbrakt over to år i varetekt i Kina, tiltalt for spionasje, er i gang. Michael Spavor er en av to kanadiere i kinesisk varetekt, angivelig som gjengjeldelse for Canadas pågripelse av Huawei-topp Meng Wanzhou..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Vil evakuere afghanske allierte

Amerikanske lovgivere ber om evakuerinng av tusenvis av deres Afghanske allierte tirsdag. De frykter at Taliban vil gå etter deres allierte når USA trekker ut sine siste soldater av landet i september, og er redd det vil bli et blodbad, skriver AFP..

NRK - 15 minutter siden

Klimaendringene gir varmere Spania

Gjennomsnittstemperaturen i Spania har steget med 1,3 grader i løpet av de siste 60 årene, skriver El Pais. Ifølge værtjenesten Aemet var 2017 og 2020 de to varmeste årene som er målt siden målingene begynte på 1960-tallet..

NRK - 30 minutter siden

Frankrike foreslår resolusjon

Frankrike har lagt frem et forslag til en felles resolusjon om krigen mellom Israel og Hamas på Gazastripen på møtet i sikkerhetsrådet tirsdag, ifølge Reuters. Frankrike, Egypt og Jordan har også kommet til enighet om å lansere et humanitært initiativ i Gaza..

NRK - 30 minutter siden

19 nye smittetilfeller i Porsgrunn

Det er påvist 19 nye smittetilfeller i Porsgrunn siste døgn. Kommunen mener det må tas høyde for en ny runde med stigende smittetall. Kommunen skriver at de ikke er overrasket over smitteøkningen..

NRK - 45 minutter siden

Opphever lokal forskrift

Den lokale forskriften i Lindesnes kommune oppheves fra i morgen. Fra da av er det de nasjonale anbefalingene og reglene som gjelder. Det har vært synkende smittetall i kommunen siden den lokale forskriften ble iverksatt..

NRK - 1 time siden

Ingrid Moe Wold legger opp

Landslagsspiller Ingrid Moe Wold skriver på Instagram at hun legger opp etter denne sesongen. I innlegget takker hun alle som har hjulpet henne igjennom hennes karriere..

NRK - 1 time siden

Foreslår våpenhvile fra torsdag

Egypt har foreslått en våpenhvile mellom Hamas og Israel som skal tre i kraft torsdag, melder den israelske kringkasteren N12. Ifølge kringkasterens palestinske kilder har Hamas gått med på forslaget om en våpenhvile fra torsdag klokka 6. Israel har ikke svart, melder Times of Israel tirsdag kveld..

NRK - 1 time siden

Varsler intensiv natt med angrep

Det israelske forsvaret forbereder seg på en «intensiv natt» med luftangrep natt til onsdag, sier talsperson for IDF Hidai Zilberman til The Jerusalem Post. Zilberman forteller at de planlegger å treffe flere av Hamas sine underjordiske tunneler på Gazastripen..

NRK - 1 time siden

Tix klar for semifinale

Tirsdag kveld braker det løs med første semifinale i Eurovision Song Contest. I kveld skal både Norge og Sverige forsøke å kvalifisere seg til den store finalen..

NRK - 1 time siden

Etterlyser ungdommer på strandfest

Arendal kommune ber ungdommer som har vært på en strandfest natt til 16. mai om å melde seg. Det er avdekka en smitta person, og trolig må både deltakere og husstander nå i karantene, skriver Agderposten.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt