NRK > Nyheter

Tuesday, 07 December, 12:22

NRK - 06 aug 21 kl. 11:20

Tente bål – politiet oppretter sak

Det er stor skogbrannfare i Møre og Romsdal nå, og politiet oppretter derfor sak etter at en person tente et søppelbål i fjellsiden over Brautaset i Ørsta. – Det kunne ha spredd seg til terrenget, sier operasjonsleder Tor André Gram Franck til NRK. Politiet oppretter sak fordi det er såpass tørt i terrenget, og fordi det er bålforbud. – Når du fyrer opp ruskebål, skal du sikre deg med slokkemiddel. Det var det ikke til stede, sier han..
Les mer på NRK


Les mer om:
Møre, Romsdal, Brautaset, Tor André Gram Franck, NRK

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tente, bål, politiet, oppretter, sak
NRK - 25 apr 21 kl. 06:05

Gutter tente på container

Fire unge gutter ved Ranvik i Sandefjord har erkjent til politiet at de tente på en container ved skolen natt til søndag. Brannen har ikke ført til skade på hverken skole eller personer, melder politiet i Sør-Øst på Twitter..

Dagbladet - 24 sep 21 kl. 06:50

Tente på eksens kjæreste og sønn

Skal ha helt brennbar væske over mor (20) og hennes ett år gamle sønn, før hun tente fyrstikken..

NRK - 17 okt 21 kl. 12:15

Tente lys for ofra i Kongsberg

Søndag føremiddag var det sørgegudsteneste i Kongsberg kirke etter angrepet der fem personar blei drepne onsdag. Representantar frå naudetatane i Kongsberg tente lys for kvar enkelt av dei fem drepne. Biskop Jan Otto Myrseth la vekt på at innbyggarane i byen må stå saman og hjelpe kvarandre i den tunge tida.

Aftenposten - 25 maj 21 kl. 22:50

UEFA oppretter sak mot tre storklubber etter Super League-planene

Det europeiske fotballforbundet (UEFA) oppretter sak mot Barcelona, Real Madrid og Juventus for deres rolle i planene….

VG - 25 maj 21 kl. 22:50

UEFA oppretter sak mot tre storklubber etter Super League-planene

Det europeiske fotballforbundet (UEFA) oppretter sak mot Barcelona, Real Madrid og Juventus for deres rolle i planene rundt Super League-prosjektet..

Aftenposten - 25 maj 21 kl. 22:50

Uefa oppretter sak mot tre storklubber

Det europeiske fotballforbundet (UEFA) oppretter sak mot Barcelona, Real Madrid og Juventus for deres rolle rundt Super….

NRK - 13 aug 21 kl. 13:31

Oppretter tegnspråkutvalg

Regjeringen oppretter et offentlig utvalg som skal utrede situasjonen for norsk tegnspråk. Det skriver Kulturdepartementet i en pressemelding fredag. – Norsk tegnspråk er under press, og språket har i tillegg en brukergruppe med et særegent utgangspunkt.

NRK - 23 sep 21 kl. 16:04

Oppretter krisetelefon

Nordre Follo oppretter krisetelefon etter dødsfallene på Kolbotn natt til onsdag, skriver Østlandets Blad. Det er personer som jobber med barnevern eller psykisk helse som vil være tilgjengelige på telefonen. Tilbudet er åpent for alle..

NRK - 08 okt 21 kl. 13:57

Skole oppretter krisetelefon

Rektor frykter at elever var vitne til skyting utenfor Lofsrud skole torsdag kveld. Skolen oppretter krisetelefon for barn og foresatte, opplyser Trond Nilsen til Aftenposten. Torsdager er det åpen skole for elevene, og dette varer til klokka 21.

VG - 16 okt 21 kl. 13:27

Kongsberg-angrepet: Statsforvalteren oppretter tilsynssak

Statsforvalteren oppretter tilsynssak mot helsetjenesten i Kongsberg etter at Espen Andersen Bråthen drepte fem personer og skadet tre..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 09 nov 21 kl. 16:18

Stans i togtrafikken på Oslo S

Det er store togforsinkelser på Oslo S etter et problem ved Brynsbakken stasjon. Det gjør at flere tog står stille på Oslo S. – Alle tog som går forbi Brynsbakken står stille.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:08

Fengslet etter dødelig slagsmål

To av de tre som er siktet for grov kroppsskade med døden til følge etter et slagsmål i Grimstad i helgen, er varetektsfengslet i to uker. Sistemann er løslatt. Det opplyser politiadvokat Geir Magne Søfteland til NTB tirsdag ettermiddag.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:01

Alvorlig trafikkulykke

Politiet er på vei til en alvorlig trafikkulykke mellom bil og lastebil ved Skogmoen i Nordland..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:52

Anbefaler munnbind i Bergen

Smittevernoverlegen i Bergen anbefaler munnbind i Bergen. Det skriver Bergens Tidende..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:39

FHI ber Bergen vurdere tiltak

I et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke ba FHI Bergen om å vurdere en rekke nye tiltak, skriver Bergens Tidende. Bakgrunnen er at kommunen opplever økt smittepress. Etter et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke, kommer det frem at FHI ber kommunen å vurdere en rekke tiltak de har utarbeidet for kommuner som opplever økt smittepress.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:15

Ørliten fredsmulighet for Etiopia

Utenlandske utsendinger jobber intenst for å stanse krigføringen i Etiopia og hindre en fryktet opptrapping. Håpet er at et nytt framstøt som Den afrikanske union står i spissen for, kan føre til stans i fiendtlighetene. FN har denne uka advart om stor fare for at Etiopia kastes ut i en mer omfattende borgerkrig..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:16

Legger frem budsjett på mandag

SV legger fram sitt alternative statsbudsjett mandag 15. november klokken 11, i forkant av forhandlinger med regjeringen om neste års budsjett. SVs alternative budsjett viser endringene partiet vil gjøre sammenlignet med budsjettet til Solberg-regjeringen og danner grunnlag for de videre forhandlingene med Ap og Sp.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Dømt til tvungent psykisk helsevern

59-åringen som i mai drepte sin egen mor med hagle i Lyngdal, er dømt til tvungent psykisk helsevern. Retten mener at det er stor gjentakelsesfare. – Det er snakk om en svært alvorlig handling, drap begått med hagle, står det i dommen fra Agder tingrett, ifølge Fædrelandsvennen.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Russerne diskuterer migrant-krise

Russlands president Vladimir Putin og hans hviterussiske kollega Aleksandr Lukasjenko diskuterte tirsdag migrant-situasjonen på den polske grensen. De to presidentene er spesielt bekymret for utplassering av polske militære styrker langs grensen, ifølge en hviterussisk uttalelse, melder NTB..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:11

Tine får ny skje

Tine har fått på plass en ny og lengre bambusskje etter å ha fått massiv kritikk for den korte de opprinnelig hadde. Tilbakemeldingene har vært positive, men ikke alle er helt fornøyde, sier Tine til Nationen. – Vi har allerede fått positive tilbakemeldinger på at skaftet er lengre og at den oppleves som bedre å spise av.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt