NRK > Nyheter

Tirsdag, 03 August, 07:38

NRK - 22 juli 21 kl. 08:16

Tenker sjeldent på terrorangrepene

I en studie gjort av C-REX senter for ekstremismeforskning kommer det fram at mange svært sjelden eller aldri tenker på terrorhandlingene 22. Juli. Det melder P4. - Manglende bevissthet kan føre til nye terrorhandlinger, sier Auf-leder Astrid Willa Eide Hoem til kanalen. Fire av fem tenker sjelden eller aldri på terrorhandlingene og 90 prosent tenker at 22.
Les mer på NRK


Les mer om:
REX, P4, Auf, Astrid Willa Eide Hoem

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tenker, sjeldent, terrorangrepene
VG - 08 juni 21 kl. 10:20

Europol: – Sjeldent gjennombrudd

– Et sjeldent gjennombrudd, sier Europol-direktøren om politisamarbeidet som har ført til flere enn 800 arrestasjoner. 150 av dem er i Sverige..

VG - 23 april 21 kl. 07:39

Stjernen ut mot nye Champions League: – Er det ingen som tenker på oss spillere?

İlkay Gündoğan (30) mener at det nye Champions League bare er et mindre onde enn Super League - og spør om ingen tenker på spillerne..

Aftenposten - 02 juli 21 kl. 07:00

Jeg kjenner en eksistensiell svimmelhet når jeg tenker på alle mulighetene jeg har

Han kjenner en eksistensiell svimmelhet når han tenker på alle mulighetene.

VG - 05 april 21 kl. 06:11

Tysk ekspert om AstraZeneca-svar: – Som å lete etter nåla i høystakken

Professor Andreas Greinacher leder Tysklands arbeid med å finne ut av hva som utløser de alvorlige blodproppene hos vaksinerte. Han tror de har et svært sjeldent fellestrekk..

VG - 10 april 21 kl. 13:32

Botanisk hage: Stakk av med sjeldent tre i påsken

– Man blir litt oppgitt, sier lederen for Botanisk hage. Da de kom på jobb etter påske sto ett av deres to «Sorbus splendens»-trær ribbet igjen..

Aftenposten - 22 april 21 kl. 07:23

Flyttet hjemmefra som 15-åring for å følge alpindrømmen

Eirik Hystad Solberg er noe så sjeldent som en alpinist fra Stavanger..

Dagbladet - 30 april 21 kl. 21:39

Hardtslående Iran-kritikk

Gullbjørnvinneren «Det finnes ingen djevel» ble laget i skjul, og er noe så sjeldent som både viktig og god..

VG - 04 mai 21 kl. 19:45

Forsvarsministerens rosa sky

Å møte folks berettigede frykt og skepsis med snørrhoven arroganse er sjeldent et smart trekk for å oppnå respekt eller snu en sak til egen vinning..

Aftenposten - 24 mai 21 kl. 19:56

Viking-børsen: «Dette bildet et like sjeldent som det er gledelig»

Viking slo tilbake etter to fiasko-kamper og banket LSK på Åråsen..

VG - 04 juni 21 kl. 22:59

Gjør omfattende undersøkelser etter sjeldent blodpropp-tilfelle hos HPV-vaksinert

En kvinne som har blitt vaksinert med HPV-vaksinen Gardasil 9, kan ha fått den samme sjeldne og alvorlige tilstanden som har blitt rapportert etter vaksinering med AstraZeneca og Johnson & Johnson..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Mindre enn 1 prosent smittes

Ifølge en analyse av offisielle tall fra Kaiser Family Foundation i USA er det under 1 prosent av de som er fullvaksinert som smittes av koronaviruset. Det skriver CNN. Ifølge TV-kanalen rapporterer amerikanske myndigheter kun om smitte blant fullvaksinerte dersom det resulterer i sykehusinnleggelse eller død.

NRK - 1 time siden

Erna Solberg gratulerer Warholm

Du er helt fantastisk Warholm. Gratulerer med OL-gull og ny fantastisk verdensrekord. For et løp, skriver statsminister Erna Solberg på Twitter tirsdag morgen.

NRK - 1 time siden

To av tre nordmenn har fått 1.dose

66,8 prosent av Norges befolkning – 3.602.592 personer – har nå fått første dose av koronavaksine, viser FHIs statistikk natt til tirsdag.

NRK - 1 time siden

Alle i Wuhan skal koronatestes

I den kinesiske byen Wuhan må alle innbyggerne testes for koronaviruset etter at det er registrert ny smitte i byen for første gang på mer enn ett år. Byen, som har 11 millioner innbyggere, setter i gang med testing av «alle innbyggere», sa embetsmannen Li Tao på en pressekonferanse tirsdag, dagen etter at det ble registrert sju nye smittetilfeller. Det var i Wuhan at koronaviruset først ble oppdaget mot slutten av 2019..

NRK - 2 timer siden

Warholm inn til OL-gull

Karsten Warholm satte verdensrekord da han løp til OL-gull på 400 meter hekk med tiden 45.94 natt til tirsdag..

NRK - 2 timer siden

McDonald's med påbud om munnbind

McDonald's i USA innfører påbud om munnbind for sine ansatte og kunder innendørs i områder med betydelig høy koronasmitte, selv om personer er fullvaksinerte. Selskapet sier påbudet er i tråd med de nyeste retningslinjene fra smittevernetaten CDC, melder nyhetsbyrået AP..

NRK - 2 timer siden

Flere henrettelser i Saudi-Arabia

Antall henrettelser i Saudi-Arabia har økt etter at landet ga fra seg formannskapet i G20, melder Amnesty. Så langt i år har 40 personer blitt henrettet, kommer det frem i en rapport som ble publisert tirsdag. Det er flere enn i hele 2020, da 27 personer ble henrettet, ni av dem i desember.

NRK - 2 timer siden

72 nye koronasmittede i Oslo

Det er registrert 72 nye koronasmittede i Oslo siste døgn. Det er 32 over snittet de sju foregående dagene. 72 tilfeller er 41 flere enn på søndag, og 41 flere enn samme dag forrige uke.

NRK - 2 timer siden

USA kritiserer Lukashenko

Utenriksminister Antony Blinken reagerer på at den hviterussiske løperen Tsimanouskaya ble forsøkt sendt hjem fra OL i Tokyo, etter at hun offentlig kritiserte sitt eget OL-landslag. Han retter kritikken mot president Alexander Lukashenko og mener Tsimanouskaya ble tvunget til å forlate Tokyo fordi hun brukte ytringsfriheten sin. – Slike handlinger krenker den olympiske ånder, og er en fornærmelse mot grunnleggende rettigheter som ikke kan tolereres, skriver nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 3 timer siden

Aktivist savnet i Ukraina

Aktivisten Vitalj Sjisjov, som leder den hviterussiske eksilgruppen BDU, dro på joggetur i Ukrainas hovedstad Kiev mandag morgen, men kom ikke tilbake. Siden har det ikke vært mulig å få tak i ham via mobiltelefon, skriver organisasjonen på kommunikasjonsplattformen Telegram. Menneskerettsorganisasjonen Vjasna skriver at Sjisjov ifølge venner skal ha blitt forfulgt av «fremmede» mens han var ute og jogget nylig.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt