NRK > Nyheter

Friday, 21 January, 20:58

NRK - 12 okt 21 kl. 11:30

Tengs-saken: Ferdige med avhør

Politiet opplyser at de i denne omgang er ferdige med avhørene av den 51 år gamle mannen som er siktet for å ha drept Birgitte Tengs, melder NTB. Mannen er også mistenkt for drapet på Tina Jørgensen. I avhørene har politiet gått inn på spørsmål knyttet til begge drapssakene. Soma utelukker ikke at det kan bli aktuelt med nye avhør på et senere tidspunkt, men enn så lenge står ikke dette på planen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Birgitte Tengs, NTB, Tina Jørgensen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tengs-saken, Ferdigemed , avhør
Klartale - 07 okt 21 kl. 12:19

Fetteren er ute av Tengs-saken

17 år gamle Birgitte Tengs ble drept i 1995. Fetteren hennes ble dømt for drapet i tingretten i 1997. Året etter ble han frikjent i lagmannsretten.

NRK - 09 sep 21 kl. 14:07

Avhører nye vitner i Tengs-saken

Onsdag forrige uke ble en mann i 50-årene pågrepet og siktet for drapet på Birgitte Tengs på Karmøy i 1995. Han er også for å ha drept Tina Jørgensen i Stavanger i 2000. I etterkant av pågripelsen har politiet gjort nye etterforskningsskritt, og bekrefter at man også har avhørt personer som ikke er avhørt tidligere.

NRK - 08 okt 21 kl. 15:39

Tengs-siktet i nytt avhør

Det ble foretatt et nytt avhør av 51-åringen som er siktet for drapet på Birgitte Tengs, fredag. Avhøret foregikk fra rundt klokka 10 til klokka 14 fredag, skriver Stavanger Aftenblad. Forsvarer, advokat Stian Kristensen, sier politiet spurte om bevegelser i perioden fra drapet på Birgitte Tengs i mai 1995 fram til 2000.

VG - 05 sep 21 kl. 06:45

Tengs-siktet i tidligere avhør: – Den som har gjort dette må være klin kokos

KARMØY (VG) Mannen som nå er siktet for drapet på Birgitte Tengs, er ikke et nytt bekjentskap for politiet. Han går igjen i flere tips og avhør i både Tengs- og Jørgensen-etterforskningen..

NRK - 24 sep 21 kl. 14:48

Tengs-sikta skal i avhøyr tysdag

Mannen som er sikta for drapet på Birgitte Tengs, skal i avhøyr med politiet på tysdag, ifølgje NTB. Politiet vil ikkje seie om mistankegrunnlaget er styrka eller svekka. Den 50 år gamle mannen vart avhøyrt då han vart pågripen den 1.

NRK - 03 sep 21 kl. 12:38

Tengs' fetter ikke i søkelyset

Politiet sier fetteren til Birgitte Tengs, som ble dømt og senere frikjent for drapet, ikke har vært i søkelyset i forbindelse med den nye etterforskningen. – Vi kommer nå med en ny utvikling i saken, der vi har utpekt en ny mistenkt, sier politiinspektør Lars Ole Berge på spørsmål fra NTB om hvorvidt fetteren nå er helt ute av saken. Birgitte Tengs' fetter ble først dømt og senere frikjent for drapet, men ble dømt til å betale erstatning til foreldrene.

NRK - 12 okt 21 kl. 11:29

Ikke planlagt nye avhør

Siktede i Birgitte Tengs-saken ble avhørt på nytt i forrige uke, og politiet fikk stilt ham de spørsmålene de trengte svar på. Ifølge politiadvokat Fredrik Martin Soma anser de seg derfor ferdig med avhør av siktede i denne omgang. – Det er per i dag ikke planlagt nye avhør, men det kan bli aktuelt på et senere tidspunkt, sier Soma.

NRK - 28 sep 21 kl. 09:51

Nye avhør i Tengs-saken

Mannen i 50 årene fra Karmøy, som er siktet for drapet på Birgitte Tengs i 1995, og er mistenkt for drapet på Tina Jørgensen i Stavanger i 2000, er nå i avhør hos politiet. Mannen nekter straffskyld for begge drapene. Mannens forsvarer, Stian Kristensen, sier han er samarbeidsvillig når han nå blir avhørt på nytt av politiet om de to drapene..

NRK - 04 sep 21 kl. 19:27

Krever sjekk av Tengs-siktet

Bistandsadvokaten til familien til drepte Trude Espås krever at politiet sjekker om mannen som er siktet i Tengs-saken, kan være innblandet i Espås-drapet, skriver VG. Mannen er siktet for drapet på Birgitte Tengs i 1995 og mistenkt for drapet på Tina Jørgensen i 2000. Espås ble drept i Geiranger i 1996.

NRK - 28 okt 21 kl. 11:10

Antyder Tengs-rettssak neste år

Under dagens rettsmøte i Sør-Rogaland tingrett kom det frem at påtalemyndigheten signaliserer en rettsak i Birgitte Tengs-saken høsten 2022, skriver VG. Stian Kristensen forsvarer mannen i 50-årene som er siktet for drapet på Birgitte Tengs (17). Han sa under rettsmøtet torsdag at påtalemyndigheten har signalisert en hovedforhandling i saken høsten 2022, skriver avisen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 13 jan 22 kl. 08:26

Nytt Ukraina-møte med lave forventninger

Krisen mellom Russland og Ukraina står øverst på dagsordenen når Organisasjonen for sikkerhet og samarbeid i Europa (OSSE) møtes i Wien torsdag. OSSE beskrives ofte som ett av få forum for dialog mellom Moskva og vesten, og møtet i organisasjonens permanente råd er det tredje i forbindelse med krisen denne uka. Mandag var amerikanske og russiske topprepresentanter i Genève, mens onsdag møttes Nato-Russland-rådet for første gang på to og et halvt råd.

NRK - 13 jan 22 kl. 08:41

Havila Kystruten kansellerer avgangar

Havila Kystruten sine avgangar frå Rørvik til Bergen i dag og Bergen til Rørvik i morgon er kansellerte. – På grunn av ekstremveret «Gyda» ser me det som uforsvarleg å kryssa havstykket Folda på ein sikker måte, skriv selskapet i ei pressemelding. Passasjerane blir sende med buss og fly i staden..

NRK - 13 jan 22 kl. 09:07

Vil gjøre plastavfall til verdifull ressurs

Norges Forskningsråd har gitt millionstøtte til et prosjekt som skal utvikle nye teknologiske løsninger for å resirkulere plast. Teknologien kan gi mindre utslipp av klimagasser, bedre ressursutnyttelse og fremtidsrettede muligheter for norsk industri. Det skriver NMBU, Norges miljø- og biovitenskapelige universitet, i en pressemelding.

NRK - 13 jan 22 kl. 09:17

Finnmarking er valgte dyrere biler enn sørlendinger

Folk i Finnmark kjøpte i fjor høyest andel biler over 800.000 kroner, med 6,9 prosent. Fylket på andreplass var Troms, med 6,3 prosent.

NRK - 13 jan 22 kl. 09:22

Slukker lysløypa på grunn av dyr strøm

Høye strømpriser fører til at Sande sportsklubb slår av lyset i lysløypa i Skafjellåsen når klubben ikke har treninger. Styreleder Otto Galleberg i Sande Sportsklubb sier til Sande avis at de ligger an til å få en tredobling i strømregninga. Statssekretær Gry Haugsbakken i kulturdepartementet sier til avisa at de tar bekymringsmeldinger fra kultur, idrett og frivilligheten på alvor og at de nå ser på hva som bør gjøres..

NRK - 13 jan 22 kl. 09:28

Lite influensa i Norge nå

Det er fremdeles svært lavt nivå av influensa i Norge, det kommer frem i FHIs ukesrapport om influensa. Så langt denne sesongen er det påvist totalt 640 tilfeller med influensa. FHI mener de nye smitteverntiltakene mot covid-19 kan begrense smittespredningen med influensa.

NRK - 13 jan 22 kl. 09:31

Tankbil snurra på Dovre

Det blir meldt om glatt føre på E6 på Dovre. Ein tankbil har snurra. Berging pågår..

NRK - 13 jan 22 kl. 09:35

Ny smittetopp i Trondheim

I Trondheim ble 514 personer registrert smitta av koronavirus i går. Det er det høyeste smittetallet registrert så langt i pandemien. 24 koronapasienter er nå innlagt ved St.

NRK - 13 jan 22 kl. 09:36

Har ikke snakket med siktede

Forsvareren til den fjerde siktede i bortføringssaken i Tolga, Klaus Arne Munkeby Linaae, har foreløpig ikke hatt mulighet til å møte sin klient. Han skal møte den siktede nå i formiddag og politiet sa i går at de håper å kunne gjennomføre et avhør i løpet av dagen..

NRK - 13 jan 22 kl. 09:37

Flere skadesaker etter ekstremværet «Gyda»

Allerede torsdag morgen har Tryg Forsikring mottatt 20 skadesaker etter ekstremværet «Gyda». Geografisk er skadene jevnt fordelt på strekningen Møre og Romsdal til Troms. – Det er primært vannskader i kjellere, enten på grunn av vanninntrenging utenfra eller tilbakeslag fra avløp der vann har trengt inn gjennom avløpsnettet.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt