NRK > Nyheter

Saturday, 25 June, 19:03

NRK - 16 maj 22 kl. 22:15

Tenåring alvorleg skadd i Engerdal

Ein person er alvorleg skadd og køyrd til Hamar sjukehus etter ei trafikkulykke på Fv 26 ved Hylleråsen i Engerdal. Ifølgje NTB skal bilføraren vere ein 19 år gamal mann. Dei to andre i bilen er lettare skadd, seier operasjonsleder Kristian Bjaanes i Innlandet politidistrikt. Bilen havna på taket og det er mistanke om stor fart. Det er fartsgrense 80 km/t på ulykkesstaden..
Les mer på NRK


Les mer om:
Hamar, Fv, Hylleråsen, Engerdal, NTB, Kristian Bjaanes, Innlandet

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tenåring, alvorleg, skaddi , Engerdal
NRK - 31 okt 21 kl. 01:32

Busspassasjer alvorleg skadd i Oslo

Ein person er alvorleg skadd etter at han eller ho fall på veg ut av ein buss, melder politiet. Ulukka skjedde i Trondheimsveien ved Rodeløkka rett nordaust for Oslo sentrum. – Vi er på staden med fleire patruljar etter at ein passasjer fall då vedkommande gjekk av bussen.

NRK - 17 mar 22 kl. 12:40

Riksrevisjonen kritiserer politiet

Riksrevisjonen kjem med alvorleg kritikk mot politiet fordi oppklaringsprosenten har gått ned, skriv dei i ei pressemelding. Politireforma har gjeve høgare kompetanse, større einingar og sterkare fagmiljø, som gjer at politiet er betre rusta til å handtere alvorlege hendingar og kriminalitet. Men undersøkinga viser at det er manglar ved etterforskinga av dei mest alvorlege straffesakene, som vald og seksuallovbrot.

NRK - 17 maj 22 kl. 16:55

Alvorleg ulykke med firhjuling

Sør-Aust politidistrikt melder om ei alvorleg trafikkulykke i Ål kommune. Naudetatane er på staden der ein UTV eller ATV er involvert. Det var ein person på køyretøyet, skriv dei.

NRK - 16 maj 22 kl. 22:15

Trafikkulykke i Engerdal

Tre personar får behandling på ulykkesstaden etter ei trafikkulykke på Fv 26 ved Hylleråsen i Engerdal. – Naudetatene er komme fram til staden. Dei tre personene som er involvert i ulykka har komme seg ut av bilen, dei er skadde, og får behandling.

NRK - 21 jun 22 kl. 10:46

Tenåring dømt til flere års fengsel for voldtekt

En 18-åring er dømt til ubetinget fengsel i tre år og seks måneder for å ha voldtatt en tenåringsjente og for å ha seksuelt forgrepet seg på en annen i Agder. I tillegg har den unge mannen fått ett år og seks måneder av straffen betinget, med en prøvetid på fire år, melder Agderposten. Han må også betale en erstatning på 250.

NRK - 31 okt 21 kl. 01:32

Busspassasjer alvorleg skadd

Ein person er alvorleg skadd etter at han eller ho fall på veg ut av ein buss, melder Oslo-politiet. Ulukka skjedde i Trondheimsveien ved Rodeløkka..

NRK - 22 maj 22 kl. 11:21

Nye avhøyr i dag

– Politiet vil i dag halde fram avhøyra av kvinna som er sikta etter ein alvorleg valdsepisode på Sveio i går. Det seier politiadvokat Erik Engløkk i Sør-Vest politidistrikt. Kvinna vart avhøyrt i går, det vart også mannen som vart skadd i hendinga.

NRK - 30 maj 22 kl. 16:20

Kvinne alvorleg skadd etter trafikkulukke

Ei kvinne i 50-åra blir flydd til Ahus etter ei trafikkulukke i Gjerdrum. Kvinna er truleg alvorleg skadd, skriv politiet på Twitter. To bilar var involverte i ulukka.

NRK - 04 maj 22 kl. 10:20

Tenåringer tiltalt for å ha filmet overgrepsvideo

To gutter i tenårene er tiltalt for å ha filmet og delt videoopptak av et seksuelt overgrep mot en yngre tenåring i Vestfold på nyåret i 2021. Rettssaken, som begynner i Vestfold tingrett onsdag, gjelder kun filmingen og delingen av overgrepet, skriver Tønsbergs Blad. Saken stammer fra et overgrep som skjedde mot et barn i tidlig tenårene i januar 2021.

NRK - 02 apr 22 kl. 10:28

Alvorleg skada etter valdshending i Oslo

Politiet i Oslo melder på Twitter at dei er på Bogerud saman med ambulansen etter melding om ei valdshending. Ein person verkar alvorleg skadd etter hendinga og blir behandla av ambulansepersonell. Politiet skriv at dei har kontroll på personen dei mistenkjer står bak valdshandlinga..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Stoltenberg: Nato fortsetter å stå imot ekstremisme og terrorisme

Nato-sjef og tidligere statsminister Jens Stoltenberg er trist over skytingen i Oslo. – Dypt trist over skytingen i Oslo, hovedstaden til vår allierte Norge og min hjemby, skriver han på sin Twitter-side. Han sier at det frie og åpne samfunnet må beskyttes.

NRK - 30 minutter siden

Putin vil ruste opp belarusisk luftforsvar til å kunne bære atomvåpen

Russlands president Vladimir Putin tilbyr seg lørdag å oppgradere Belarus luftforsvar til å kunne bære atomvåpen. Det skjer mens Russland krigen i Belarus naboland Ukraina, skriver nyhetsbyrået AFP. Putin sier moderniseringen burde finne sted i russiske fabrikker, og at treningen av personell burde starte opp på samme tid..

NRK - 30 minutter siden

Tysklands statsminister om Oslo: – Kampen mot terror forener oss

– Angrepet på det skeive samfunnet i Oslo sjokkerer meg dypt, sier Tysklands statsminister Olaf Scholz. – Mine tanker går til ofrenes familier. Jeg håper de skadde blir raskt bedre.

NRK - 1 time siden

To personer skadd etter trafikkulykke med buss

En buss og to biler er involvert i en trafikkulykke i Drangedal. Politiet opplyser at 20 personer er involvert. Én person er kritisk skadd og én er alvorlig skadd.

NRK - 45 minutter siden

Luftambulanse til Halden etter MC-ulykke

Luftambulanse er på vei til Halden etter melding om en singelulykke med en motorsykkel. Motorsyklisten ses til av ambulanse. Skadeomfanget er per nå ukjent, men føreren skal være ved bevissthet, skriver politiet på Twitter.

NRK - 45 minutter siden

Melding om paragliderulykke

Nødetatene rykker ut etter melding om en paragliderulykke på Hvittingfoss, skriver Sør-Øst politidistrikt på Twitter..

NRK - 1 time siden

Sørgegudstjeneste i Oslo domkirke søndag

Oslo domkirke holder sørgegudstjeneste søndag klokken 11.00. Deres Kongelige Høyheter Kronprinsen og Kronprinsessen deltar.

NRK - 1 time siden

EU-sjefen sjokkert over angrepet i Oslo

Ingen skal trenge å frykte for liv eller helse bare fordi de er den de er, sier EU-kommisjonens leder Ursula von der Leyen etter masseskytingen i Oslo. – Jeg er sjokkert over det avskyelige angrepet på uskyldige mennesker i Oslo i går kveld, tvitrer von der Leyen lørdag. – Ingen skal måtte frykte for sitt liv eller sin helse simpelthen på grunn av hvem de er, sier hun og legger til at hun har medfølelse med ofrenes familier og venner.

NRK - 1 time siden

Politiadvokat: Siktede fremstilles trolig for varetektsfengsling mandag

Politimester Beate Gangås og politiadvokat Børge Enoksen holder lørdag ettermiddag en pressekonferanse på politihuset i Oslo. Situasjonen er fortsatt uavklart, men etterforskningsskritt er iverksatt, opplyser Gangås. – Vi mener fortsatt at det ikke er grunn til å tro at det er flere gjerningspersoner involverte.

NRK - 1 time siden

Personer skadet etter kollisjon med buss

En buss og to biler er involvert i en trafikkulykke på Sannesveien i Drangedal. Politiet opplyser at 20 personer er involvert, minst én person er skadet. Ulykken skyldes en påkjørsel bakfra..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.





Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com