NRK > Nyheter

Saturday, 25 June, 18:31

NRK - I førrgår: 12:13

Tenåringsjente til sjukehus etter trafikkulykke

Ei jente i midten av tenåra er sendt til sjukehus med smerte i håndledd og kne, etter et trafikkuhell med en bil på Gamle Trysilveg i Elverum i formiddag. Fører av bil er uskadd. Politiet mistenker at jenta som kjørte lett mc ikke har overholdt vikeplikten. Politiet har midlertidig beslaglagt jentas førerkort..
Les mer på NRK


Les mer om:
Gamle Trysilveg, Elverum

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tenåringsjente, til, sjukehus, etter, trafikkulykke
NRK - 02 maj 22 kl. 20:39

Fann sakna tenåringsjente

Ei tenåringsjente som har vore sakna i Ålesund er no funnen i sentrum av byen etter ein omfattande leiteaksjon. Det melder politiet på Twitter..

NRK - 21 jun 22 kl. 10:46

Tenåring dømt til flere års fengsel for voldtekt

En 18-åring er dømt til ubetinget fengsel i tre år og seks måneder for å ha voldtatt en tenåringsjente og for å ha seksuelt forgrepet seg på en annen i Agder. I tillegg har den unge mannen fått ett år og seks måneder av straffen betinget, med en prøvetid på fire år, melder Agderposten. Han må også betale en erstatning på 250.

NRK - 24 mar 22 kl. 13:28

Politibetjentar til sjukehus etter aksjon

To politibetjentar er sende til sjukehus etter ein større politiaksjon i Bamble. Under arrestasjonen av ein mann i Bamble vart to politibetjentar skadde. Politibetjentane og den arresterte er sendt til sjukehus for sjekk.

NRK - 09 maj 22 kl. 14:47

To personar til sjukehus etter ulykke

To personar er sendt til sjukehus i ambulanse etter at ei ulykke på Flaktveit i Bergen måndag ettermiddag. Bilen dei sat i skal ha køyrd av vegen og ned ei skråning. Ein person var fastklemt og politiet omtala ulykke som alvorleg.

NRK - 28 mar 22 kl. 15:59

Legionella oppdaga på Molde sjukehus

Etter ein rutinekontroll har det blitt oppdaga legionella i vassprøvar ved fleire avdelingar på Molde sjukehus. Strakstiltak har blitt sett i verk for å fjerne bakterien og sjukehuset har kontroll på situasjonen. – Vi monterer filter på kraner og dusjar og vi set fram drikkevatn i flasker.

NRK - 04 maj 22 kl. 10:20

Tenåringer tiltalt for å ha filmet overgrepsvideo

To gutter i tenårene er tiltalt for å ha filmet og delt videoopptak av et seksuelt overgrep mot en yngre tenåring i Vestfold på nyåret i 2021. Rettssaken, som begynner i Vestfold tingrett onsdag, gjelder kun filmingen og delingen av overgrepet, skriver Tønsbergs Blad. Saken stammer fra et overgrep som skjedde mot et barn i tidlig tenårene i januar 2021.

NRK - 20 apr 22 kl. 09:16

Færre døydde ved norske sjukehus i koronaåra

Færre døydde ved norske sjukehus både i pandemiåra 2020 og 2021 enn i 2019. Mindre smitte av andre sjukdommar og mindre mobilitet i samfunnet er nokre av årsakene. I 2021 døydde 10.

NRK - 09 mar 22 kl. 13:01

617 koronasmitta pasientar på sjukehus

Onsdag var 617 koronasmitta pasientar innlagde på sjukehus i Noreg. Av dei er 55 på intensivavdeling. Talet på innlagde er ein nedgang på 21 pasientar frå dagen før, men det er seks fleire intensivpasientar enn dagen før.

NRK - 17 maj 22 kl. 20:10

Masseslagsmål på Nøtterøy – ein til sjukehus

Politiet er på Rosanes på Nøtterøy etter melding om tjuetal ungdommar som slost. Ein gut i tenåra er køyrt til sjukehus for sjekk, og har kuttskadar, skriv politiet på Twitter. Politiet har også beslaglagt ein lommekniv og eit knokejern så langt.

NRK - 16 jun 22 kl. 06:31

Vakt skadet på utested i Brumunddal

En vakt på et utested i Brumunddal ble skadd på jobb i natt. Operasjonsleder i Innlandet politidistrikt, Øyvind Bakken, sier det ble en konfrontasjon mellom han og noen gjester på utestedet. Vakten ble stukket med en spiss gjenstand.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

To personer skadd etter trafikkulykke med buss

En buss og to biler er involvert i en trafikkulykke i Drangedal. Politiet opplyser at 20 personer er involvert. Én person er kritisk skadd og én er alvorlig skadd.

NRK - 10 minutter siden

Luftambulanse til Halden etter MC-ulykke

Luftambulanse er på vei til Halden etter melding om en singelulykke med en motorsykkel. Motorsyklisten ses til av ambulanse. Skadeomfanget er per nå ukjent, men føreren skal være ved bevissthet, skriver politiet på Twitter.

NRK - 15 minutter siden

Melding om paragliderulykke

Nødetatene rykker ut etter melding om en paragliderulykke på Hvittingfoss, skriver Sør-Øst politidistrikt på Twitter..

NRK - 45 minutter siden

Sørgegudstjeneste i Oslo domkirke søndag

Oslo domkirke holder sørgegudstjeneste søndag klokken 11.00. Deres Kongelige Høyheter Kronprinsen og Kronprinsessen deltar.

NRK - 45 minutter siden

EU-sjefen sjokkert over angrepet i Oslo

Ingen skal trenge å frykte for liv eller helse bare fordi de er den de er, sier EU-kommisjonens leder Ursula von der Leyen etter masseskytingen i Oslo. – Jeg er sjokkert over det avskyelige angrepet på uskyldige mennesker i Oslo i går kveld, tvitrer von der Leyen lørdag. – Ingen skal måtte frykte for sitt liv eller sin helse simpelthen på grunn av hvem de er, sier hun og legger til at hun har medfølelse med ofrenes familier og venner.

NRK - 1 time siden

Politiadvokat: Siktede fremstilles trolig for varetektsfengsling mandag

Politimester Beate Gangås og politiadvokat Børge Enoksen holder lørdag ettermiddag en pressekonferanse på politihuset i Oslo. Situasjonen er fortsatt uavklart, men etterforskningsskritt er iverksatt, opplyser Gangås. – Vi mener fortsatt at det ikke er grunn til å tro at det er flere gjerningspersoner involverte.

NRK - 1 time siden

Personer skadet etter kollisjon med buss

En buss og to biler er involvert i en trafikkulykke på Sannesveien i Drangedal. Politiet opplyser at 20 personer er involvert, minst én person er skadet. Ulykken skyldes en påkjørsel bakfra..

NRK - 1 time siden

Gjerningspersonen hadde uregistrerte våpen

De to våpnene er uregistrerte, og politiet vet ikke hvem som har hatt hånd på dem før den siktede, det sier politiet på en pressekonferanse i ettermiddag. – Det er noe vi søker å avdekke, sier politiadvokat Bård Enoksen..

NRK - 1 time siden

Etterforsker om det foreligger politisk motivert vold eller hatkriminalitet

Politimester Beate Gangås og politiadvokat Børge Enoksen holder lørdag ettermiddag en pressekonferanse på politihuset i Oslo. Situasjonen er fortstat uavklart, men etterforskningsskritt er iverksatt, opplyser Gangås. – Vi mener fortsatt at det ikke er grunn til å tro at det er flere gjerningspersoner involverte.

NRK - 1 time siden

Politiet etterforsker med full styrke

Politimester Beate Gangås og politiadvokat Børge Enoksen holder lørdag ettermiddag en pressekonferanse på politihuset i Oslo. Situasjonen er fortstat uavklart, men etterforskningsskritt er iverksatt, opplyser Gangås..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com