NRK > Nyheter

Mandag, 17 Mai, 21:44

NRK - 04 mai 21 kl. 17:21

Tenåringer dømt etter «pedofiljakt»

En gjeng tenåringsgutter i Nederland som jaktet på personer de mente var pedofile, er dømt til fengsel og samfunnsstraff. En 73 år gammel lærer døde etter at guttene angrep ham. Det hadde også vært flere lignende angrep i byen tidligere, der guttene kontaktet og chattet med personer de mistenkte var pedofile. I retten ble kom det fram i tekstmeldinger at mannen tydelig hadde svart at han ikke var interessert i en 15 år gammel gutt, fordi han var for ung..
Les mer på NRK


Les mer om:
Nederland

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tenåringer, dømt, etter, pedofiljakt
VG - 31 mars 21 kl. 13:19

Pfizer: Vaksinen er effektiv for tenåringer

Pfizer-vaksinen er effektiv for tenåringer mellom 12 og 15 år, opplyser selskapet. De vil nå søke om nødautorisasjon i USA for bruk av vaksinen på aldersgruppen..

E24 - 28 feb. 21 kl. 08:17

Tenåringer vil samle unge under 26 på nytt aksjeforum

Vil gjøre det lettere å spørre om hjelp og dele erfaring, sier tenåringene bak forumet. Pass opp for aggressive deltagere, advarer NHH-professor..

NRK - 22 mars 21 kl. 17:54

Sparkesyklist fraktet til sykehuset

En tenåring ble sendt til sykehus etter en sparkesykkel-ulykke i Hokksund. – Det er foreløpig ukjent skadeomfang. Tenåringen ble kjørt til sykehuset av ambulansen på stedet, sier operasjonsleder Anne Meyer i Sørøst politidistrikt Drammens Tidende..

NRK - 28 feb. 21 kl. 16:16

Alvorlig for tenåringsjente

Tilstanden er alvorlig for ei jente i tenårene som ble funnet livløs i vannet ved Rafnes i Bamble i Telemark, opplyser politiet til NTB. Politiet sier de ikke har indikasjoner på at det har skjedd noe kriminelt..

NRK - 28 mars 21 kl. 09:55

Tenåringsjenter drapssiktet i USA

To jenter på 13 og 15 år er siktet for å ha drep en Uber Eats-sjåfør i Washington DC, melder CNN. Tenåringsjentene skal ha angrepet mannen i 60-årene med et elektrosjokkvåpen. Deretter tok de kontroll over bilen hans og havnet i en trafikkulykke der mannen mistet livet..

NRK - 28 april 21 kl. 17:15

Tenåring knivstukket på Fjellhamar

En gutt tidlig i tenårene ble knivstukket på Fjellhamar i Lørenskog kommune onsdag. En gjerningsperson er sett løpende fra stedet. Gutten er fraktet til Ahus.

NRK - 07 mai 21 kl. 09:24

96 prosent effektiv for tenåringer

Modernas koronavaksine har i en ny studie vist seg å være 96 prosent effektiv mot covid-19 blant personer fra 12 til 17 år. Det skriver NTB. Resultatene stammer fra selskapets første kliniske tester på personer i denne aldersgruppen.

Aftenposten - 13 feb. 21 kl. 08:00

Her er Starts lokale fremtidshåp

Fire lokale tenåringer er honorert med proffkontrakter i Start før denne sesongen..

NRK - 22 feb. 21 kl. 07:08

Juntaen sier demonstranter kan dø

Militærstyret i Myanmar sier flere kan dø i protester mot kuppet. – Demonstranter oppildner folk, spesielt emosjonelle unge og tenåringer, til en konfrontasjonslinje som betyr at de vil miste livet, heter det fra den statsstyrte kanalen MRTV..

NRK - 25 mars 21 kl. 08:37

Fortsatt mye smitte på Nord-Jæren

I Stavanger fikk 18 nye personer påvist covid-19 smittede i går. Smittekildene er ukjente for fire av dem. I Sandnes har fire nye personer blitt koronasmittet.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Slossing i Trondheim

Politiet er på torvet i Trondheim etter at det ble meldt om slossing. En person er bortvist fra sentrum fram til i morgen..

NRK - 3 minutter siden

Gut truga med våpen

I samband med oppdraget i Stavanger der rund 400 ungdommar var samla, blei det søkt etter ein gut som hadde truga med våpen. Guten blei funnen, og våpenet låg gøymt på området. Plassen er no tømt for ungdommar..

NRK - 10 minutter siden

Plassen er no rydda i Fredrikstad

NTB skriv at politiet klokka 21.30 har rydda torget i Fredrikstad for menneske. Det er framleis eit stort tal utrykkingskøyretøy i området..

NRK - 10 minutter siden

Netanyahu: Israel vil fortsette

Israels statsminister Benjamin Netanyahu sier etter en ukes kamphandlinger, at Israel vil fortsette å angripe mål på Gazastripen. Netanyahu kom med uttalelsen etter et møte med forsvarstopper. Der sa han at Israel vil fortsette å angripe det han omtaler som terrormål på Gazastripen.

NRK - 15 minutter siden

Båt har grunnstøtt

Ein båt har grunnstøtt i Dolmsundet nord av Rørvik i Trøndelag. Ein person er ombord, og båten skal stå nær land..

NRK - 15 minutter siden

Luftambulanse prøver å ta dei ned

Ved 18-tida i kveld fekk politiet melding om to personar som hadde vore på Galdhøpiggen og som ikkje kom seg vidare. Norsk luftambulanse forsøker no å løfta dei to ned frå fjellsida. Det er noko tåke i høgdam så bakkemannskap er også på veg opp lia om det ikkje er gjennomførbart..

NRK - 30 minutter siden

Deler av E10 i Lofoten stengt

Veien er stengt like vest for Moskenes etter steinras. Det blir en ny vurdering tirsdag ettermiddag rundt kl 15, melder Statens vegvesen. Det er satt inn passasjerbåt fra Moskenes og Sørvågen.

NRK - 30 minutter siden

Melding om lyngbrann

Melding om gress/lyngbrann i Eidsfjord, Vesterålen. Nødetatene på vei til stedet, melder Politiet i Nordland på Twitter..

NRK - 30 minutter siden

Politihelikopter på staden

Politihelikopter er i Fredrikstad der fleire ungdommar skal ha gått til angrep på politiet..

NRK - 30 minutter siden

Gut tatt inn til arresten

Ein gut i Kristiansand har oppført seg ufint i sentrum. Han skal vera rusa og kranglete. Han har blitt tatt inn til arresten etter politilova og vil bli meldt..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt