NRK > Nyheter

Wednesday, 17 August, 04:27

NRK - 21 jun 22 kl. 11:34

Telia utvider 5G-nettet: Disse stedene får mobilteknologien det neste halvåret

Mer enn to av tre nordmenn har nå tilgang på 5G-nett. Nå utvider Telia nettilgangen enda mer med 87 nye byer og kommuner over store deler av landet. – Neste halvår vil et stort antall byer og kommuner i blant annet Møre og Romsdal, Trøndelag, Vestfold og Telemark og Vestland få 5G fra Telia med høyere hastigheter, mye bedre kapasitet og ikke minst god dekning, sier administrerende direktør Stein-Erik Vellan i en pressemelding. Det gjelder blant annet Molde, Ålesund, Oppdal, Røros, Notodden og Skien, Sogndal og Voss, i tillegg til en rekke andre kommuner. De vil få tilgang til mobilteknologien en gang i løpet av det neste halvåret.
Les mer på NRK


Les mer om:
Telia, Møre, Romsdal, Telemark, Vestland, Stein-Erik Vellan, Molde, Skien, Voss, Tromsø, Troms, Finnmark, Ice, Telenor, Oslo, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Telia, utvider, 5G-nettet, Disse, stedenefår , mobilteknologiendet , neste, halvåret
NRK - 02 maj 22 kl. 14:57

Telia-kunder utsatt for virusangrep

Telia er utsatt for et svindelforsøk, der kunder blir forsøkt fralurt personopplysninger. Selskapet bekrefter overfor NRK at de i løpet av helgen og i dag har blokkert mellom 50 og 70 numre som det ringes eller sendes SMS fra. Ifølge Telia dreier det seg om et såkalt Flubot-angrep.

NRK - 12 jun 22 kl. 13:11

Nett-trøbbel for Telia

Flere Telia-kunder har på Twitter klaget på manglende internett og lange ventetider hos kundeservice hos Telia, skriver VG. Informasjonssjef i Telia, Daniel Barhom, sier til avisen at de undersøker problemet, men kan ikke si noe konkret om hva som er feil..

NRK - 02 jun 22 kl. 11:53

Telia sier problemene er løst

Telia sier at feilen som forårsaket problemer med 4G Tale og mobildata nå er løst. Disse tjenestene fungerer som normalt igjen. Enkelte kunder vil fortsatt kunne oppleve noe forsinkelser på BankID på mobil.

NRK - 02 jun 22 kl. 10:16

Tekniske problem hos Telia

Mange Telia-kundar opplever torsdag føremiddag tekniske problem som hindrar oppringing. Anropet blir avbrote straks ein prøver å ringa eller å ta telefonen. Pressekontaktar hos verken Telia eller Telenor har førebels konstatert problemet eller årsaka..

NRK - 12 jun 22 kl. 14:09

Telia-problemer er fikset

– Feilen som berørte enkelte av våre fastnettkunder er nå løst. Alle våre tjenester fungerer som normalt igjen. Vi beklager ulempene dette medførte for berørte kunder, skriver informasjonssjef Daniel Barhom i en SMS til NRK.

NRK - 03 mar 22 kl. 02:25

Telia med dekningsproblemer

Telia melder om dekningsutfall for store deler av vestlandet natt til torsdag, melder VG. Telias eget utfallskart viser at problemene også påvirker tjenesten i Telemark og noen steder sør i Viken..

E24 - 12 jun 22 kl. 13:28

Telia har nettproblemer

Flere Telia-kunder er uten nett søndag. Selskapet sier de jobber med å kartlegge omfanget..

E24 - 12 jun 22 kl. 13:28

Telia-problemene er løst

Flere Telia-kunder var uten nett søndag. Problemene er nå løst..

NRK - 26 jul 22 kl. 05:02

Lege siktet for grov voldtekt av barn via nettet

En lege i 50-årene er siktet for grov voldtekt av sju barn via nettet, og for seks andre voldtektsforsøk, melder Bergensavisen. Mannen skal ha betalt og gitt instrukser via nettet til sine utenlandske kontakter til å forgripe seg på barn, mens det filmet og overført til mannens PC. Flere av ofrene er ikke identifisert, men er oppgitt å være seks til tolv år gamle, skriver avisen.

Klartale - 15 timer siden

Barneombudet mener skolen kan hindre at unge faller utenfor

– Det koster mye mer å reparere og fikse for disse barna enn å forebygge, sier Inga Ejer Engh til Klar Tale. Hun er barneombud.Engh mener mye kan gjøres for at disse barna kan få det bedre.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

– Ventet renteheving er unødvendig

Sjeføkonom Jan Ludvig Andreassen i Eika-gruppen mener en ventet renteheving fra Norges Bank er unødvendig, skriver Børsen i Dagbladet. Han viser blant annet til at det ikke er vekst i norsk økonomi. Samtidig stiger oljefondet markant i verdi på grunn av stigende rente.

NRK - 45 minutter siden

SSB: Unoterte AS bokføres med for lav verdi

Verdien på unoterte aksjeselskaper er kraftig undervurdert i formuesstatistikken og fører til lavere skatt for dem som eier dem, skriver SSB i en fersk rapport. Flere av Norges rikeste familier har organisert eierinteressene sine i aksjeselskaper som ikke er børsnotert. Dette dreier seg blant annet om Reitanfamiliens selskap Reitan AS, Stein Erik Hagens Canica og Christen Sveaas' Kistefos, skriver Klassekampen.

NRK - 45 minutter siden

Cuba åpner for utenlandske investeringer

Cuba åpner for første gang for utenlandske investeringer i grossist- og detaljhandel og håper det skal bidra til å løse den akutte varemangelen i landet. Det er akutt mangel på mat, medisiner og drivstoff i landet og utbredt misnøye, melder NTB..

NRK - 1 time siden

Elon Musk vil kjøpe ManU

Den amerikanske millirdæren Elon Musk sier på Twitter at han vil kjøpe den britiske fotballklubben Manchester United..

NRK - 1 time siden

Sarah Palin satser på politisk comeback

Sarah Palin som stilte til valg som visepresident sammen med John McCain i 2008, ønsker comeback i politikken og stiller opp i kongressvalget i høst fra Alaska. Donald Trump har uttalt sin støtte til Palin. På neste tirsdag vil velgerne i Alaska avgjøre om hun får plass i Representantenes hus..

NRK - 1 time siden

Kansas starter omtelling etter anklager om juks

Kansas har startet en delvis omtelling av stemmesedlene etter valget der et klart flertall stemte for å beholde retten til abort. Velgerne gikk inn for å beholde retten til abort med 59 mot 41 prosent. 165.

NRK - 2 timer siden

Store branner herjer i Spania og Portugal

Både i Spania og Portugal er hundrevis av brannmannskaper satt inn i kampen mot flere store skogbranner. 300 brannmenn jobbet hele natt til tirsdag for å få kontroll over en enorm brann i nærheten av Valencia som hittil har lagt nesten 100 kvadratkilometer i aske. Brannen ble utløst av lyn lørdag kveld og spredte seg raskt.

NRK - 2 timer siden

Vänsterpartiet krever plass i Sveriges neste regjering

Det er et krav at Vänsterpartiet inngår i en eventuell sosialdemokratisk-ledet regjering etter valget i Sverige til høsten, sier partileder Nooshi Dadgostar til nyhetsbyrået TT ifølge NTB. Mandag meldte Centerns leder Annie Lööf at hun og hennes parti står klar til å inngå i en ny regjering, men betingelsen er som før at Vänsterpartiet holdes utenfor. 11.

NRK - 2 timer siden

17 soldater drept i tyrkisk angrep

I Syria skal minst 17 soldater være drept i et tyrkisk luftangrep nær grensen til Tyrkia. Tyrkiske styrker og kurdiske soldater som kontrollerer området har skutt mot hverandre de siste dagene. Ifølge den syriske observatørgruppa SOHR ble soldatene drept i luftangrepet mot en syrisk stilling.

NRK - 3 timer siden

Fikk 34 års fengsel for retweet

En 34 år gammel saudiarabisk kvinne er dømt til 34 års fengsel for ting hun har skrevet på Twitter, melder The Guardian. Salma al-Shehab er anklaget for å ha bidratt til å skape sosial uro og for å destabilisere nasjonal sikkerhet ved å republisere innhold fra dissidenter og aktivister. Salma al-Shehab er student ved Leeds University og ble arrestert da hun var hjemme i Saudi-Arabia på ferie..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com