NRK > Nyheter

Fredag, 07 Mai, 18:05

NRK - 26 mars 21 kl. 13:04

Telia-kunder får tilbake kanaler

Telia-kundene får tilbake Viasat-kanalene etter at Telia og Viasat-eier Nent Group enige om en ny langsiktig distribusjonsavtale, melder NTB. Kanaler og strømmetjenester vil være tilbake i Telias TV-pakker i løpet av fredag, opplyser Telia..
Les mer på NRK


Les mer om:
Viasat, Telia, Nent Group, NTB, Telias TV

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Telia-kunderfår , tilbake, kanaler
E24 - 23 mars 21 kl. 06:18

Fortsatt uenighet mellom Telia og Nent

TV-kunder av Telia har siden 1. mars ikke kunnet ta inn kanaler fra Nent. Nå sier Nent igjen at deres kanaler ikke vil komme tilbake til Telia..

E24 - 01 mars 21 kl. 06:05

Brudd mellom Nent og Telia – 470.000 kunder mister kanaler og strømmetjenester

Nent Group og Telia har ikke blitt enige om en ny distribusjonsavtale. Dermed mister om lag 470.000 kunder tilgangen til kanaler som TV3, V4 og TV6 fra mandag..

NRK - 01 mars 21 kl. 00:57

Brudd mellom Nent og Telia

Nent Group og Telia har ikke blitt enige om en ny distribusjonsavtale. Dermed mister om lag 470.000 kunder tilgangen til kanaler som TV3, V4 og TV6 fra mandag.

E24 - 05 mars 21 kl. 21:07

En halv million nordmenn mistet TV-kanaler: – Telia må være ærlige med kundene

TV3, Viasat 4 og Viaplay forsvant for Telia-kunder denne uken. Nå er det strid rundt forhandlingene med distributøren..

Aftenposten - 05 mars 21 kl. 21:07

En halv million mistet TV-kanaler: – Telia må være ærlige med kundene

TV3, Viasat 4 og Viaplay forsvant for Telia-kunder denne uken. Nå er det strid rundt forhandlingene med distributøren..

E24 - 29 jan. 21 kl. 07:21

Telia endte fjoråret med gigantunderskudd: Spår forsiktig vekst i 2021

Det svenske telekonsernet Telia går fra overskudd til 24,5 milliarder i underskudd i fjerde kvartal, takket være to store regnskapseffekter. Samtidig anslår Telia en forsiktig underliggende vekst i 2021..

NRK - 05 mars 21 kl. 08:52

Telia har trøbbel

Telia opplever for tida problem med sine tenestar. Mobil- og internettoperatøren kan ikkje seie kor mange kundar eller verksemder som er råka, men informasjonssjef Daniel Barhom seier til NRK at Telia jobbar med å kartlegge feilen..

E24 - 25 mars 21 kl. 11:17

Telia åpner nytt segment i Norge: Vil selge lukkede, private mobilnett

Politikerne vil at det neste nødnettet skal drives via mobilnettene, i egne reserverte kanaler. Telia øyner et nytt marked i Norge, og nå lanserer de private mobilnett for bedrifter og offentlige virksomheter..

NRK - 23 mars 21 kl. 04:47

500.000 mister TV-kanalar

Telia-kunder har sidan 1. mars ikkje fått inn TV3, V4, TV6, Viasat Nature, Explorer og V-kanalane frå Viasat. Nent melder at kanalane ikkje kjem tilbake til Telia.

Aftenposten - 26 mars 21 kl. 13:04

Telia og Nent Group er enige om ny avtale

Saken oppdateres. De to partene har blitt enige i en langsiktig avtale som gjør at norske Telia-kunder får tilgang….

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

207 nye koronadødsfall i Italia

I Italia er det registrert 10.554 nye koronasmittede og 207 nye koronadødsfall det siste døgnet, melder Reuters..

NRK - 30 minutter siden

WHO godkjenner ny vaksine

Verdens helseorganisasjon (WHO) gir en nødgodkjennelse til den kinesiske koronavaksinen Sinopharm.(NTB).

NRK - 1 time siden

Lover oppgradering av Old Trafford

Joel Glazer, en av de to Glazer-brødrene som eier Manchester United, prøver å dempe opprøret blant supporterne med nye lovnader. For andre gang på kort tid har klubbeieren skrevet et åpent brev. I brevet erkjenner han at forholdet mellom eierne og supporterne må forbedres.

NRK - 45 minutter siden

Viderefører tiltak i deler av Viken

Regjeringen viderefører regionale tiltak på nivå B i ni Viken-kommuner til og med 21. mai. Det gjelder Bærum, Drammen, Lier, Lillestrøm, Lørenskog, Nordre Follo, Ås, Rælingen og Ullensaker.

NRK - 1 time siden

Kritiserer vaksineeksport-forbud

Frankrikes president Emmanuel Macron ba fredag USA og Storbritannia om å oppheve eksportrestriksjoner på vaksiner og nødvendige råmaterialer. Macron sa også at han var klar til å diskutere opphevelse av vaksinepatenter, men at det var viktigere at de to landene avviklet sine restriksjoner. Han viste til at Europa har eksportert store mengder vaksinedoser.

NRK - 1 time siden

FHI sier kommunene vet best

Avdelingsdirektør, for smittevern og beredskap i FHI, Line Vold, sier det er grenlandskommunene som vet hvilke tiltak som vil virke best mot den økende smitten i Grenland, men at kommunene nå må bli enige om hvilket tiltaksnivå man skal legge seg på..

NRK - 1 time siden

Drapssiktet varetektsfengslet

Mannen som er siktet for drap i Lyngdal, er varetektsfengslet i fire uker og blir værende på psykiatriavdelingen på Sørlandet sykehus. Han blir avhørt fredag. – Han varetektsfengsles i fire uker.

NRK - 1 time siden

Fullvaksinert testa positivt

Ein fullvaksinert pasient ved Ravnanger sykehjem på Askøy har testa positivt for covid-19, melder Askøy kommune på sine nettsider. Kommunen går no 10 dagar tilbake i tid for å finna smittevegen. Sjukeheimen er inntil vidare stengd for besøk..

NRK - 1 time siden

EU-toppmøte om fattigdom

EUs toppmøte, som omtales som det sosiale toppmøtet, startet fredag. Medlemslandene er splittet i spørsmålet om EUs rolle i å bekjempe ulikhet og fattigdom. De fleste av statslederne i EUs 27 medlemsland tar turen til Porto i Portugal for å diskutere sosiale spørsmål på toppmøtet.

NRK - 1 time siden

Politifolk siktet i Floyd-saken

En storjury har tiltalt fire tidligere politibetjenter for å ha brutt George Floyds grunnlovsfestede rettigheter da han ble drept i en pågripelse i fjor. Fra før er politibetjenten Derek Chauvin kjent skyldig i forsettlig drap. Domsavsigelsen med straffeutmålingen er ikke klar ennå.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt