E24 > Økonomi

Monday, 11 December, 00:45

E24 - 26 maj 22 kl. 17:58

Telenors Sigve Brekke er i Davos for å gjenopplive Olav den hellige

DAVOS (Aftenposten/E24): Telenor er i Davos for å lære å fylle det nye 5G mobilnettet med innhold. For eksempel en omvisning i Trondheim med Olav den hellige som guide..
Les mer på E24


Les mer om:
Davos, E24, Trondheim, Olav, Sigve Brekke

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Telenors, Sigve, Brekkeer i , Davos, forå , gjenopplive, Olav den hellige
NRK - 17 jan 23 kl. 12:04

Verdens økonomiske forum i Davos

En dyptgående oppstykking av samfunnet river både land og folk i stykker, mener Klaus Schwab, grunnlegger av Verdens økonomiske forum (WEF) i Davos. – Ved starten av dette året blir vi konfrontert av flere enestående utfordringer, sa Schwab under åpningstalen sin i Davos tirsdag. Den nå 84 år gamle grunnleggeren av WEF sa at den globale økonomien for tiden går gjennom store endringer som følge av koronapandemien og advarte om at verden er på vei mot «et rotete lappeteppe bestående av ulike makter».

Klartale - 18 jan 23 kl. 08:57

Telenor advarer mot mer proffe svindlere

Avisa VG skriver at Telenor også har stanset mer enn 250 millioner forsøk på svindel i resten av verden.Sigve Brekke er sjef i Telenor. Han sier til VG at de kan oppdage noen for svindel som skjer på deres mobilnett.

NRK - 02 feb 23 kl. 07:49

Telenor økte inntektene i fjerde kvartal

Telenors omsetning i siste kvartal i fjor endte på 25,4 milliarder kroner, mot 24,9 i samme periode året før. – Dette kvartalet leverer vi sterk fremgang på flere områder av Telenors nye strategi, sier konsernsjef Sigve Brekke i Telenor Group i en pressemelding. Driftsresultatet var på 9,8 milliarder kroner, opp fra 8,9 milliarder kroner i fjerde kvartal året før.

NRK - 20 jul 23 kl. 07:09

Telenors tjenesteinntekter økte med 5 prosent til 15,8 milliarder kroner i andre kvartal

Telenors tjenesteinntekter økte med 5 prosent til 15,8 milliarder kroner i andre kvartal. Totalt omsatte selskapet for 20,2 milliarder kroner. – I andre kvartal fortsetter vi å levere på strategien vi la fram i fjor, med solid operasjonell fremdrift.

NRK - 01 jan 23 kl. 15:58

Bruken av Snapchat økte med 14-gangeren da rakettene smalt

For sjuende nyttårsaften på rad var Snapchat det mest brukte sosiale mediet på Telenors nett. På det meste var datatrafikken 14 ganger så høy som vanlig. Nyttårsaften er også dagen i året hvor nordmenn sender flest bilde- og tekstmeldinger.

Aftenposten - 23 maj 22 kl. 07:40

Brende om Davos-møtet: – Alle med suksess vil bli utsatt for kritikk

DAVOS (Aftenposten): Davos-sjefen Børge Brende spår at Europa vil skille seg mer ut i en verden der mye går i gal….

E24 - 23 maj 22 kl. 07:40

Brende om Davos-møtet: – Alle med suksess vil bli utsatt for kritikk

DAVOS (Aftenposten): Davos-sjefen Børge Brende spår at Europa vil skille seg mer ut i en verden der mye går i gal retning. Demokrati, frihet og toleranse vil trekke folk og næringsliv til vår del av verden..

VG - 16 jan 23 kl. 20:51

Den norske eliten har inntatt Davos

DAVOS (VG) DNB tok regningen da den norske eliten under World Economic forum møttes til åpningsmiddag i Davos mandag kveld. Nicolai Tangen deltok. Senere i uken kommer Jens Stoltenberg..

E24 - 16 jan 23 kl. 22:14

Den norske eliten har inntatt Davos

DAVOS (VG) DNB tok regningen da den norske eliten under World Economic forum møttes til åpningsmiddag i Davos mandag kveld. Nicolai Tangen deltok. Senere i uken kommer Jens Stoltenberg..

Fler nyheter fra E24

E24 - 3 timer siden

Spent før rentemøte: – Det er inflasjonstallet som skaper usikkerhet

Kommende uke inneholder intet mindre enn tre rentemøter hos henholdsvis Federal Reserve, Norges Bank og den Europeiske Sentralbanken..

E24 - 6 timer siden

Høyre-politiker vil ha NSM-vurdering av russisk taxiapp

Taxiappen Yango får fortsette å sende personopplysninger til Russland. – Vi er åpenbart fortsatt blåøyde, sier stortingsrepresentant Erlend Larsen (H)..

E24 - 6 timer siden

Brann på Elkem-anlegg

Pruduksjonen er stanset etter brann på Elkems Salten-anlegg..

E24 - 7 timer siden

IEA: Foreløpige COP-kutt er langt fra nok

IEA publiserte søndag en vurdering av løftene fra klimatoppmøtet. Løftene er kun en tredel av det som trengs for å holde tritt med Parisavtalen, ifølge organisasjonen..

E24 - 9 timer siden

Svenske banker setter ned boliglånsrentene – uten rentekutt fra sentralbanken

Større tro på rentekutt neste år og lavere markedsrenter gjør at flere svenske banker har begynt å sette ned boliglånsrentene sine. En norsk banksjef kaller utviklingen interessant..

E24 - 10 timer siden

Skatteetaten advarer mot svindel

Skatteetaten advarer næringsdrivende om svindelforsøk etter å ha fått flere meldinger om at personer med egne foretak har blitt forsøkt svindlet via epost..

E24 - 10 timer siden

Derfor ser Thea (18) for seg en fremtid i torskeoppdrett

FRØYA (E24): I hjertet av Norges laksebelte håper Norcod snart å gå i pluss med torskeoppdrett – foreløpig med et fortrinn laksenæringen bare kan drømme om..

E24 - 10 timer siden

Er det for sent å skifte karriere?

Hvordan kan jeg som voksen skape meg en karriere i en helt ny bransje? spør ukens innsender. Anita Krohn Traaseth anbefaler å gå frem i tre steg..

E24 - 14 timer siden

Betalte 15 kroner for parkering – fikk fire ganger så høyt fakturagebyr

I 2020 kostet det rundt 6,7 kroner å sende en papirfaktura, ifølge Norges Bank. Parkeringskjempen Onepark tar seks ganger så mye..

E24 - 15 timer siden

– Du må ikke være for hard med deg selv i denne jobben

Han må leve med tap, feil og skuffelser. Og seire. Oljefondets porteføljeforvalter Mikael Modum Bilet (32) er uansett sikker på at han har drømmejobben..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com