NRK > Nyheter

Sunday, 26 March, 17:14

NRK - 31 okt 22 kl. 12:17

Telenor opplever bredbåndsfeil

Telenor skriver på sin Facebook-side at de opplever en feil på bredbånd i enkeltområder på Østlandet. Dette gjelder blant annet Lillestrøm, Kongsvinger og Holmestrand. «Vi beklager til alle som er rammet. Denne feilen har vår høyeste prioritet, og vi jobber med kartlegging og feilretting» skriver Telenor. Klokken 13 oppdaterer selskapet med at det er utført tiltak i Holmestrand og Kongsvinger som har fått kunder på nett igjen.
Les mer på NRK


Les mer om:
Facebook, Lillestrøm, Holmestrand, Telenor, Kongsvinger, Porsgrunn, Stavanger

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Telenor, opplever, bredbåndsfeil
NRK - 31 okt 22 kl. 12:17

Telenor opplever bredbåndsfeil på Østlandet

Telenor skriver på sin Facebook-side at de opplever en feil på bredbånd i enkeltområder på Østlandet. Dette gjelder blant annet Lillestrøm, Kongsvinger og Holmestrand. «Vi beklager til alle som er rammet.

NRK - 10 nov 22 kl. 18:30

45.000 skal ha fått nettet tilbake etter bredbåndstrøbbel

Rundt 45.000 Altibox-kunder som har Eidsiva Bredbånd som leverandør har stått uten nett på grunn av trøbbel med Altibox. Nå skal imidlertid problemet være løst, skriver Altibox på Facebook.

NRK - 10 nov 22 kl. 18:30

40.000 skal ha fått nettet tilbake etter bredbåndstrøbbel

40.000 Altibox-kunder som har Eidsiva Bredbånd som leverandør har stått uten nett på grunn av trøbbel med leverandøren. Nå skal imidlertid problemet være løst, skriver Altibox på Facebook.

NRK - 24 jan 23 kl. 09:25

Telenor nedbemanner med 200 ansatte

Telenor omorganiserer og kutter 200 stillinger i Norge. De ansatte skal ha blitt informert om nedbemanningene på et allmøte i dag. – Vi ønsker å være enda mer kundefokuserte og fremstå tydelig som ett Telenor, uavhengig om du er bredbånds-, TV-eller mobilkunde hos oss.

NRK - 01 mar 23 kl. 08:28

Telenor har fullført sammenslåing i Thailand

Telenor har fullført sammenslåingen av telekomselskapene True og dtac i Thailand. Selskapet anslår at fusjonen vil kunne gi en gevinst på 20 milliarder kroner. Det nye selskapet får navnet True Corporation.

NRK - 18 sep 22 kl. 19:58

Altibox-trøbbel over stort område

Altibox har problemer med internet- og TV-tjenestene i områdene som tilhører Altibox-partnerne Eidsiva bredbånd, Kragerø bredbånd, Notodden energi, Sandefjord bredbånd og Viken fiber. – Vi jobber med å finne ut hvor feilen ligger, men vi mistenker at det er et fiberbrudd, sier kommunikasjonssjef Andreas Veggeland i Altibox. kommuniksjonssjef Altibox.

NRK - 18 sep 22 kl. 19:58

Altibox-trøbbel rammer over 300.000

Altibox har problemer med internet- og TV-tjenestene i områdene som tilhører Altibox-partnerne Eidsiva bredbånd, Kragerø bredbånd, Notodden energi, Sandefjord bredbånd og Viken fiber. Over 300.000 kunder er berørt, opplyser kommunikasjonssjef Andreas Veggeland i Altibox til NRK.

NRK - 24 jan 23 kl. 09:25

DN: Telenor nedbemanner med 200 ansatte

Telenor omorganiserer og kutter 200 stillinger i Norge, skriver Dagens Næringsliv. De ansatte skal ha blitt informert om nedbemanningene på et allmøte i dag. – Vi ønsker å være enda mer kundefokuserte og fremstå tydelig som ett Telenor, uavhengig om du er bredbånds-, TV-eller mobilkunde hos oss.

NRK - 10 nov 22 kl. 07:26

Dagens Nyheter: Telenor blir skulda for tryggleiksbrot i Sverige

Den svenske Post- och telestyrelsen (PTS) skuldar Telenor for alvorlege tryggleiksbristar. Brota omhandlar krav i den svenske tryggleikslova som skal trygge Sverige mot spionasje, Telenor ikkje skal ha tilfredsstilt. Telenor kjenner seg ikkje att i kritikken.

Klartale - 06 sep 22 kl. 15:41

Må finne andre alternativer for fasttelefonen

31. desember stenger kobbernettet. Telenors kobbernett har vært et viktig landsdekkende nett.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Brannvesenet rykte ut etter tulletelefon

Klokka 16.20 rykte naudetatane ut med store ressursar til melding om brann i Borre i Vestfold og Telemark. På staden viste det seg at nokre barn hadde ringt inn ei falsk melding.

NRK - 1 time siden

Benbrudd på 900 meter over havet

En kvinne har pådratt seg et benbrudd på Kavringtinden i Lyngen, på omtrent 900 meter over havet. Hun er del av et utenlandsk turfølge på seks, melder politiet. Redningshelikopter er på vei til stedet.

NRK - 15 minutter siden

Tass: Ukrainsk drone angreip bysentrum

Det russiske nyheitsbyrået Tass melder at ein ukrainsk drone skal ha treft eit bysentrum i Russland og skada to personar. Dronen skal ha vore av typen Tupolev og var fylt med eksplosiv. Tass siterer ikkje opne kjelder i meldinga, og russiske styresmakter har ikkje enno kommentert hendinga..

NRK - 30 minutter siden

Russland benådar 5000 kriminelle Wagner-soldatar

Over 5000 kriminelle som har kjempa for det private militære selskapet Wagner-gruppa mot Ukraina er benåda av russiske styresmakter. Fleire tusen menn i russiske fengsel har blitt rekrutterte til Wagner-gruppa, der dei har fått moglegheit til å bli slopne fri mot å delta i krigen i Ukraina. – Til no har over 5000 menneske blitt lauslatne og benåda etter å ha fullført kontraktane deira med Wagner, seier Wagner-sjef Jevgenij Prigozjin på Telegram.

NRK - 45 minutter siden

Årsak til straumstans funnen

Nettselskapet Elvia har funne feilen til straumbrotet i søre Oslo, skriv politiet på Twitter. Årsaka til røykutviklinga skal ha vore kortslutning i ein spenningstransformator. Brannvesenet melder at røyken er ute av trafostasjonen i Øvre Prinsdals vei.

NRK - 1 time siden

Vedum vil ruste Sp for ny EU-kamp

Høgre-leiar Erna Solberg fortalde landsmøtet i partiet at det er på høg tid at Noreg melder seg inn i EU. Trygve Slagsvold Vedum i Senterpartiet meiner hans eige parti no må ruste seg til ny EU-kamp. – Vi som meiner at eit EU-medlemskap vil svekke folkestyret, tar dette på fullt alvor, seier han..

NRK - 1 time siden

Ung mann siktet for blind vold mot mann i 80-årene

En mann i 80-årene ble lørdag utsatt for vold på Tjensvoll i Stavanger. Det skriver Aftenbladet. En ung mann i tenårene er pågrepet, siktet for grov kroppskrenkelse.

NRK - 2 timer siden

Brann i trafostasjon – 40.000 var utan straum

Over 40.000 husstandar miste straumen i Oslo-bydelen Søndre Nordstrand og i Nordre Follo kommune søndag ettermiddag. – Det er sør i Oslo, frå Bøler og sørover, der vi har eit stort straumbrot.

NRK - 1 time siden

Agatha Christie-bøker har blitt omskrivne

Det er blitt gjort endringar i ei rekkje bøker av Agatha Christie, ifylgje The Telegraph. Det er snakk om bøker om Miss Marple og Hercule Poirot. Bøkene skal ha blitt gjennomgått av såkalla sensitivitetslesarar på oppdrag frå forlaget HarperCollins.

NRK - 1 time siden

Turgåar med beinbrot henta av helikopter

I eit utanlandsk turfylgje på seks personar har ei kvinne pådratt eg eit beinbrot ved Kavringtinden i Lyngsalpene i Troms..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com