NRK > Nyheter

Monday, 11 December, 01:27

NRK - 19 sep 23 kl. 12:55

Telenor har fiksa feil med mobilnettet

Folk nord i Trøndelag er i ferd med å få tilbake mobilnettet. En gravemaskinfører som jobba på jernbanen i Sparbu i Steinkjer gravde i dag tidlig over kabelen som sikrer mobildekninga i nord. I tillegg hadde en fiberkabel i Osenfjorden røket for noen dager siden som gjorde at nettet gikk ned. Spesielt i Snåsa, Grong og Lierne ble rammet av bruddet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Trøndelag, Sparbu, Steinkjer, Osenfjorden, Snåsa, Lierne

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Telenorhar , fiksa, feilmed , mobilnettet
NRK - 26 sep 23 kl. 11:31

Gram bekrefter: Solgte 1220 aksjer i Telenor

Forsvarsminister Bjørn Arild Gram (Sp) har svart Stortingets kontroll- og konstitusjonskomité om sitt tidligere aksjeeierskap. Der fremgår det hvor mange aksjer Gram solgte i Telenor 1. desember 2021.

NRK - 03 aug 23 kl. 12:35

TV2: Gram bekrefter: Beholdt lakseaksjer i fire mneder som statsrd

Da Bjrn Arild Gram (Sp) ble statsrd, eide han aksjer i Telenor og oppdrettsselskapet NTS. Han solgte kun Telenor-aksjene umiddelbart. Det skriver TV2.

NRK - 16 nov 23 kl. 08:35

Telenor selger satellittselskap til Space Norway

Telenor har inngått avtale med Space Norway om salg av datterselskapet Telenor Satellite for over to milliarder kroner. Siden Space Norway er heleid av den norske stat, er transaksjonen betinget av godkjenning av Stortinget. – Gjennom avtalen vil Telenor Satellite få en industriell eier med et strategisk fokus på satellittvirksomhet med de prioriteringer det medfører for å utvikle virksomheten videre, inkludert potensielle investeringer i ny satellittkapasitet, skriver Telenor i en børsmelding.

NRK - 06 aug 23 kl. 22:20

Telenor øker beredskapen før ekstremværet

Telenor, som eier og drifter samfunnskritisk infrastruktur, øker beredskapen før ekstremværet starter mandag. Telenor øker nå bemanningen og beredskapen for å opprettholde viktige kommunikasjonstjenester og holde nordmenn på nett de neste dagene, opplyser teleselskapet. – Et ekstremværvarsel som dette kan i verste fall føre til store ødeleggelser, som kan få konsekvenser for vår drift, sier Bjørn Amundsen, dekningsdirektør for Telenor Norge.

Klartale - 26 maj 23 kl. 06:00

Hvor lenge varer telefonen din?

I 2007 skjedde en revolusjon. Du kunne skaffe deg verdens første, moderne smarttelefon, iPhone. Disse mobiltelefonene kunne gradvis gjøre det meste en datamaskin gjør.

NRK - 01 sep 23 kl. 21:28

Gram solgte Telenor-aksjer etter habilitetsvurdering

Da Bjørn Arild Gram ble kommunal- og distriktsminister høsten 2021, eide han noen Telenor-aksjer. Han ba om en habilitetsvurdering og endte med å selge aksjene. Kommunal- og distriktsdepartementet har reguleringsansvar for ekom-sektoren.

NRK - 30 nov 23 kl. 19:26

Telenor på klagetoppen i Sverige

Telenor og Klarna er blant de sju bedriftene som har fått flest klager i Sverige i løpet av året, ifølge forbrukeravisen Råd och Röns skamliste. Telenor havner på tredjeplass på Råd och Röns skamliste , med 170 klager mot seg. Årsaken er at kundene anser selgerne som utydelige, og at det har vært vanskelig å si opp abonnementet.

NRK - 12 sep 23 kl. 22:38

Ny rapport om Helseplattformen: Frykt for flere alvorlige feil

Det meldes om frykt for flere alvorlige feil i en ny rapport om Helseplattformen. Blant dem er at pasientinformasjon kan glippe, samt at arbeidsflyten hemmes. Snart ti måneder etter at journalsystemet ble innført ved St.

NRK - 10 okt 23 kl. 09:52

Flere nettbanker viser feil saldo

En feil hos IT-leverandøren Tietoevry fører til at mange får oppgitt feil saldo i nettbanken tirsdag formiddag. Problemet rammer flere banker. – Vi har en feil på en betalingstransaksjon, som skulle vært gjennomført i dag tidlig.

NRK - 02 nov 23 kl. 19:11

Skulle ha Bruce-billett – fikk Broiler-billett

Arrangøren av en Bruce Springsteen-konsert hadde lenket til feil konsert på nettsiden, noe som førte til at flere kjøpte feil billetter til feil konsert. Ved en feil hadde Live Nation lenket til en Broiler-konsert i Oslo da forhåndssalget av billetter til konserten med Bruce Springsteen i Bergen neste sommer startet torsdag morgen, skriver VG. Bergens Tidende omtalte saken først.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Flere evakuerte seg selv da det brant i en boligblokk i Oslo

Politiet melder på X at nødetatene har rykket ut til en brann i en blokk på Hovseter i Oslo. Det brenner i en leilighet i fjerde etasje. – En del røyk i fellesområde/oppgang.

NRK - 1 time siden

Flere evakuert fra brann i boligblokk i Oslo

Politiet melder på X at nødetatene har rykket ut til en brann i en blokk på Hovseter i Oslo. Det brenner i en leilighet i fjerde etasje. – En del røyk i fellesområde/oppgang.

NRK - 2 timer siden

FNs hovedforsamling stemmer trolig for nytt krav om våpenhvile i Gaza

FNs 193 medlemsland skal samles tirsdag, der et flertall trolig kommer til å stemme for et nytt krav om øyeblikkelig våpenhvile i Gaza, ifølge diplomater. Nyheten om at hovedforsamlingen skal tre sammen for en ny spesialsesjon, ble kjent etter at USA la ned veto i FNs sikkerhetsråd om et krav om umiddelbar humanitær våpenhvile mellom Israel og Hamas. Det er diplomater som søndag kveld opplyser til nyhetsbyrået Reuters om det forestående møtet.

NRK - 3 timer siden

Generalene som kriger i Sudan, skal være enige om å møtes

Generalene som leder hver sin militære styrke i krigen i Sudan, er enige om å møtes ansikt til ansikt, hevder den østafrikanske samarbeidsorganisasjonen IGAD. Møtet er ikke bekreftet av generalene Abdel-Fattah Burhan eller Mohammed Hamdan Dagalo. Burhan leder regjeringsstyrkene, og Dagalo leder den paramilitære gruppen Rapid Support Forces (RSF).

NRK - 3 timer siden

Nye klimaforpliktelser langt unna Paris-avtalens mål

På Cop 28 har en rekke land forpliktet seg til å kutte klimagassutslipp. Men lovnadene er kun en tredel av det som trengs for å holde tritt med Parisavtalen. Over hundre land har forpliktet seg til å tredoble produksjon av fornybar energi og doble energieffektivitet.

NRK - 3 timer siden

Minst 17 skadd i togkollisjon i Italia

Minst 17 mennesker er skadd i en togkollisjon i Italia, ifølge brannvesenet. Omstendighetene rundt søndagens ulykke er foreløpig ikke kjent..

NRK - 4 timer siden

Væpnet politi søker etter beboer etter husbrann

Bevæpnet politi og en hundepatrulje søker etter en beboer etter en husbrann i Bamble i Telemark søndag kveld. Politiet meldte først om hendelsen klokken 17.35 søndag ettermiddag.

NRK - 4 timer siden

Biden inviterer Zelenskyj til Det hvite hus

USAs president Joe Biden har invitert Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj til et møte i Det hvite hus på tirsdag, ifølge en uttalelse. Det melder Reuters. Zelenskyj var søndag i Buenos Aires, der han deltok under innsettelsen av Argentinas nyvalgte president Javier Milei..

NRK - 4 timer siden

Væpnet aksjon i Bamble etter husbrann – søker etter beboer

Bevæpnet politi og en hundepatrulje søker etter en beboer etter en husbrann i Bamble i Telemark søndag kveld. Politiet meldte først om hendelsen klokken 17.35 søndag ettermiddag.

NRK - 6 timer siden

To drept i angrep mot Røde Kors-kolonne i Sudan

En kolonne fra Den internasjonale Røde Kors-komiteen (ICRC) ble angrepet i Sudans hovedstad Khartoum mens de evakuerte sivile søndag. To ble drept, melder ICRC. – ICRC er sjokkert og forferdet over et overlagt angrep på en humanitær kolonne i Khartoum søndag, skriver ICRC på X/Twitter.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com