NRK > Nyheter

Saturday, 02 December, 13:20

NRK - 29 dec 22 kl. 12:52

Telefontrøbbel for departementer

Tekniske problemer fører til at sentralbordtjenestene til departementene og flere offentlige etater er ustabil. Det opplyser Departementenes sikkerhets- og serviceorganisasjon (DSS) til NTB. – Det betyr også at det er problemer med å kontakte departementene på epost. Vi vet foreløpig ikke årsaken til problemene, men har ingen indikasjoner på at dette skyldes eksterne forhold. DSS jobber sammen med leverandør for å gjenopprette normaldrift så raskt som mulig, skriver presseansvarlig Ketil Nordgård i en melding.
Les mer på NRK


Les mer om:
Departementenes, DSS, NTB, Ketil Nordgård

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Telefontrøbbel, for, departementer
Klartale - 02 mar 23 kl. 11:08

Politiet pågriper aktivister

Ella Marie Hætta Isaksen brast i gråt, skriver VG. Hun er en av Fosen-aktivistene. De sperrer flere departementer i Oslo.

NRK - 29 dec 22 kl. 15:15

Telefontrøbbel for departementa

Dei tekniske problema som førte til at sentralbortenestene til departementa og fleire offentlege etatar var ustabile torsdag, er no løyste. Det opplyser Departementas tryggings- og serviceorganisasjon, DSS, til NTB. – Dei tekniske problema med IKT-tenestene, ser ut til å vere løyste.

Klartale - 21 apr 23 kl. 09:20

Vegvesenet har telefontrøbbel

Statens vegvesen har problemer med telefonene sine fredag. Problemene startet torsdag. Dermed går det ikke an å ringe til 175.

NRK - 28 sep 22 kl. 05:57

DN: Departementer hadde møte om maritime trusler

I midten av denne måneden var byråkrater fra flere departementer i møte for å snakke om «risiko knyttet til sikkerhetstruende maritim aktivitet». Møtet ble holdt bare to uker før lekkasjene fra Nord Stream-rørledningene i Østersjøen. Det ble kalt inn til det første møtet i den såkalte interdepartementale gruppen i juni, og 14.

VG - 10 okt 22 kl. 19:18

Departementer innrømmer fordommer mot hverandre: Får ekstern hjelp

HØYRES HUS (VG) Her sitter toppene fra to departementer sammen for å lære seg å samarbeide bedre. Det skjer etter flere saker med det de selv kaller «åpenbare målkonflikter»..

NRK - 08 dec 22 kl. 11:49

Parat ønsker et felles varslingsombud i staten

Representanter for en rekke statlige virksomheter har sendt et brev til relevante departementer og med kopi til Stortinget, der det uttrykkes et sterkt ønske om opprettelse av et felles varslingsombud for hele statlig sektor, ifølge en pressemelding fra Parat. Parat-leder Unn Kristin Olsen sier hun har merket seg det offentlige ordskiftet knyttet til varslinger om kritikkverdige forhold i statlige virksomheter den siste tiden. – Det har lenge vært jobbet med å få på plass et varslingsombud.

NRK - 07 feb 23 kl. 13:58

Storbritannias statsminister med omfattende regjeringsendringer

Storbritannias statsminister Rishi Sunak har gjort vesentlige endringer i regjeringen i et forsøk på å skape økonomisk vekst og takle energikrisen. Inn som ny partiformann kommer som ventet Greg Hands, som til nå har vært handelsminister. Men den største endringen er omorganiseringen av tre departementer.

NRK - 27 feb 23 kl. 08:39

Anbefaler hjemmekontor for seks departementer

Departementenes sikkerhets- og serviceorganisasjon har rådet ansatte i seks departementer om å ha hjemmekontor i dag på grunn av Fosen-demonstrasjonene utenfor Olje- og energidepartementet. Det opplyser pressevakt Espen Evensen til NRK..

Klartale - 28 feb 23 kl. 08:34

Unge aktivister vil stenge staten

Mange aktivister og unge samer demonstrerer. Mandag blokkerte de flere departementer i Oslo. Noen av aktivistene ble båret bort av politiet.

Klartale - 01 mar 23 kl. 08:33

De nekter å snakke med andre enn statsministeren

Aktivister sitter ved flere departementer. De protesterer mot vindmøller (vindturbiner) på Fosen i Trøndelag. Aksjonen vokser fra dag til dag, skriver nyhetsbyrået NTB.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Raid mot skeive klubber i Russland

Fredag kveld stormet politiet minst fire skeive klubber i Moskva, og en badstue for homofile menn. Politiet skal ha fotograferte pass og andre identitetspapirer til de som var til stede. Noen forklarte også at de skal ha måttet kle av seg.

NRK - 45 minutter siden

Reuters: Nye hjelpesendinger på vei til Gazastripen

De første lastebilene med nødhjelp er på vei til Gazastripen siden våpenhvilen i området kollapset, opplyser kilder i Røde Halvmåne. Det er nyhetsbyrået Reuters som har snakket med kildene i hjelpeorganisasjonen. Lastebilene skal lørdag ha passert den egyptiske siden av grenseovergangen Rafah, før de skal undersøkes.

NRK - 1 time siden

Ingen flyvninger på flyplassen i München før søndag

På grunn av det fortsatt store snøfallet vil det trolig ikke være flytrafikk før klokken 06.00 søndag, skriver flyplassen i München på sine nettsider. – Passasjerer anbefales på det sterkeste å ikke reise til flyplassen i dag og sjekke statusen til flyet med flyselskapet før de reiser til flyplassen i morgen, informerer flyplassen..

NRK - 1 time siden

Person bekreftet død etter brann i Halden

Personen som ble hentet ut fra boligen som brant i Halden ved 9-tiden lørdag er bekreftet omkommet. – Dette skal være en mann i 60-årene. Pårørende er varslet, skriver Øst politidistrikt på X..

NRK - 1 time siden

Gult farevarsel for snø i Rogaland

Meteorologisk institutt varsler store snømengder i Rogaland det neste døgnet. I den forbindelse har de sendt ut gult farevarsel. – Fra lørdag ettermiddag til søndag formiddag ventes det rundt 10–20 centimeter snø, skriver instituttet på X.

NRK - 1 time siden

Bevaring av skog og hav i sentrum

Statsminister Jonas Gahr Støre deltar på klimatoppmøtet i Dubai sammen med stats- og regjeringssjefer fra Brasil, Frankrike, Tonga, Ghana og Indonesia. Der fremhevet Støre viktigheten av en global innsats for å ta vare på skog og hav, skriver regjeringen i en pressemelding. – Vi når ikke klimamålene uten å ta vare på naturen.

NRK - 1 time siden

Vatikanet oppfordrer verdens land til gjennombrudd på klimatoppmøtet

Pave Frans oppfordrer landene på FNs klimatoppmøte til å komme med et gjennombrudd som vil muliggjøre framskritt. Paven uttrykker uro knyttet til hvordan verdens land skal takle den stigende globale temperaturen. – Brødre og søstre, det er essensielt at det blir et gjennombrudd som ikke er en delvis endring av kursen, men heller en ny måte å gjøre fremskritt på sammen, sa kardinal Pietro Parolin ved Vatikanets sekretariat på klimatoppmøtet på vegne av paven lørdag.

NRK - 1 time siden

Skulle hindre at brannen spredte seg – fant hasjplantasje

Da politiet skulle evakuere nabohuset til et brennende hus i Malvik fant de en hasjplantasje. Rundt halv 11 lørdag formiddag ble det bekreftet at en person omkom i brannen. – Brannvesenet tok seg inn i et av nabohusene og gjorde funn av det som kan virke som en hasjplantasje, sier politioverbetjent Hans Christian Storset Jannisson.

NRK - 2 timer siden

E24: Dyrevernere har lånt ut millioner i gråmarkedet

Dyrebeskyttelsen Bergen har gitt kortsiktige lån til folk som ikke får lån i en vanlig bank, på grunn av betalingsanmerkninger og misligholdt gjeld, skriver E24. Avisen har avdekket at dyrevernsorganisasjonen siden 2013 har drevet med utlån av penger i gråmarkedet, der private låner av hverandre utenfor det regulerte banksystemet. Renten på lånene har «for det meste» vært 13 prosent, ifølge et dokument fra Stiftelsestilsynet.

NRK - 2 timer siden

Boris Johnson: Å stille spørsmål om en babys hudfarge er ikke rasistisk

Etter at rasismeanklager mot den britiske kongefamilien igjen har fått oppmerksomhet, hevder eksstatsminister Boris Johnson at det er helt normalt å lure på hvilken hudfarge et barn vil få. I et intervju med Daily Mail sier han at det er normalt for familier å lure på hvordan deres nye ufødte baby kommer til å se ut og kaller det en del av menneskets natur. Bakgrunnen for debatten er at prins Harry og hertuginne Meghan i 2021 hevdet at noen i kongefamilien var bekymret for hvilken hudfarge deres sønn ville få.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com