Dagbladet > Nyheter

Saturday, 18 September, 04:35

Dagbladet - 28 jul 21 kl. 23:28

Tegnell om coronapass: - Kronglete

Sverige har under coronapandemien gått for en litt annen strategi enn nabolandene. Det har Anders Tegnell fått mye kritikk for. Nå går han hardt ut mot Danmarks innføring av coronapass..
Les mer på Dagbladet Bilden deled av Dagbladet via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Anders Tegnell, Danmarks

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tegnellom , coronapass, Kronglete
VG - 04 maj 21 kl. 18:30

Solbergs to krav til EUs coronapass: Like regler og teknisk løsning

To krav må være innfridd for at Norge kan delta i EUs coronapass-løsning, ifølge statsminister Erna Solberg (H). Onsdag har hun varslet en statusrapport i arbeidet med å lage et coronasertifikat..

VG - 26 jul 21 kl. 13:10

Omstridt lov vedtatt: Frankrike vil kreve coronapass for å gå på kafé

Frankrike har vedtatt en omstridt helselov som innfører obligatorisk coronapass for å gå på restaurant, bar og kafé. Over 160.000 demonstranter tok til gatene i protest i helgen..

VG - 31 jul 21 kl. 17:05

Kraftige sammenstøt i Paris – demonstrerer mot obligatorisk coronapass

Frankrike har vedtatt en omstridt helselov som innfører obligatorisk coronapass for å gå på restaurant, bar og kafé. Nå protesterer franskmennene tredje helgen på rad..

VG - 05 aug 21 kl. 22:06

Nå åpner Norge for engelske coronapass

I løpet av neste uke vil coronapass fra England og Wales kunne brukes på lik linje med EUs, bekrefter utenriksministeren til VG..

Aftenposten - 13 jun 21 kl. 09:15

EM i flyreiser. «En utrolig dårlig idé», sier Greenpeace

Årets EM blir kronglete. Sveits’ ekstremt kronglete reiseplan topper det hele..

Dagbladet - 12 apr 21 kl. 08:05

Ekspert: Tegnell tok feil om høsten

Smitteverneksperten Jan Albert uttalte på SVT-programmet Agenda at han mener at Tegnell gjorde en feilaktig vurdering knyttet til smittesituasjonen i fjor høst..

NRK - 19 apr 21 kl. 16:08

Tegnell fikk AstraZeneca-vaksinen

Anders Tegnell har fått første dose med koronavaksine. Den svenske statsepidemiologen (65) fikk AstraZeneca-vaksinen på fredag, og sier til Corren at han vil sende et signal om at den er en veldig god vaksine for folk over 65 år..

NRK - 20 jun 21 kl. 09:11

Tegnell kommer til Arendalsuka

Sveriges statsepidemiolog Anders Tegnell kommer til den politiske festivalen Arendalsuka i år for diskutere koronahåndtering med FHI-leder Camilla Stoltenberg, skriver NTB. Leder for Arendalsuka Harald Stanghelle sier besøket blir et av høydepunktene i år..

NRK - 20 jun 21 kl. 09:11

Tegnell kjem til Arendalsveka

Sveriges statsepidemiolog Anders Tegnell kjem til den politiske festivalen Arendalsveka i år for diskutere koronahandtering med FHI-leiar Camilla Stoltenberg, skriv NTB. Leiar for Arendalsveka Harald Stanghelle seier besøket blir eit av høgdepunkta i år..

Dagbladet - 21 jun 21 kl. 21:23

Takker for Tegnell-skryt

Han er utskjelt og skamrost for Sveriges coronahåndtering. Selv hyller Anders Tegnell Norges grensekontrollen, men avviser at det har vært stor uenighet mellom de nordiske landene..

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 1 time siden

Mye verre utslipps-bombe enn fryktet

De dødelige skogbrannene som herjet i Australia i slutten av november 2019 og starten av 2020 var dobbelt så ille for miljøet enn det som tidligere er beregnet..

Dagbladet - 7 timer siden

Ny løslatelse: - Mistanken er svekket

For andre gang har politiet pågrepet og siktet noen for å ha skutt to unge menn på Trosterud. Begge gangene har de siktede blitt løslatt etter svekket mistanke..

Dagbladet - 7 timer siden

Slår alarm om rumpe-snus

Danske ungdommer skjuler nikotinposer i endetarm, vagina og under forhuden. Nå vil regjeringen øke prisene for å sette en demper på salget..

Dagbladet - 7 timer siden

Glenn skal dø: - Totalt knust

Glenn Råna ble diagnostisert med ALS like før sommeren begynte. Den siste tiden har han mistet mye krefter og merker at kroppen blir svakere, men ikke viljestyrken..

Dagbladet - 8 timer siden

«Kode rød» for menneskeheten

- Tiden er i ferd med å renne ut, sier generalsekretær Karoline Andaur i Verdens naturfond (WWF) om FNs generalsekretær António Guterres uttalelse om at verden er på vei mot 2,7 graders oppvarming..

Dagbladet - 8 timer siden

Tre barn drept - moren siktet

Et tvillingpar på to år og deres seks år gamle søster ble funnet døde i et hus på New Zealand..

Dagbladet - 8 timer siden

- Håper på løslatelse

Saad Jirde (55) får lørdag prøvet dødsdommen sin i Høyesterett i Somaliland. To juridiske dommere og en sharia-dommer avgjør om nordmannen blir løslatt eller henrettes..

Dagbladet - 9 timer siden

Kan være snakk om dager

Det ligger an til full gjenåpning i løpet av september. Helseminister Bent Høie (H) ønsker ikke å peke på en eksakt gjenåpningsdato, men framholder at de nærmeste dagene og ukene blir avgjørende..

Dagbladet - 10 timer siden

Ozonhullet større enn Antarktis

Uvanlig vekst..

Dagbladet - 13 timer siden

Fant fire lik i maisåker

Fire personer ble nylig funnet skutt og drept i en maisåker, men ingen vet hvordan likene havnet der..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt