NRK > Nyheter

Sunday, 14 April, 10:32

NRK - 02 apr 24 kl. 22:35

Taylor Swift offisielt erklært dollarmilliardær av Forbes

Ryktene om at popstjerna Taylor Swift (34) er dollarmilliardær ble tirsdag bekreftet av Forbes. Den amerikanske superstjerna er med dét en av de nye medlemmene i den såkalte «The Three Comma Club», hvis navn står for de tre kommaene når man skriver en milliard med sifre. (NTB).
Les mer på NRK


Les mer om:
Taylor Swift, Forbes, Three Comma Club, NTB, Swift

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Taylor, Swift, offisielt, erklært, dollarmilliardærav , Forbes
Klartale - 07 dec 23 kl. 08:49

Taylor Swift er årets person

Taylor Swift er en superstjerne fra USA. Magasinet Time kårer henne til årets person. I fjor var det Ukrainas president som ble årets person.

Klartale - 29 nov 23 kl. 14:00

Nå kan du se din Spotify Wrapped

Spotify er populært blant nordmenn. Det er den mest populære strømmetjenesten for musikk. 91 prosent av nordmenn strømmer musikk.

NRK - 07 feb 24 kl. 09:33

Taylor Swift vil stoppe studenten som kartlegger flyturene hennes

Advokatene til Taylor Swift truer med rettslige skritt mot en student som kartlegger de private flyreisene til kjendiser – og deler dem i sosiale medier. Studenten Jack Sweeney bekrefter overfor CNN at han har mottatt et såkalt opphørsbrev fra advokatene hennes som truer med rettslige skritt om han ikke slutter å offentliggjøre flydataene. Studenten har over tid brukt offentlig data til å kartlegge og offentliggjøre Taylors Swifts karbonutslipp via flyreiser.

NRK - 16 feb 24 kl. 23:59

Taylor Swift gir 100.000 dollar til etterlatte etter skyting i Kansas

Taylor Swift har donert det som tilsvarer litt over en million norske kroner til etterlatte etter kvinnen som ble drept etter Super Bowl-paraden i Kansas. Det melder CNN. Det var onsdag kveld en kvinne ble drept og minst 22 personer, deriblant flere barn, ble skadet.

VG - 03 apr 24 kl. 11:04

Taylor Swift offisielt erklært dollarmilliardær av Forbes

Taylor Swift (34) er den eneste artisten som har blitt dollarmilliardær kun basert på sin egen musikk og opptredener..

NRK - 05 feb 24 kl. 05:34

Taylor Swift vant årets album

Den amerikanske artisten Taylor Swift vant prisen årets album for «Midnights» under nattens Grammy-utdeling i Los Angeles. Swift ble dermed historisk. Hun er den første artisten som har vunnet prisen fire ganger..

VG - 11 feb 24 kl. 13:11

Hvem er redd for Taylor Swift?

I USA snakkes det om at Taylor Swift har makt til å avgjøre presidentvalget. Men Swift sier ikke ett ord om politikk. Ikke ennå..

NRK - 06 dec 23 kl. 14:01

Taylor Swift er kåret til årets person av magasinet Time

Magasinet kårer årets person hvert år, og i år er superstjernen Swift vinneren av den gjeve prisen. Swift har i 2023 turnert verden rundt med Eras Tour..

NRK - 23 nov 23 kl. 02:07

Etterforskning etter at Taylor Swift-fan døde

Det er satt i gang etterforskning av selskapet som arrangerte Taylor Swift sine konserter i Rio de Janeiro. Fans som var på konserten fikk ikke ta med seg vann inn, selv om det var hetebølge. Nå skal politiet i Rio etterforske selskapet Time4Fun som organiserte konsertene.

VG - 29 nov 23 kl. 14:00

Spotify Wrapped 2023: Emma Steinbakken, Undergrunn og Taylor Swift størst i Norge

Årets mest spilte låt på Spotify i Norge er Emma Steinbakkens «Hver gang vi møtes»-versjon av Bjørn Eidsvågs «Floden». Rapgruppen Undergrunn har det mest spilte albumet, og Taylor Swift er den mest spilte artisten..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Funn av død person

Søndag formiddag har nødetatene og frivillige satt i gang med søk etter en savnet person i Alta. Det er en mann i 20-årene, bosatt i Alta, som er savnet. Søket vil foregå i området småbåthavna etter funn av gjenstander tilhørende savnede, melder politiet.

NRK - 30 minutter siden

Etihad stanser flyginger

Flyselskapet Etihad stanser flyginger til Tel Aviv i Israel og Amman i Jordan på søndag..

NRK - 1 time siden

Iran sier operasjonen var vellykket

Den iranske hæren sier drone- og missilangrepet på Israel var gjengjeldelse for et dødelig angrep på Irans konsulat i Damaskus, og at de oppnådde alle målene. – «Operasjon ærlig løfte» ble vellykket fra i går kveld til i morges og nådde alle sine mål, sier Mohammad Bagheri, stabssjefen for de iranske væpnede styrkene, til statlig TV..

NRK - 1 time siden

Støre: – Svært bekymret

Jonas Gahr Støre har kommentert Irans angrep på Israel. – Svært bekymret over utviklingen i Midtøsten i natt. Norge fordømmer Irans ulovlige og farlige angrep på Israel.

NRK - 1 time siden

Jordan sier de avskar objekter

Jordan sier de stoppet objekter som kom inn i deres luftrom sist natt, melder Reuters..

NRK - 1 time siden

Iran truer med større angrep

– Vår respons vil være mye større enn nattens militæraksjon hvis Israel gjengjelder, sier sjefen for de væpnede styrkene, generalmajor Mohammad Bagheri til stalig TV..

NRK - 1 time siden

G7-ledere vil ha videokonferanse om angrepet

G7-landenes ledere skal holde en videokonferanse om Irans angrep på Israel. Det opplyser kilder til Reuters. G7-landene er Canada, Frankrike, Italia, Japan, Storbritannia, Tyskland og USA..

NRK - 1 time siden

Iran advarer mot gjengjeldelse

Iran advarer USA, og sier at basene deres vil bli angrepet om de støtter Israels gjengjeldelse. Det kommer fram i en melding som er sendt fra Iran til USA via Sveits, melder Reuters. Irans revolusjonsgarde sier de vil hevne enhver form for angrep fra Israel..

NRK - 1 time siden

Israel: Hamas har avvist forslag til våpenhvile

Hamas har avvist det seneste forslaget fra internasjonale meklere om en våpenhvile i Gaza, melder Israels etterretningstjeneste Mossad. – Avvisningen av forslaget beviser at Sinwar ikke ønsker en humanitær avtale, sier Mossad i en uttalelse gjengitt av den israelske statsministerens kontor. Yahya Sinwar er Hamas' øverste leder på Gazastripen.

NRK - 2 timer siden

Barth Eide: – Vi har advart sterkt mot dette

– Det er et veldig alvorlig tegn på at dette kan eskalere kraftig. Vi har advart sterkt mot dette, og vi fordømmer dette angrepet. Det er ikke rom for denne typen hevn i folkeretten, sier utenriksminister Espen Barth Eide til NRK..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com