NRK > Nyheter

Thursday, 30 June, 09:16

NRK - 23 apr 22 kl. 22:51

Tatt i 142 kilometer i timen i 80-sone

En bilfører ble lørdag kveld målt til 142 kilometer i 80-sonen ved Vormsund i Viken. En annen ble målt til 130 kilometer i timen på samme strekning. Det er klart etter at utrykningspolitiet hadde laserkontroll langs Eidsvollsvegen lørdag kveld. Politiet sier til Romerikes Blad at bilføreren som kjørte i 142 kilometer i timen, var en mann i 20-årene..
Les mer på NRK


Les mer om:
Vormsund, Viken, Eidsvollsvegen, Romerikes Blad

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tatti , 142, kilometeri , timeni , 80-sone
Klartale - 25 feb 22 kl. 13:36

Dette har skjedd til nå i krigen i Ukraina

Russland har angrepet Ukraina. Flere ukrainske byer har blitt bombet og russiske soldater går mot hovedstaden Kyiv.Hvordan startet dette?

NRK - 27 maj 22 kl. 10:58

Etterlyser utprøving av fartsgrense på 120 kilometer i timen

FrP's stortingsrepresentant Tor André Johnsen etterlyser utprøving av 120-kilometers fartsgrense på norske motorveger. For ett år sida vedtok et nesten enstemmig storting med Frp, H, Ap, Sp, KrF og V å prøve ut en fartsgrense på 120 kilometer i timen på strekninger som Statens vegvesen og selskapet Nye Veier foreslo. Nye Veier sa etter stortingsvedtaket i juni i fjor til VG, at nye E6 mellom Kolomoen i Stange og Moelv var en av de strekningene det var aktuelt å prøve ut en fartsgrense på 120 kilometer i timen.

NRK - 22 apr 22 kl. 12:04

Ble tatt for å kjøre 188 kilometer i timen

Utrykningspolitiet har stoppet en bil som kjørte i 188 kilometer i timen i 110-sonen, melder politiet Innlandet på Twitter. Førerkortet til føreren i tenårene er beslaglagt og han anmeldes, skriver de..

NRK - 08 nov 21 kl. 08:58

17-åring kjørt 179 km/t i 80-sone

En 17 år gammel jente er dømt til samfunnsstraff etter å ha kjørt 179 kilometer i timen i 80-sone med familiens Tesla utenfor Trondheim. Jenta, som ikke hadde førerkort, forklarte i retten at familien var bortreist da hun lånte Teslaen til familie da de var bortreist i slutten av juni, skriver Adresseavisen. Hun ville tøffe seg for en venninne da hun brøt fartsgrensen med 99 kilometer i timen på en fylkesvei like øst for Trondheim.

VG - 27 maj 22 kl. 13:22

Skrev SMS mens han kjørte – dundret inn i bilen foran i 100 kilometer i timen

En mann i 30-årene er dømt til seks måneders fengsel for uaktsomt drap etter at han kjørte inn i en stillestående bil i 100 kilometer i timen på E6..

NRK - 05 mar 22 kl. 09:29

142 nye asylsøknader fra ukrainere

Det ble registrert 142 nye asylsøkere fra Ukraina til Norge fredag. Totalt er det registrert 383 nye asylsøkere den siste uken. Torsdag og onsdag ble det registrert henholdsvis 116 og 70 nye søknader om asyl fra ukrainske borgere.

NRK - 11 apr 22 kl. 18:27

Unicef: 142 barn bekreftet drept i Ukraina

142 barn er drept og 229 har blitt såret siden Ukraina-krigen startet, opplyser FNs barnefond Unicef mandag. Tallet omfatter kun bekreftede dødsfall. – Vi vet at dette tallet mest sannsynlig er langt høyere.

Klartale - 21 jun 22 kl. 15:01

Byen kan bli Russlands neste mål

Folk i byen Slavjansk i Ukraina bygger nødlagre og tilfluktsrom i kjellere. Slavjansk ligger omtrent 80 kilometer øst for Sievjerodonetsk. Der har det rast harde kamper i over en måned.

NRK - 11 mar 22 kl. 12:59

Antatt ukrainsk drone styrtet i Kroatia

Det som antas å være en sovjetiskbygd overvåkingsdrone som brukes av Ukraina, har styrtet i utkanten av Kroatias hovedstad Zagreb. Det er meldt om et kraftig smell etter at dronen gikk i bakken, men det er ikke meldt om personskader, sier kroatiske myndigheter fredag. Det er antatt at den er kommet på avveie og har fløyet over 500 kilometer fra krigssonen i Ukraina.

NRK - 05 nov 21 kl. 15:26

Domstoladministrasjonen støtter krav

Domstoladministrasjonens direktør, Sven Marius Urke, støtter Advokatforeningens krav om høyere salærer for advokater som jobber etter offentlige satser. – Advokatene er en helt avgjørende brikke for at vårt rettssystem skal fungere, også for dem som ikke har økonomi til å finansiere bruk av advokat selv. De som trenger fri rettshjelp er svært ofte utsatte og sårbare mennesker, sier Urke i en pressemelding.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 2 minutter siden

Frigir namn på omkomen

Det var den 35 år gamle Aleksander Matland frå Bergen som vart funnen omkomen ved Andersfjellet i Rosendal måndag 27. juni. Politiet frigir namnet på den omkomne i samråd med pårørande.

NRK - 15 minutter siden

Et skip med 7.000 tonn korn har forlatt ukrainsk havn, ifølge prorussere

Prorussiske tjenestemenn sier at et skip lastet med 7.000 tonn korn har forlatt havna Berdjansk. Kornet skal sendes til det som omtales som «vennlige land».

NRK - 30 minutter siden

Flere ofre for seksuallovbrudd i fjor

I løpet av 2021 er nær 5.800 personer registrert som ofre for seksuallovbrudd. Det er 570 flere enn året før.

NRK - 1 time siden

– Slipp ut torsk du får på kroken

Fiskeridirektoratet oppfordrer hobbyfiskere i Oslofjorden som får torsk på kroken, om å slippe den ut igjen. Det er forbudt å fiske torsk i fjorden, likevel får direktoratet meldinger fra publikum om at folk ikke respekterer forbudet. – Det er veldig viktig at forbudet blir repektert for å kunne bygge opp igjen en torskebestand i Oslofjorden, sier kommunikasjonsrådgivar Olav Lekve i Fiskeridirektoratet.

NRK - 1 time siden

SAS innstiller 16 flyginger – Widerøe fem

SAS må innstille 16 flyginger i dag på grunn av personalmangel. Tolv av dem skulle gått utenlands, ifølge VGs oversikt som er basert på data fra Avinor og Flightstats. Totalt blir 21 flyginger innstilt torsdag – 16 fra SAS og fem Widerøe, viser VGs oversikt.

NRK - 1 time siden

VG: SAS innstiller 16 flyginger – Widerøe fem

SAS må innstille 16 flyginger i dag på grunn av personalmangel. Tolv av dem skulle gått utenlands, ifølge VGs oversikt. Totalt blir 21 flyginger innstilt torsdag – 16 fra SAS og fem Widerøe, viser VGs oversikt.

NRK - 1 time siden

Putin mener alt går etter planen

President Vladimir Putin hevder den «spesielle militæroperasjonen» fortsetter å gå etter planen, mer enn fire måneder inn i Russlands krig i Ukraina. Putin beskrev de russiske soldatene som helter da han møtte journalister under et besøk i Turkmenistan onsdag. Han sa at den «spesielle militæroperasjonen» går som den skal, og at troppene har nådd flere milepæler.

NRK - 2 timer siden

Finland kan sette opp grensegjerde mot Russland

Det er ventet at Finland vil åpne for å bygge kraftige grensegjerder langs deler av den 134 mil lange grensa mot Russland. En ny lov som gjør det mulig å sette opp grensegjerdet er ventet å bli stemt gjennom i Finlands nasjonalforsamling Eduskunta denne uka, melder Radio Ekot. – Ting kan endre seg raskt og vi må være forberedt på alle slags situasjoner, sier Finlands innenriksminister Krista Mikkonen.

NRK - 2 timer siden

Marcos tatt i ed som president på Filippinene

Ferdinand Marcos junior, sønn av Filippinenes tidligere diktator ved samme navn, er tatt i ed som landets nye president. Etter å ha blitt satt inn som president, lovpriset han sin fars tidligere styre i øynasjonen. – Jeg kjente en gang en mann som så hvor lite som var blitt oppnådd siden landets uavhengighet.

NRK - 3 timer siden

Kritisk for tenåring etter badeulykke

Situasjonen for gutten i tenårene som ble fløyet til St. Olavs Hospital i Trondheim etter en badeulykke i Rotevatnet i Volda i går ettermiddag, er kritisk og ustabil. Det sier Erik Dyb ved operasjonssentralen i Møre og Romsdal politidistrikt til NRK.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com