Klartale > Nyheter

Monday, 27 March, 21:14

Klartale - 27 jan 23 kl. 12:21

Tar opp kampen mot mafiaen i Italia

Matteo Messina Denaro var på rømmen i 30 år. Så ble han blitt pågrepet av italiensk politi. Han var mafiasjef for Cosa nostra.Denaro var det viktigste medlemmet av mafiaen som var på frifot. Mange mener arrestasjonen betyr mye.
Les mer på Klartale


Les mer om:
Messina Denaro, Cosa, Sicilia, Cimarosa, Denaro, Italia, Calabria

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tar, opp, kampenmot , mafiaeni , Italia
Klartale - 27 nov 22 kl. 13:00

Disse heier fram lagene sine under fotball-VM

NASJONALSANG: Supportere for Ecuador holder hånden sin på hjertet under deres første kamp mot Qatar. Her synger laget nasjonalsangen sin. GLYN KIRK/AFPKYSS: To supportere fra Qatar er klar for kampen deres mot Ecuador.

Klartale - 13 okt 22 kl. 16:15

Denne ballen må du betale millioner for

Ali Bin Nasser var dommer under verdens-mesterskapet for 36 år siden. Der møttes Argentina mot England.Mange husker kanskje ikke hvordan kampen endte.

NRK - 02 feb 23 kl. 21:46

Drapsmann knyttet til mafiaen, tatt etter 16 år på rømmen

En drapsdømt italiener som mistenkes for å tilhøre den søritalienske mafiaen 'Ndragheta, er pågrepet i Frankrike etter å ha levd i skjul i 16 år. Interpol sier 63 år gamle Edgardo Greco ble arrestert i byen Saint-Étienne, der han skal ha brukt flere falske navn og på et tidspunkt drev en italiensk restaurant. Han er etterlyst i Italia, der han er dømt til livstids fengsel for drap på et brødrepar.

Aftenposten - 22 feb 23 kl. 15:33

Russiske Maria mistet det hun eide og ble truet av den russiske mafiaen. Alt for å gi sønnene et godt liv. Men nå vil hun sende dem til fronten.

Russiske Maria har opplevd tap, kaos og trusler fra mafiaen i sin kamp for å gi sønnene et godt liv..

Klartale - 27 sep 22 kl. 14:53

Solbakken håper publikum kan hjelpe

Ståle Solbakken er trener for det norske herrelandslaget. Han får det som han ønsker med utsolgt stadion, flomlys og regn tirsdag. Norge skal spille mot Serbia.

Klartale - 15 feb 23 kl. 06:15

Afghanske Hoda kjemper en farlig kamp for kvinner

Et søvnig sted på Østlandet sitter Hoda Khamosh og venter. Uten ektemann, uten familie. Hun har søkt asyl i Norge, i frykt for bevegelsen som styrer Afghanistan med hard hånd.

NRK - 10 dec 22 kl. 14:02

Nobelprisvinner:– Jeg vet at natten tar slutt

Mens ektemann og fredsprisvinner Ales Bjaljatski sitter fengslet i Belarus, tok kona Natallia Pintsjuk imot fredsprisen på mannens vegne. – Tildelingen har styrket Ales i hans beslutning om å ikke gi opp sin overbevisning og har gitt håp til alle belarusere om at de kan regne med den demokratiske verdens solidaritet i kampen for sine rettigheter, uansett hvor lang tid denne kampen måtte ta, sa hun. Deretter leste hun opp en tale som hun hun hadde fått fra ektemannen.

Klartale - 16 nov 22 kl. 09:00

Norge fikk revansje mot England

Norge spilte mot England tirsdag kveld. Dette var deres andre kamp mot England på noen måneder. Sist gang de møttes var under Europa-mesterskapet (EM).

Klartale - 09 jan 23 kl. 06:30

Blir det en ny uke med kaos for pendlere?

11. desember åpnet Follobanen. Det skulle gi kortere reisetid for folk som pendler med tog inn til Oslo.

NRK - 25 okt 22 kl. 20:32

Salvini vil bygge bro til Sicilia

Italias nye minister for infrastruktur Matteo Salvini vil gjenopplive en gammel drøm og bygge en bro mellom fastlandet og Sicilia. I et intervju med den italienske TV-stasjonen Rai sier Salvini at det er et av hans store mål i løpet av de neste fem årene. Det skriver The Guardian.

Fler nyheter fra Klartale

Klartale - 4 timer siden

Tips til en skrekkelig påske

Her får du ti gode tips til skumle bøker du kan lese i påsken. «Den lille fremmede» av Sarah WatersSpøkelser hører til i store, britiske herskapshus. Sarah Waters tar oss med til et slikt miljø.

Klartale - 6 timer siden

Sparer vi oss til dårlig helse?

Nordmenn spiste mindre frukt i 2022. Det viser tall fra Opplysnings-kontoret for frukt og grønt (OFG). De mener det kan være flere grunner til det.

Klartale - 7 timer siden

Demonstrerer i gatene på grunn av høye priser

Folk i Kenya protesterte forrige uke. Det ble voldelige mellom demonstrantene og politiet. En student døde.

Klartale - 8 timer siden

Nå skal de diskutere lønn

Lands-organisasjonen (LO) skal diskutere lønn. De diskuterer for arbeidere i 25 forskjellige fagforbund. De møter Næringslivets Hoved-organisasjon (NHO).

Klartale - 9 timer siden

Russisk mann har spionert i Polen

Påtale-myndighetene i Gdansk i Polen har pågrepet enda en russisk mann. Han er mistenkt for spionasje. Ni russere ble nylig siktet for det samme.

Klartale - 12 timer siden

Erna fortsetter som Høyre-leder

62 år gamle Erna Solberg er leder i Høyre. Hun fortsetter med det i to år til. I helga valgte partiet henne igjen.

Klartale - 12 timer siden

Kalvå kan smile hele veien til banken

Anne Kjersti Kalvå driver med langrenn. Denne sesongen har hun vært veldig god. Hun har vunnet flere løp.

Klartale - 13 timer siden

Kjøtt som kan inneholde salmonella har blitt solgt

Kjøtt som kan ha inneholdt salmonella har blitt solgt flere steder. Produktene har blitt solgt over tid.– Det dreier seg om rundt 70 tonn, sier Ingeborg Sveinsdottir til avisa Nationen.

Klartale - 13 timer siden

Demonstrerer mot ny lov

Israels forsvarsminister Yoav Gallant måtte slutte. Det bestemte statsminister Benjamin Netanyahu. Årsaken var at Gallant var kritisk til en lov Netanyahu ville lage.

Klartale - 15 timer siden

Uganda vil ha ny lov mot homofili

For folk fra Uganda har det vært ulovlig å være homofil. Slik at det vært siden kolonitiden. Nå har nasjonal-forsamling lagt fram et nytt forslag, som vil gjøre det enda vanskeligere å være homofil.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com