NRK > Nyheter

Monday, 17 January, 07:35

NRK - 13 jan 22 kl. 09:31

Tankbil snurra på Dovre

Det blir meldt om glatt føre på E6 på Dovre. Ein tankbil har snurra. Berging pågår..
Les mer på NRK


Les mer om:
E6, Dovre

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tankbil, snurra, Dovre
NRK - 06 aug 21 kl. 04:22

Ambulanse påkjørt på Dovre

To ambulansearbeidere ble kjørt til legevakt for kontroll etter at ambulansebilen de satt i ble påkjørt bakfra på E6 av et vogntog på Dovre. Det var ikke pasient i ambulansen da ulykken fant sted. Sjåføren av vogntoget er uskadd.

NRK - 19 aug 21 kl. 15:02

Tine tar opp kampen mot importost

Tine satser 55 millioner kroner på et nytt ysteri på Dovre for å doble produksjonen av norsk camembert og brie. Rundt 90 prosent av hvitmuggostene som selges i Norge blir i dag importert. Det nye produksjonsanlegget for hvitmuggoster er en del av Dovre Ysteri, som har vært i drift siden 1918..

NRK - 06 nov 21 kl. 09:34

Gull i oste-VM

Dovre ysteri har tatt gull i oste-VM i Spania. Kun to norske oster gikk helt til topps. Og det var norsk camembert fra Dovre som fikk gullmedaljen.

NRK - 27 sep 21 kl. 09:41

Tankbilvelt i Stavanger

Politiet har opprettet en sikkerhetssone på 300 meter etter at en tankbil veltet i Stavanger mandag morgen. Sørvest politidistrikt fikk melding om at en tankbil hadde veltet ved utløpet av Byfjordtunnelen, i sørgående retning, i Stavanger. Politiet har opprettet en sikkerhetsavstand på 300 meter på grunn av brannfarlig gass..

NRK - 27 sep 21 kl. 09:41

Tankbilvelt i Randaberg

Politiet har opprettet en sikkerhetssone på 300 meter etter at en tankbil veltet i Randaberg mandag morgen. Sørvest politidistrikt fikk melding om at en tankbil hadde veltet på E39 Mekjarveien ved avkjørselen til Randaberg i retning Stavanger. Politiet har opprettet en sikkerhetsavstand på 300 meter på grunn av brannfarlig gass..

NRK - 27 sep 21 kl. 14:40

Tømmer veltet tankbil i Stavanger

Mandag morgen veltet en tankbil med propan i Stavanger. Klokken 14.25 skriver politiet på Twitter at arbeidet med å tømme tankbilen har startet.

NRK - 12 okt 21 kl. 14:49

Tankbil med farlig last kjørt ut

Nødetater er på vei etter at en tankbil skal ha kjørt av veien og rullet rundt, opplyser Sør-Øst politidistrikt på Twitter. – Folk i området blir nå evakuert, skriver politiet. – Kjemikaliedykkere fra brann er inne i området.

Dagbladet - 04 aug 21 kl. 21:27

Enig og tro til Dovre faller

Nordmenn frykter Donald Trump som den pesten han faktisk er. Det er noe solid over det..

NRK - 11 aug 21 kl. 16:12

To personer sneiet av toget

To personer skal ha gått for nære togskinnen på Dovre og blitt sneiet av et tog. Politiet sier at en av de to involverte personene skal ha fått skader i en fot, og at begge er i live. Ulykken skal ha skjedd cirka 1,5 kilometer unna fylkesgrensen til Trøndelag.

VG - 19 aug 21 kl. 18:49

Sol og sommer i sør – opp mot 25 grader

Værskillet går ved Dovre i helgen: Sommerværet fortsetter i sør, mens det blir mer høstlig i nord. Østlandet og Sørlandet kan få opp mot 25 grader søndag..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 13 jan 22 kl. 08:26

Nytt Ukraina-møte med lave forventninger

Krisen mellom Russland og Ukraina står øverst på dagsordenen når Organisasjonen for sikkerhet og samarbeid i Europa (OSSE) møtes i Wien torsdag. OSSE beskrives ofte som ett av få forum for dialog mellom Moskva og vesten, og møtet i organisasjonens permanente råd er det tredje i forbindelse med krisen denne uka. Mandag var amerikanske og russiske topprepresentanter i Genève, mens onsdag møttes Nato-Russland-rådet for første gang på to og et halvt råd.

NRK - 13 jan 22 kl. 08:41

Havila Kystruten kansellerer avgangar

Havila Kystruten sine avgangar frå Rørvik til Bergen i dag og Bergen til Rørvik i morgon er kansellerte. – På grunn av ekstremveret «Gyda» ser me det som uforsvarleg å kryssa havstykket Folda på ein sikker måte, skriv selskapet i ei pressemelding. Passasjerane blir sende med buss og fly i staden..

NRK - 13 jan 22 kl. 09:07

Vil gjøre plastavfall til verdifull ressurs

Norges Forskningsråd har gitt millionstøtte til et prosjekt som skal utvikle nye teknologiske løsninger for å resirkulere plast. Teknologien kan gi mindre utslipp av klimagasser, bedre ressursutnyttelse og fremtidsrettede muligheter for norsk industri. Det skriver NMBU, Norges miljø- og biovitenskapelige universitet, i en pressemelding.

NRK - 13 jan 22 kl. 09:17

Finnmarking er valgte dyrere biler enn sørlendinger

Folk i Finnmark kjøpte i fjor høyest andel biler over 800.000 kroner, med 6,9 prosent. Fylket på andreplass var Troms, med 6,3 prosent.

NRK - 13 jan 22 kl. 09:22

Slukker lysløypa på grunn av dyr strøm

Høye strømpriser fører til at Sande sportsklubb slår av lyset i lysløypa i Skafjellåsen når klubben ikke har treninger. Styreleder Otto Galleberg i Sande Sportsklubb sier til Sande avis at de ligger an til å få en tredobling i strømregninga. Statssekretær Gry Haugsbakken i kulturdepartementet sier til avisa at de tar bekymringsmeldinger fra kultur, idrett og frivilligheten på alvor og at de nå ser på hva som bør gjøres..

NRK - 13 jan 22 kl. 09:28

Lite influensa i Norge nå

Det er fremdeles svært lavt nivå av influensa i Norge, det kommer frem i FHIs ukesrapport om influensa. Så langt denne sesongen er det påvist totalt 640 tilfeller med influensa. FHI mener de nye smitteverntiltakene mot covid-19 kan begrense smittespredningen med influensa.

NRK - 13 jan 22 kl. 09:35

Ny smittetopp i Trondheim

I Trondheim ble 514 personer registrert smitta av koronavirus i går. Det er det høyeste smittetallet registrert så langt i pandemien. 24 koronapasienter er nå innlagt ved St.

NRK - 13 jan 22 kl. 09:36

Har ikke snakket med siktede

Forsvareren til den fjerde siktede i bortføringssaken i Tolga, Klaus Arne Munkeby Linaae, har foreløpig ikke hatt mulighet til å møte sin klient. Han skal møte den siktede nå i formiddag og politiet sa i går at de håper å kunne gjennomføre et avhør i løpet av dagen..

NRK - 13 jan 22 kl. 09:37

Flere skadesaker etter ekstremværet «Gyda»

Allerede torsdag morgen har Tryg Forsikring mottatt 20 skadesaker etter ekstremværet «Gyda». Geografisk er skadene jevnt fordelt på strekningen Møre og Romsdal til Troms. – Det er primært vannskader i kjellere, enten på grunn av vanninntrenging utenfra eller tilbakeslag fra avløp der vann har trengt inn gjennom avløpsnettet.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt