E24 > Økonomi

Friday, 30 September, 21:25

E24 - 17 aug 22 kl. 21:30

Tangen om smell i både aksjer og renter: – Veldig spesielt

Oljefondet gikk på sitt største tap noensinne målt i kroner, men satsingen på energiaksjer har betalt seg. Nå har fondet tatt gevinst etter kjøpene på «veldig gunstige kurser»..
Les mer på E24


Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tangenom , smelli , både, aksjerog , renter, Veldig, spesielt
NRK - 22 jul 22 kl. 07:37

Politiet fant 50 innesperrede kjæledyr i bolig i Ullensaker

Etter melding om hylende hunder i en bolig på Ullensaker, tok politiet seg inn og fant 50 kjæledyr som ikke hadde tilgang på vann, skriver Romerikes Blad. – Politiet fikk melding om hunder på adressen som hadde «hylt» i to døgn. Melder var bekymret for at hundene og andre dyr på adressen ikke hadde hatt tilsyn på flere dager, sier Anita Tangen, fungerende leder av etterforskningsseksjonen i Ullensaker lensmannsdistrikt, til avisen.

NRK - 16 jul 22 kl. 10:06

Over en halv million nordmenn sparer i aksjer

562.088 nordmenn eier nå aksjer på Oslo Børs for totalt 163,8 milliarder kroner. Kvinner utgjør 30 prosent av aksjonærene, ifølge NTB.

NRK - 22 sep 22 kl. 23:16

Kraftig smell i boligområde i Solna i Sverige

Det har blitt meldt om kraftig smell ved en flermannsbolig i Solna nord for Stockholm torsdag kveld, melder Aftonbladet. – Vi har fått mange telefoner, sier talsperson for politiet Daniel Wikdahl. Smellet ble hørt helt inn til Stockholm sentrum, skriver avisen.

NRK - 22 sep 22 kl. 23:16

Kraftig smell i boligområde i Solna ved Stockholm

Det har blitt meldt om kraftig smell ved en flermannsbolig i Solna nord for Stockholm torsdag kveld, melder Aftonbladet. – Vi har fått mange telefoner, sier talsperson for politiet Daniel Wikdahl. Smellet ble hørt helt inn til Stockholm sentrum, skriver avisen.

E24 - 26 aug 22 kl. 15:49

Softbank-drama gir Kahoot-smell på 170 mill. for toppsjefen

Markedet frykter at hovedeier Softbank selger i Kahoot. Det gjør at toppsjef og storaksjonær Eilert Hanoa går på en smell på sine delvis lånefinansierte aksjer..

Klartale - 08 jun 22 kl. 11:10

Analytiker tror folk kan reise trygt med SAS i sommer

Hans Jørgen Elnæs er flyanalytiker i Winair AS. Han tror økonomien i flyselskapet SAS er god nok til at de klarer seg på både kort og mellomlang sikt. Dermed vil neppe problemene få følger for folk som skal reise i sommer, forklarer han til nyhetsbyrået NTB.

NRK - 10 aug 22 kl. 09:15

Musk selger Tesla-aksjer

Elon Musk har den siste uka solgt Tesla-aksjer for rundt 68 milliarder kroner, trolig som følge av striden i forbindelse med et planlagt oppkjøp av Twitter. Ifølge en oversikt Securities and Exchange Commission solgte Tesla-gründeren 7,9 millioner aksjer mellom 5. og 9.

E24 - 27 apr 22 kl. 21:08

Oljefondssjef Nicolai Tangen: – Jeg har ingen tro på naturlig talent

Nicolai Tangen sto på scenen under E24s Ledertalentene mandag kveld. Ta det med ro, var et av rådene han ga til de unge lederne i Marmorsalen..

E24 - 13 maj 22 kl. 19:25

Tangen om lederlønninger: – Uheldig grådighet

Nicolai Tangen advarer i Financial Times mot økende lederlønninger i næringslivet. Overfor E24-podden utdyper oljefondsjefen sitt syn..

E24 - 05 jul 22 kl. 12:09

Oljefondet gjør feil hele tiden. Nå har Tangen satt dem i system.

Oljefondets forvaltere gjør feil hele tiden. Nicolai Tangen setter feilene i system for å tjene enda mer penger..

Fler nyheter fra E24

E24 - 1 time siden

NHO frykter investeringstørke i vannkraft: – Forsterker og forlenger kraftkrisen

Selskaper som Lyse, Agder Energi og SKL vil droppe milliardprosjekter i vannkraft etter regjeringens skatteøkninger. – Forferdelig synd, sier NHO-sjef Ole Erik Almlid til E24..

E24 - 2 timer siden

Lunar Bank får ikke kjøpe Instabank

Saken oppdateres..

E24 - 3 timer siden

Unngår laksesmell etter Salmar-short

Laksekrakket på Oslo Børs barberer milliardverdier i Salmars oppkjøp. Forvalter Jan Petter Sissener unngikk at salgsgevinsten på 30–40 millioner falt i fisk ved å shorte laksegiganten..

E24 - 5 timer siden

Wall Street snur opp

Nike-aksjen faller etter kvartalsrapport som varslet om overfylte lagre. Nedgangen er den kraftigste siden 2020 for giganten..

E24 - 4 timer siden

Får utenlandsk hjelp til å passe på sokkelen

Norge får hjelp til å passe på norsk sokkel. – Har takket ja til bidrag til fra Tyskland, Frankrike og Storbritannia, sier statsminister Jonas Gahr Støre..

E24 - 4 timer siden

Jagerfly og skip passer på olje- og gassanlegg

Forsvaret patruljerer nå rundt en rekke norske norske olje- og gassanlegg som Draugen, Troll, Mongstad og Tjeldbergodden, viser bilder Forsvaret har publisert..

E24 - 4 timer siden

Her patruljerer Kystvakten ved Troll-feltet

Kystvakten patruljerer nå rundt en rekke norske norske olje- og gassanlegg som Draugen, Troll, Mongstad og Tjeldbergodden, viser bilder Forsvaret har publisert..

E24 - 4 timer siden

Støre holder pressekonferanse om gasslekkasjene og Ukraina-krigen

Statsminister Jonas Gahr Støre skal for andre gang denne uken snakke om situasjonen rundt gasslekkasjene i Østersjøen og krigen i Ukraina..

E24 - 4 timer siden

Årets verste børsmåned

Hovedindeksen fikk å en opptur i det som er ukens siste handelsdag, godt hjulpet av sjømataksjene. Oslo Børs noterer seg likevel årets verste måned..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com