VG > Sport

Wednesday, 17 August, 04:20

VG - 02 jun 22 kl. 10:10

Talsperson for Amber Heard: Planlegger å anke dommen

Amber Heard (36) klarer ikke å beskrive skuffelsen, og skal angivelig planlegge å anke, ifølge New York Times..
Les mer på VG


Les mer om:
Heard, New York Times, Amber Heard

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Talsperson, for, Amber, Heard, Planleggerå , anke, dommen
Klartale - 06 maj 22 kl. 16:30

Dette er rettssaken mellom Amber Heard og Johnny Depp

Johnny Depp saksøker Amber Heard for ærekrenkelse. Heard og Depp giftet seg i 2015. Men de skilte seg igjen i 2017.

Klartale - 02 jun 22 kl. 08:31

Johnny Depp vant rettssaken mot Amber Heard

Johnny Depp og Amber Heard er skuespillere. De var en gang gift. Den siste tiden har de kjempet mot hverandre i retten.

NRK - Igår: 19:11

Amber Heard byter advokat

Amber Heard tilset nye advokatar i ankesaka mot eksmannen Johnny Depp, skriv magasinet People. Det betyr at Elaine Charlson Bredehoft ikkje vil representere Heard i ankesaka. Bredehoft var Heards advokat i den kjende rettssaka mellom ekteparet tidlegare i år.

NRK - 13 jul 22 kl. 20:24

Dommen i saken mellom Heard og Depp blir ikke satt til side

Skuespilleren Amber Heard får ikke medhold etter at hun ba om at dommen i den sivile saken mellom henne og eksmannen Johnny Depp blir satt til side. Heard ble dømt til å betale Depp 10 millioner dollar i erstatning for ærekrenkelser etter at hun skrev et avisinnlegg der hun hevdet å være et offer for vold i hjemmet. Depp ble på sin side dømt til å betale sin ekskone 2 millioner dollar i erstatning fordi domstolen mente hun var utsatt for ærekrenkelser fra Depps advokat.

NRK - 13 jul 22 kl. 20:24

Dommen i saken mellom Heard og Depp blir stående

Skuespilleren Amber Heard får ikke medhold etter at hun ba om at dommen i den sivile saken mellom henne og eksmannen Johnny Depp blir satt til side. Heard ble dømt til å betale Depp 10 millioner dollar i erstatning for ærekrenkelser etter at hun skrev et avisinnlegg der hun hevdet å være et offer for vold i hjemmet. Depp ble på sin side dømt til å betale sin ekskone 2 millioner dollar i erstatning fordi domstolen mente hun var utsatt for ærekrenkelser fra Depps advokat.

NRK - 31 maj 22 kl. 23:59

Juryen i Depp-Heard-saken møtes igjen onsdag

Juryen i den høyprofilerte rettssaken mellom skuespillerstjernene Johnny Depp og Amber Heard nådde ikke fram til noen konklusjon tirsdag og møtes igjen onsdag, skriver NTB. Juryen trer sammen igjen onsdag morgen klokken 9 (klokken 15 norsk tid). Depp anmeldte sin ekskone Heard for ærekrenkelser etter et innlegg hun skrev om vold i hjemmet i Washington Post i 2018.

NRK - 02 jun 22 kl. 10:12

Heard planlegger å anke

Skuespilleren Amber Heard planlegger å anke kjennelsen i saken mellom henne og Johnny Depp. Det skriver New York Times. Det er en talsmann for Heard, Alafair Hall, som sier til avisen at hun planlegger å anke dommen.

VG - 22 maj 22 kl. 20:29

Skjebneuke for Johnny Depp og Amber Heard i retten

Johnny Depp (58) og Amber Heard (36) går nå inn i sin siste uke i rettssaken. Til nå har Heard brukt mer tid enn Depp til å tale sin sak..

NRK - 01 jun 22 kl. 21:22

Johnny Depp vant rettssak mot Heard

Johnny Depp fikk medhold på de fleste punkter i rettsaken i Virginia. Avgjørelsen var enstemmig. Heard må betale til sammen 15 miliioner dollar i erstatning.

VG - 21 mar 22 kl. 10:43

Elon Musk kalles inn som vitne i rettssaken mellom Johnny Depp og Amber Heard

Neste måned starter rettssaken mellom Johnny Depp og ekskona Amber Heard – med kjendiser som Elon Musk og James Franco som vitner..

Fler nyheter fra VG

VG - 4 timer siden

Innrømmer at israelske bomber drepte fem barn på Gaza

Tidligere har Israel beskyldt Islamsk jihad for angrepet som drepte fem barn på Gaza 7. august. Nå bekrefter derimot offisielle tjenestepersoner at israelske bomber sto bak..

VG - 5 timer siden

Bodø/Glimt ett steg nærmere Champions League-gruppespill: – Føles som et tap

BODØ/OSLO (VG) (Bodø/Glimt – Dinamo Zagreb 1–0) Et praktfullt innlegg og et kontant hodestøt gjør at drømmen om Champions League lever i beste velgående for Bodø/Glimt – som selv var sedvanlig selvkritiske..

VG - 4 timer siden

Storebroren om gulldramaet: – Jeg hadde hjertet i halsen

MÜNCHEN (VG) Jakob Ingebrigtsen (21) forsvarte EM-gullet sitt på 5000-meteren, men ikke uten dramatikk. Storebror Henrik Ingebrigtsen beskriver lillebrorens løp som «nesten perfekt»..

VG - 6 timer siden

Jakob Ingebrigtsen forsvarte EM-gullet i dramatisk løp: – Håper ikke det er disk

MÜNCHEN (VG) Jakob Ingebrigtsen (21) forsvarte EM-gullet sitt i 5000-meterfinalen. Et dramatisk fall gjorde at han tråkket utenfor banen..

VG - 6 timer siden

Jakob Ingebrigtsen forsvarte EM-gullet i dramatisk løp

MÜNCHEN (VG) Bare litt over tre uker etter at han ble verdensmester, forsvarte Jakob Ingebrigtsen (21) EM-gullet sitt i 5000-meterfinalen. Dermed kopierer han langdistanselegenden Mo Farah (39)..

VG - 10 timer siden

Viaplay truer TV 2 med søksmål over PL-bilder

Viaplay truer med søksmål mot TV 2 for det de mener er brudd på avtalen om å vise bilder fra Premier League, skriver Kampanje. TV 2 avfeier kritikken, men lover raskt tilsvar..

VG - 8 timer siden

Ny nedtur - velgerne strømmer bort

Strømprisene går rett opp. Mens regjeringen stuper videre nedover..

VG - 10 timer siden

Styrtregn skaper problemer

Etter regnrekord, oversvømmelser og lynnedslag tidligere tirsdag, er det de neste timene duket for en ny runde. I Ski sentrum står flere biler fast i vannmengdene..

VG - 9 timer siden

Jakob Ingebrigtsen vil ikke dele EM-hotell med Gjert Ingebrigtsen

MÜNCHEN (VG) Jakob Ingebrigtsen (21) ba lenge før EM friidrettsforbundet sørge for at han og faren Gjert Ingebrigtsen ble innkvartert på atskilte hoteller under mesterskapet i München..

VG - 9 timer siden

RBK-helter blir irritert på de som ikke heier på Glimt: – Det er som å pisse i buksen

Dinamo Zagreb er siste hinder før gruppespillet i Champions League for Bodø/Glimt. Flere norske supportere håper ikke Glimt lykkes – og møter motstand fra gamle Rosenborg-helter..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com