NRK > Nyheter

Sunday, 19 May, 04:47

NRK - 01 feb 24 kl. 10:00

Takplater flyr over E10

Vinden har tatt deler av et fjøstak ved E10 ved Fjøskrysset på Leknes, skriver Lofotposten. Også i Osan i Svolvær flyr det takplater over E10. Politiet melder om ekstreme værforhold ved Tangstad. Takplater flyr fra et fiskebruk mot bebyggelse, og politiet ber at folk holder seg inne..
Les mer på NRK


Les mer om:
E10, Fjøskrysset, Leknes, Lofotposten, Osan, Svolvær, Tangstad

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Takplater, flyr, over, E10
NRK - 01 feb 24 kl. 12:42

Ber alle holde seg inne: – Flyr takplater over alt

– Politiet har meldt fra at alle må holde seg innendørs, det er farlig å oppholde seg utendørs. Det flyr takplater overalt i hele byen og det er dårlig sikt, sier kommunikasjonssjef i Harstad kommune Øivind Arvola til NRK. Kommunen satte i dag tidlig kriseledelse, og har gått ut og forberedt skolene.

NRK - 01 feb 24 kl. 10:08

Politiet: Takplater flyr mot bebyggelse ved Tangstad

Politiet i Nordland melder om ekstreme værforhold ved Tangstad. Takplater flyr fra et fiskebruk mot bebyggelse, melder politiet på X. De ber folk om å holde seg inne..

NRK - 01 nov 23 kl. 15:03

En person til sykehus etter bilulykke i Tjeldsund

En personer er skadet etter at en trailer kjørte inn i en personbil i Tjeldsund kommune i 14-tiden onsdag. – Skadeomfanget vanskelig å si noe om akkurat nå, sier operasjonsleder ved Troms politidistrikt Karl Erik Thomassen til NRK. Flere skal være sendt med ambulanse til sykehuset i Harstad, men Thomassen understreker at alle var ved bevissthet da politiet ankom skadestedet.

Aftenposten - 23 feb 24 kl. 10:24

T-baneskinner, toaletter fra legevakten og takplater fra sykehjem. Her er nesten alt gjenbruk.

T-baneskinner, parkett fra DNBs styrerom, finer fra Munchmuseet og takplater fra Tåsen sykehjem. Her er knapt noe nytt..

NRK - 16 mar 24 kl. 04:19

Kolonnekjøring over Hardangervidda

Natt til lørdag er det kolonnekjøring på riksvei 7 over Hardangervidda. Statens vegvesen beregner at vanlig trafikk kan gjenopptas rundt klokken 20 lørdag kveld. Lenger nord i landet er E10 over Bjørnefjell stengt på grunn av uvær.

NRK - 16 mar 24 kl. 07:49

Riksvei 7 over Hardangervidda stengt

Riksvei 7 over Hardangervidda er stengt for personbiler på grunn av uvær, melder Statens vegvesen. Det var tidligere i natt kolonnekjøring, men veien er nå helt stengt, skriver NTB. På Haukelifjellet er det kolonnekjøring, skriver Bergens Tidende.

NRK - 17 dec 23 kl. 00:44

Fleire vegar stengde grunna uvêr

Oppdatering 02:26: E10 Bjørnfjell er open att. Europaveg 12 mellom Tverrvatnet og Umbukta i Nordland er stengt grunna uvêr. Det melder Vegtrafikksentralen nord.

NRK - 01 feb 24 kl. 11:45

Bygning har blåst over E10

En bygning har nå blåst over E10 mellom Leknes og Liland og veien er stengt. I Lofoten bør du ikke kjøre bil nå, melder Statens vegvesen..

NRK - 17 mar 24 kl. 04:38

Kolonnekjøring på E10 over Bjørnfjell

Det er innført kolonnekjøring på E10 over Bjørnfjell i Nordland. På svensk side er veien stengt. Statens vegvesen beregner at normal trafikk gjenopptas rundt klokken 9 søndag morgen.

NRK - 02 feb 24 kl. 09:08

E10 Bjørnfjell åpen igjen: – Kjør forsiktig

E10 over Bjørnfjell er åpen for fri ferdsel igjen etter kolonnekjøring, opplyser vegtrafikksentralen. De melder om smal vegbane og at det pågår opprydning langs veien. – Vær oppmerksom og kjør forsiktig, råder vegtrafikksentralen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Brann i bygning på Brandbu i Gran

Det er meldt om brann i en bygning på Brandbu, rett nord for Brandbukampen. Det er en 3 etasjers bolig. Beboer som var til stede er ute.

NRK - 45 minutter siden

Ulykke mellom bil og elsparkesykkel i Tønsberg - begge msitenskes for ruskjøring

Det har vært en trafikkulykke ved Vear i Tønsberg i natt. En person på sparkesykkel er påkjørt og fraktes med ambulanse til sykehus, skriver politiet på X. Begge parter mistenkes for å ha kjørt ruspåvirket, og må ta blodprøver.

NRK - 45 minutter siden

Trafikkulykke i Tønsberg – sjåfør mistenkt for ruskjøring

Det har vært en trafikkulykke ved Vear i Tønsberg i natt. En person er trolig påkjørt i veibanen og fraktes med ambulanse til sykehus, skriver politiet på X. Fører av bilen mistenkes for å ha kjørt ruspåvirket.

NRK - 30 minutter siden

Alvorlig trafikkulykke i Nord-Odal

En bilfører satt fastklemt etter en utforkjøring på riksvei 24 rett sør for Sand i Nord-Odal kommune natt til søndag. Nødetatene fikk melding om ulykken, som politiet omtaler som alvorlig, klokken 3.22.

NRK - 1 time siden

Mann kastet kebab på politibil

En mann ble natt til søndag anmeldt for ordensforstyrrelse etter at han kastet en kebab på en politibil i Gjøvik. Mannen i 30-årene fikk også forbud mot å oppholde seg i Gjøvik sentrum frem til klokken 1200 på søndag. Hendelsen skjedde rett før klokken 3 da en politipatrulje var i sentrum som et forebyggende tiltak.

NRK - 1 time siden

To biler ødelagt i brann ved Ekebergskrenten i Oslo

En varebil og en personbil ble ødelagt i en brann i Ryenbergveien ved Ekebergskrenten i Oslo natt til søndag. En person er sett løpende fra stedet. Nødetatene fikk melding om brannen klokken 00.

NRK - 1 time siden

Zelenskyj hevder Russland påføres store tap

Russland mister soldater og utstyr i stort omfang, hevder Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj i sin daglige videotale. Lørdag hevdet Russland å ha tatt kontroll over nok en landsby i Kharkiv-regionen i Ukraina. Ukrainske styrker uttalte at hovedfokus nå er på «å hindre de russiske okkupantene fra å rykke videre fram».

NRK - 3 timer siden

Oleksandr Usyk vant historisk boksekamp

Den ukrainske bokseren Oleksandr Usyk (37) vant natt til søndag boksekampen mot britiske Tyson Fury (35) på poeng, melder BBC. De to møttes til duell om tungvektsmestertittelen i Riyadh i Saudi-Arabia. Kampen sto om alle de fire mest prestisjefylte mesterbeltene: WBC, WBO, WBA og IBF.

NRK - 3 timer siden

Vant legendarisk boksekamp

Den ukrainske bokseren Oleksandr Usyk vant natt til søndag boksekampen mot Tyson Fury i Saudi Arabia, melder BBC..

NRK - 3 timer siden

Israels hær har funnet enda en drept israeler på Gazastripen

Den israelske hæren har tatt hånd om liket av en israeler som ble drept under Hamas-angrepet mot Israel og fraktet til Gazastripen. Mannen, som var 53 år gammel, ble drept under Hamas-angrepet mot Israel 7. oktober i et veikryss nær en kibbutz.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com