NRK > Nyheter

Wednesday, 01 February, 09:22

NRK - 25 jan 23 kl. 08:25

TV 2 får advarsel fra Medietilsynet for brudd på reklamereglene

Medietilsynet har gitt TV 2 en advarsel etter brudd på reglene om reklame. Kanalen sendte reklame og forringet seeropplevelsen under en langrennssprint, ifølge tilsynet. Regelbruddet skjedde under verdenscupen i langrennssprint på Lillehammer 3. desember i fjor da heatene foregikk. Reklamesendingen førte også til at seerne ikke fikk kommentatorlyd.
Les mer på NRK


Les mer om:
TV, Lillehammer, Medietilsynet, Sekkelsten

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: TV 2 får advarselfra , Medietilsynet, for, brudd, reklamereglene
NRK - 06 dec 22 kl. 09:36

Medietilsynet avsluttar tilsyn med pengespelreklame på TV

Medietilsynet har ikkje funne pengespelreklame på Discoverys norske TV-kanalar denne hausten. – Vi avsluttar difor tilsynet, som vi har halde på med sidan staren av 2021, seier direktør for juridisk og regulatorisk avdeling i Medietilsynet, Hanne Nistad Sekkelsten i ei pressemelding. Sidan 1.

VG - 25 jan 23 kl. 08:24

TV 2 får advarsel for reklame-brudd

Medietilsynet har gitt TV 2 en advarsel etter brudd på reglene om reklame. Kanalen forringet seeropplevelsen under en langrennssprint, ifølge tilsynet..

Aftenposten - 25 jan 23 kl. 08:24

TV 2 får advarsel for reklame-brudd

Medietilsynet har gitt TV 2 en advarsel etter brudd på reglene om reklame..

NRK - 05 dec 22 kl. 13:52

Medietilsynet uroa for datalagringsforslag

Medietilsynet fryktar færre kjem til å deltak i det offentlege rom dersom PST kan lagre data frå opne kjelder på nett i fem år, skriv tilsynet i ei pressemelding. Regjeringa foreslo fredag at PST skulle kunne gjere dette for å avdekke truslar. – Vi er kritiske til at PST kan hente inn data som er samla inn om norske brukarar utan at det er grunn til mistanke.

Klartale - 03 jan 23 kl. 13:10

Statsministeren kommer med en advarsel til strømselskapene

Strøm har vært et viktig tema de siste årene. Mye av årsaken til det er de høye prisene.Det har igjen ført til at folk prøver å forstå avtalene sine bedre.

Klartale - 08 nov 22 kl. 16:00

Vet du hva barna bruker penger på i dataspill?

– Dataspill er en viktig og positiv aktivitet for mange barn og unge. Men det er viktig at foreldrene er klar over at det er mulig å bruke mye penger i mange spill. Spillene er laget sånn, sier Mari Velsand.

NRK - 20 dec 22 kl. 06:37

Medietilsynet mener TV 2 brøt loven under langrennssending

Det kom reaksjoner da TV 2 sendte sprinten på Lillehammer med flere reklameavbrudd. Nå har Medietilsynet sendt et varsel til kanalen, som kan pådras sanksjoner..

NRK - 11 jan 23 kl. 07:00

Nær halvparten av jenter i 13-14-årsalderen er blitt spurt om å dele nakenbilde på nett

Det viser ei undersøking frå Medietilsynet. Undersøkinga viser at langt færre av gutane på same alder har fått eller er blitt spurt om å dele nakenbilde. Det visast også til at fleire jenter får og blir spurt om nakenbilde av ukjende, mens gutane oftast får bilde og førespurnadar frå nokon dei kjenner.

Klartale - 11 jan 23 kl. 09:55

Mange unge jenter blir spurt om å dele nakenbilder

Det er Medietilsynet som har gjort undersøkelsen. De sier det er mest vanlig at det er ukjente folk på internett som spør jenter om å få nakenbilder.– Det er bekymringsfullt at så mange unge jenter opplever mas og press fra ukjente om å dele nakenbilder, sier Mari Velsand.

NRK - 20 jan 23 kl. 10:14

Støtter forslag om å åpne for politisk reklame på TV

Medietilsynet støtter Ytringsfrihetskommisjonens forslag om å droppe forbudet mot politisk reklame på TV. – Nordmenn bruker mindre tid på TV, og mer tid på digitale medier, der formidlingskraften er minst like sterk. Derfor er argumentene for et fortsatt reklameforbud på TV betydelig svekket, sier Mari Velsand, direktør i Medietilsynet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Skoleassistent tiltalt for seksuelle overgrep

En 32 år gammel mann som jobbet som skoleassistent på en barneskole i Oslo er tiltalt for seksuelle handlinger mot tre elever. Jentene var i seks til sju års-alderen da overgrepene begynte. Saken går i Oslo tingrett fra onsdag og ut uka..

NRK - 30 minutter siden

Forsinkelser mellom Oslo S og Nordstrand

Det er forsinkelser mellom Oslo S og Nordstrand på grunn av en signalfeil. Både regiontog og lokaltog er rammet. Bane Nor jobber med å rette feilen..

NRK - 15 minutter siden

Helltunnelen stengt

E6 Trondheim - Stjørdal: Helltunnelen stengt i nordgående retning, mot Stjørdal, på grunn av et stanset kjøretøy. Omkjøring skiltet via Fv950..

NRK - 30 minutter siden

Dr. Phil gir seg etter 25 år

Programleder Phil McGraw gir seg etter 21 sesonger og det populært TV-programmet «Dr. Phil» tas av luften. McGraw har i programmet blant annet gitt råd til kjendiser, foreldre og kjærestepar.

NRK - 1 time siden

El Pais: Spania sender fire til seks stridsvogner til Ukraina

Spania vil sende mellom fire og seks Leopard 2-stridsvogner til Ukraina, opplyser anonyme regjeringskilder til avisen El Pais. Det er ikke kjent når de spanske stridsvognene kan være på plass i Ukraina. Det er tidligere kjent at Spania vil sende stridsvogner til Ukraina, men forsvarsminister Margarita Robles har opplyst at de først må repareres.

NRK - 1 time siden

Radioaktiv kapsel funnen i Australia

Vest i Australia er ein knøttliten radioaktiv kapsel funnen. Det opplyser styresmaktene. Kapselen på 6 gange 8 millimeter falt av ein lastebil under transport, og store leitemannskap har leita etter han over eit stort område.

NRK - 1 time siden

355 norske selskaper konkurs i januar

I årets første måned gikk 355 norske selskaper konkurs. Det er en økning på 60 prosent fra januar i fjor. Det skriver inkassoselskapet Fair Group i en pressemelding.

NRK - 1 time siden

Ung gutt påkjørt på Hasle i Oslo

Det har vært en trafikkulykke på Økernveien på Hasle. Politiet har fått melding om at en ung gutt er påkjørt. Sjåføren av bilen skal ha kjørt fra stedet.

NRK - 1 time siden

Disse navnene toppet listene for 2022

Onsdag morgen annonserte Statistisk sentralbyrå (SSB) topp 10-navnelisten for 2022. Nora, Jakob og Noah er de mest populære babynavnene i Norge. Nykommere på listetoppen for jenter er Iben, Sofia og Sara.

NRK - 1 time siden

Ung gutt påkjørt i Oslo

Politi og ambulanse er på vei til Økern etter melding om en påkjørse, det skriver politiet på Twitter. - Det er en ung gutt som er påkjørt ifm at han skulle krysse veien. Bil og fører som kjørte på gutten er ikke lenger på stedet, skriver politiet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com