NRK > Nyheter

Onsdag, 16 Juni, 03:21

NRK - 09 mars 20 kl. 18:46

TAP kansellerer avgangar

Det portugisiske flyselskapet TAP Portugal, som er medlem av Star Alliance, har kansellert 2500 nye flygingar måndag kveld, melder Reuters. Torsdag førre veke kansellerte selskapet 1000 flygingar på grunn av fall i etterspurnaden etter reiser..
Les mer på NRK


Les mer om:
TAP Portugal, Star Alliance, Reuters, TAP

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: TAP, kansellerer, avgangar
NRK - 08 april 20 kl. 07:43

Go-Ahead droppar togavgangar

Go-Ahead droppar fleire avgangar på Sørtoget frå 14.–16. april.

NRK - 11 des. 20 kl. 13:49

Færre avgangar med Sørlandsbanen

Togselskapet Go-Ahead stiller inn ei rekke avgangar på Sørtoget mellom Oslo og Stavanger frå og med 4. januar. Tre avgangar dagleg vert stilt inn.

NRK - 12 nov. 19 kl. 14:41

Steinras stenger Flåmsbana

Flåmsbana er stengd etter eit steinras mellom Myrdal og Flåm. Bane Nor har sendt mannskap til staden. To avgangar frå Flåm og to avgangar frå Myrdal blir påverka av stenginga i dag..

NRK - 20 des. 19 kl. 12:50

Fleire avgangar Oslo – Bergen

Vy aukar til seks daglege avgangar frå Oslo og Bergen. Men det første driftsåret skjer det ingenting med rutene. I midten av desember blei det klart at Vy skal køyre tog på Bergensbanen og Vossebanen frå 2020 til minst 2029..

NRK - 10 feb. 20 kl. 08:00

Uvêr påverkar flytrafikken

Fleire avgangar med Widerøe er innstilte eller forseinka på grunn av vêret både på Vestlandet og i Nord-Noreg. Ifølge Avinors oversikt var 15 avgangar med Widerøe innstilte ved Bodø lufthavn ved 7-tida måndag morgon..

NRK - 12 mars 20 kl. 08:23

Color Line-avgangar innstilte

Ein kraftig storm på veg mot Danmark skapar trøbbel for Color Line-ferja. Fleire avgangar til og frå Larvik er innstilte torsdag morgon, skriv Østlands-Posten..

P4 - 23 feb. 20 kl. 10:51

Norwegian kansellerer alle avganger

Norwegian kansellerer alle de ti avagangene deres mellom Gran Canaria og Tenerife og Skandinavia i dag. Det gjelder blanta nnet avganger mellom Kanariøyene og Oslo, Stavanger og Trondheim..

P4 - 10 mars 20 kl. 13:05

Norwegian kansellerer 3000 flyvninger

Norwegian kansellerer hele 3000 flyvninger og varsler permitteringer for en betydelig andel av arbeidssstyrken som følge av koronaviruset. Det opplyser selskapet i en børsmelding. Flyavganger som rammes gjelder for perioden fra midten av mars til midten av juni.

P4 - 10 mars 20 kl. 15:05

Ryanair slutter å fly til Italia

Ryanair stanser alle flyvninger til Italia fram til påske på grunn av koronautbruddet. Det opplyser selskapet i dag. Samtidig innstiller Finnair 1000 avganger.

NRK - 12 mars 20 kl. 17:13

Norwegian kansellerer flyvninger

Flyselskapet Norwegian kansellerer 4000 flyvninger og permitterer rundt halvparten av sine ansatte..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 4 minutter siden

Israel: Angrepene var mot Hamas-mål

Israel har i natt gjennomført nye luftangrep mot Gaza by, bekrefter det israelske forsvaret. Israel sier at angrepene var rettet mot Hamas-mål. Angrepet var svar på at brannballonger ble sendt fra Gazastripen inn i det sørlige Israel.

NRK - 45 minutter siden

Bilbombe ved militærbase i Colombia

23 mennesker er skadd etter at en bilbombe fikk av ved en militærbase i den colombianske byen Cucuta tirsdag, ifølge militærkilder. Byen ligger på landets østre grense mot Venezuela. Innenriksminister Daniel Palacios kaller bilbomben for et «feigt terrorangrep», skriver Reuters..

NRK - 1 time siden

- Vil legge press på Berg

Flere eksperter tror byrådsleder Raymond Johansen ikke kommer til å stille kabinettspørsmål, men legger et press på Berg for at hun skal trekke seg. Professor i statsvitenskap Harald Baldersheim mener at uttalelsen om at Johansen har full tillit til byråd Berg, er et typisk statsministersvar. Baldersheim mener det er lite trolig at det blir et kabinettsspørsmål, og at det heller blir lagt indirekte press på Berg til å gå av selv, skriver Dagsavisen..

NRK - 1 time siden

Bilbombe mot militærbase i Colombia

I Colombia er 23 mennesker skadd, etter at en bilbombe gikk av ved en militærbase i grensebyen Cucuta tirsdag, ifølge militærkilder. Innenriksminister Daniel Palacios kaller bilbomben for et feigt terrorangrep, skriver Reuters. Det skal være både militære og sivile ofre..

NRK - 2 timer siden

Ryanair: – Minsk løy til piloten

Ryanair-sjefen mener hviterussiske luftfartsmyndigheter løy til piloten da et Ryanair-fly landet i Minsk med en regimekritisk journalist om bord. Da piloten fikk vite om en påstått bombetrussel mot flyet, ville han snakke med Ryanair. Da fikk han beskjed om at flyselskapet ikke tok telefonen.

NRK - 2 timer siden

Ekspert tror ikke på stort utbrudd

Risikoen for en ny smittebølge i Norge i sommer er liten, til tross for lokale utbrudd av delta-varianten, sier immunolog Gunnveig Grødeland. De siste dagene har delta-varianten dukket opp flere steder i landet..

NRK - 2 timer siden

Bidens oljestans blokkeres

President Joe Bidens ordre om midlertidig stans i ny olje- og gassleting på føderal grunn har blitt blokkert av en føderal dommer i Louisiana. Avgjørelsen kom etter et søksmål fra embetsfolk i 13 delstater, ledet an av republikaneren Jeff Landry. Letingen ble stanset 27.

NRK - 2 timer siden

Nye luftangrep i Gaza og Israel

Israel har rettet nye luftangrep mot Gaza, sier palestinske sikkerhetskilder til nyhetsbyrået AFP. Israel viser til at det er sendt brannballonger fra palestinsk side inn i Sør-Israel. Talsmann Avichay Adraee bekrefter på Twitter at det israelske forsvaret har gjennomført angrep.

NRK - 2 timer siden

Ikke-vestlige dansker får nye krav

Om ti år skal det ikke finnes områder i Danmark hvor det er bosatt flere enn 30 prosent ikke-vestlige innvandrere og etterkommere, ifølge en politisk avtale. Totalt skal 58 boligområder og 100.000 innbyggere i Danmark underlegges de nye kravene.

NRK - 2 timer siden

Venstre åpner for å erstatte Rødt

Venstre holder døren åpen for å samarbeide med det rødgrønne byrådet dersom stemningen surner med Rødt etter mistillitsforslaget mot Lan Marie Berg. Det sier Venstres gruppeleder i Oslo bystyre, Hallstein Bjercke, til Klassekampen. – Vi er åpne for å samarbeide med begge sider i politikken i Oslo, så lenge vi får gode grønne løsninger, sier han.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt