NRK > Nyheter

Onsdag, 23 Juni, 11:37

NRK - 17 jan. 21 kl. 15:34

Tåregass mot migranter til USA

Politiet i Guatemala bruker tåregass mot gruppen på tusener av migranter fra Honduras som er på vei til USA, skriver AFP. Det er ifølge NTB 9.000 migranter fra Honduras som lørdag krysset grensen til Guatemala..
Les mer på NRK


Les mer om:
Guatemala, Honduras, USA, AFP, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tåregassmot , migranter, til, USA
VG - 18 jan. 21 kl. 01:10

Migranter på vei til USA: Møtt med tåregass i Guatemala

Opp mot 9000 migranter fra Honduras er på vei til USA, bare dager før Joe Biden tar over som landets president..

VG - 18 jan. 21 kl. 01:10

Migranter på vei til USA fra Honduras: Møtt med tåregass i Guatemala

Opp mot 9000 migranter fra Honduras er på vei til USA, bare dager før Joe Biden tar over som landets president..

VG - 18 jan. 21 kl. 01:10

Migranter på vei mot USA fra Honduras: Møtt med tåregass i Guatemala

Opp mot 9000 migranter fra Honduras er på vei mot USA, bare dager før Joe Biden tar over som landets president..

NRK - 21 jan. 21 kl. 21:37

Hellas vil bruke mindre tåregass

Hellas regjering lovet torsdag å begrense bruken av tåregass, samme dag brukte politiet tåregasss mot en studentprotest. Gresk politi bruker tåregass rutinemessig,, selv ved demonstrasjoner der få er voldelige, skriver nyhetsbyrået AFP..

NRK - 07 feb. 21 kl. 08:08

Ofre fra massakre var migranter

Nesten samtlige av de 19 som ble funnet drept i to utbrente biler i den mexicanske delstaten Tamaulipas i januar, er identifisert som migranter. 14 var migranter fra Guatemala, mens to kom fra Mexico. De antas å ha forsøkt å ta seg til USA..

NRK - 01 feb. 21 kl. 13:39

Migranter trues på Kanariøyene

Flyktningstrømmen fra Afrika til Kanariøyene fører til uro og vold på den spanske øygruppa. Migranter risikerer juling på gata, og trues av lokale gjenger til å holde seg på mottakene, melder El Pais. 20.

NRK - 09 mai 21 kl. 10:56

Flere enn 500 migranter til havn

Fire båter med flere enn 500 migranter er kommet til den italienske øya Lampedusa i Middelhavet. En av båtene hadde 325 migranter om bord, melder nyhetsbyrået ANSA. To av båtene ble oppdaget og loset til øya av patruljebåter, mens to la til kai selv..

Klartale - 08 mars 21 kl. 09:05

Mange flere migranter til Kanariøyene i år

Kystvakta i Spania måtte redde mer enn hundre migranter i helga. Det skjedde på havet ved Kanari-øyene. I år har det kommet flere migranter til øyene enn i fjor..

NRK - 08 mars 21 kl. 01:36

107 migranter reddet ved Kanariøyen

Den spanske kystvakten har reddet 107 migranter fra båter utenfor Kanariøyene i helgen, opplyser myndighetene. Lørdag ble 56 reddet ved Tenerife, mens 51 ble reddet ved Gran Canaria søndag. Så langt i år har 23.

NRK - 24 mars 21 kl. 01:38

Over 100 migranter reddet

Mer enn 100 migranter som den siste uken er plukket opp av redningsskipet Ocean Viking i Middelhavet, fikk tirsdag gå i land i havnebyen Augusta på Sicilia. Organisasjonen SOS Meditarranee sier at til sammen 116 migranter var ombord,..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

– Situasjonen er alvorlig

Ordfører Beate Skretting (H) sier situasjonen i Grimstad er alvorlig. Hun oppfordrer alle unge mellom 15 og 20 år om å teste seg. – Vi har utvidet testkapasiteten og oppfordrer alle til å avstå fra sosiale arrangementer i kveld på St Hans og i dagene fremover..

NRK - 10 minutter siden

Hundrevis i karantene i militærleir

Hele 350 soldater i tre militærleirer i Indre Troms er i karantene etter en helgepermisjon i Tromsø..

NRK - 15 minutter siden

EU-kommisjonen ut mot lov i Ungarn

Lederen for EU-kommisjonen, Ursula von der Leyen, går ut mot Ungarns nye LGBT-lov. Det melder blant andre AFP. Den nye loven har bannlyst utdanningsmateriale om homofili og andre seksuelle legninger som retter seg mot barn.

NRK - 30 minutter siden

Ungarn dropper Munchen-besøk

Flere tyske medier, blant annet DPA og Zeit online, melder at Ungarns statsminister Victor Orban dropper tur til München i kveld. Egentlig skulle Orban sitte på tribunen når Tyskland og Ungarn møtes i EM-gruppespillet onsdag kveld..

NRK - 30 minutter siden

Smitte i Arendal tilknytt Grimstad

Det er registrert åtte nye smittede i Arendal kommune. Tilfellene knyttes til et større utbrudd blant ungdom i Grimstad. De fleste smittede er ungdommer mellom 16 og 19 år, og utbruddet kobles til utbruddet i Grimstad, ifølge Agderposten..

NRK - 45 minutter siden

Høyesterett: Kan avvise utbetaling

Et forsikringsselskap kan nekte å utbetale pengar til en kunde om han ikke vil gjennomføre et kirurgisk inngrep. Det slår Høyesterett fast i en ny avgjørelse. Avgjørelsen er knyttet til en Widerøe-flyger som var plaget med gallestein..

NRK - 45 minutter siden

Dyster ny klimarapport

En stadig varmere planet vil få dystre følger for langt flere mennesker innen få tiår, ifølge et utkast til FNs nye klimarapport. FNs rådgivende klimapanel IPCC beskriver en planet der menneskene er i fare som følge av global oppvarming. Sult, tørke og sykdom kommer først og fremst til å ramme fattige land, men også de mer velstående vil merke konsekvensene.

NRK - 1 time siden

Kvinne funnet omkommet i Lakselv

Politiet i Finnmark skriver på Twitter at de har funnet en kvinne omkommet i Lakselv onsdag morgen. Det ble startet en leteaksjon etter kvinnen som ble meldt til politiet 08.19.

NRK - 1 time siden

Bergström-utredning avsluttes

Sveriges justisombudsmann stanser en utredning av «e-post-affæren», melder Aftonbladet. Aftonbladet har tidligere skrevet at Sveriges vaksinekoordinator Richard Bergström skal ha håndtert sikkerhetsklassifisert informasjon på på en privat e-post-server. Det var ekspertene kritiske til, ifølge den svenske avisen.

NRK - 1 time siden

«Free Britney»-markering i Oslo

«Free Britney»-bevegelsen i Norge varsler på Instagram at de skal demonstrere foran den amerikanske ambassaden i Oslo onsdag kveld. Den amerikanske ambassaden ønsker ikke å kommentere saken, skriver VG. Det skjer i forbindelse med at Britney Spears for første gang skal uttale seg om rettstvisten med faren sin.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt