NRK > Nyheter

Tirsdag, 03 August, 07:50

NRK - 22 juli 21 kl. 02:02

Tåregass mot demonstranter i Hellas

Gresk politi tok onsdag i bruk tåregass og vannkanoner for å løse opp en demonstrasjon der folk protesterte mot et regjeringsforslag om vaksinasjonskrav. I forslaget står det at ansatte kan bli suspendert uten lønn fra midten av august hvis de ikke vaksinerer seg..
Les mer på NRK


Les mer om:
Hellas

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tåregassmot , demonstranteri , Hellas
NRK - 13 april 21 kl. 04:53

Tåregass mot demonstranter

Politiet i Minneapolis bruker tåregass mot demonstranter som bryter portforbudet. Mange protesterer i gatene etter at politiet søndag skjøt en svart 20-åring, trolig ved en feiltakelse. President Joe Biden har oppfordret til ro..

Aftenposten - 13 april 21 kl. 05:52

Tåregass mot demonstranter i Minneapolis

Det brukes tåregass mot demonstranter som bryter portforbudet i Minneapolis, etter at politiet søndag skjøt en svart….

NRK - 23 juni 21 kl. 21:39

Brukte tåregass mot urbefolkninger

Opprørspoliti har brukt tåregass og gummikuler mot urbefolkningsaktivister som demonstrerte mot en ny lov. Det skriver The Guardian. Lovforslaget vil begrense lovbeskyttelser for urbefolkningenes territorier, og åpne dem for landbruk og gruvedrift.

NRK - 10 mai 21 kl. 08:15

Flere titall skadd i Jerusalem

Israelsk politi skyter tåregass og sjokkgranater mot palestinske demonstranter i Jerusalem. Palestinske demonstranter kaster stein mot en vei fra plassen der al-Aqsa-moskeen ligger, ifølge politiet. Palestinere har meldt at politiet har avfyrt sjokkgranater mot plassen utenfor moskeen, og at flere titall er skadd.

NRK - 13 mai 21 kl. 14:19

Demonstrerer mot Israel i Kenya

Kenyansk politi fyrte av tåregass mot mer enn 200 demonstranter som samlet seg i hovedstaden Nairobi for å protestere mot israelernes bombing av Gaza. Flere demonstranter ble arrestert, ifølge Reuters. Demonstrasjonen startet etter bønn i forbindelse med id i en moske..

NRK - 14 mai 21 kl. 21:13

Israel står overfor tre kamper

Israel står overfor en komplisert konflikt med kamper og uro på tre fronter – i Gaza, på Vestbredden og hjemme. Mens de israelske aksjonene mot mål på Gaza med fly, artilleri og stridsvogner raste videre fredag, meldes det om ny uro mellom arabere og jøder i israelske byer. Samtidig er det meldt om voldsomme sammenstøt på Vestbredden, og situasjonen beskrives som den mest tilspissede siden den andre intifadaen i 2000.

NRK - 15 mai 21 kl. 16:53

Palestina-demonstrasjon i Paris

Politiet i Paris brukte tåregass og vannkanoner mot demonstranter som trosset forbud og demonstrerer mot Israel sine angrep på Gaza. I Paris ble samlinger av demonstranter forbudt av politiet og innenriksministeren da de fryktet at protestene ville bli voldelige. Det skriver Reuters..

NRK - 29 juni 21 kl. 07:24

Nye sammenstøt i Colombia

Politiet brukte tåregass og vannkanoner mot demonstranter i Colombias hovedstad Bogota mandag, mens demonstrantene kastet steiner på politiet. Demonstranter har herjet de siste ukene. Over 50 personer har blitt drept siden demonstrasjonene brøt ut..

NRK - 18 juli 21 kl. 19:04

Demonstranter møtt med vannkanoner

Demonstranter i Bangkok, Thailand, krever statsminister Prayut Chan-o-chas avgang, og ville markere ettårsdagen for den prodemokratiske bevegelsen i landet. Myndighetene svarte på demonstrasjonene ved å sette opp sperringer og ta i bruk vannkanoner, og tvang demonstrantene til å trekke seg tilbake. Ifølge AFPs journalister ble også gummikuler og tåregass brukt mot demonstrantene.

NRK - 03 mai 21 kl. 19:07

Hellas opnar restaurantane igjen

Måndag opna restaurantar og barar i Hellas igjen. No håper regjeringa i landet at dei kan opne samfunnet gradvis igjen. Reiselivsnæringa er ei viktig næring for Hellas.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Oslofjordtunnelen stengt neste uke

Oslofjordtunnelen forblir stengt fram til mandag neste uke. Det skriver Vegtrafikksentralen øst på Twitter. Tunnelen holdes stengt i begge retninger for å utbedre etter den kraftige brannen..

NRK - 1 time siden

Mindre enn 1 prosent smittes

Ifølge en analyse av offisielle tall fra Kaiser Family Foundation i USA er det under 1 prosent av de som er fullvaksinert som smittes av koronaviruset. Det skriver CNN. Ifølge TV-kanalen rapporterer amerikanske myndigheter kun om smitte blant fullvaksinerte dersom det resulterer i sykehusinnleggelse eller død.

NRK - 1 time siden

Erna Solberg gratulerer Warholm

Du er helt fantastisk Warholm. Gratulerer med OL-gull og ny fantastisk verdensrekord. For et løp, skriver statsminister Erna Solberg på Twitter tirsdag morgen.

NRK - 1 time siden

To av tre nordmenn har fått 1.dose

66,8 prosent av Norges befolkning – 3.602.592 personer – har nå fått første dose av koronavaksine, viser FHIs statistikk natt til tirsdag.

NRK - 1 time siden

Alle i Wuhan skal koronatestes

I den kinesiske byen Wuhan må alle innbyggerne testes for koronaviruset etter at det er registrert ny smitte i byen for første gang på mer enn ett år. Byen, som har 11 millioner innbyggere, setter i gang med testing av «alle innbyggere», sa embetsmannen Li Tao på en pressekonferanse tirsdag, dagen etter at det ble registrert sju nye smittetilfeller. Det var i Wuhan at koronaviruset først ble oppdaget mot slutten av 2019..

NRK - 2 timer siden

Warholm inn til OL-gull

Karsten Warholm satte verdensrekord da han løp til OL-gull på 400 meter hekk med tiden 45.94 natt til tirsdag..

NRK - 2 timer siden

McDonald's med påbud om munnbind

McDonald's i USA innfører påbud om munnbind for sine ansatte og kunder innendørs i områder med betydelig høy koronasmitte, selv om personer er fullvaksinerte. Selskapet sier påbudet er i tråd med de nyeste retningslinjene fra smittevernetaten CDC, melder nyhetsbyrået AP..

NRK - 2 timer siden

Flere henrettelser i Saudi-Arabia

Antall henrettelser i Saudi-Arabia har økt etter at landet ga fra seg formannskapet i G20, melder Amnesty. Så langt i år har 40 personer blitt henrettet, kommer det frem i en rapport som ble publisert tirsdag. Det er flere enn i hele 2020, da 27 personer ble henrettet, ni av dem i desember.

NRK - 2 timer siden

72 nye koronasmittede i Oslo

Det er registrert 72 nye koronasmittede i Oslo siste døgn. Det er 32 over snittet de sju foregående dagene. 72 tilfeller er 41 flere enn på søndag, og 41 flere enn samme dag forrige uke.

NRK - 2 timer siden

USA kritiserer Lukashenko

Utenriksminister Antony Blinken reagerer på at den hviterussiske løperen Tsimanouskaya ble forsøkt sendt hjem fra OL i Tokyo, etter at hun offentlig kritiserte sitt eget OL-landslag. Han retter kritikken mot president Alexander Lukashenko og mener Tsimanouskaya ble tvunget til å forlate Tokyo fordi hun brukte ytringsfriheten sin. – Slike handlinger krenker den olympiske ånder, og er en fornærmelse mot grunnleggende rettigheter som ikke kan tolereres, skriver nyhetsbyrået Reuters..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt