NRK > Nyheter

Mandag, 10 Mai, 06:13

NRK - 13 april 21 kl. 04:53

Tåregass mot demonstranter

Politiet i Minneapolis bruker tåregass mot demonstranter som bryter portforbudet. Mange protesterer i gatene etter at politiet søndag skjøt en svart 20-åring, trolig ved en feiltakelse. President Joe Biden har oppfordret til ro..
Les mer på NRK


Les mer om:
Minneapolis, Joe Biden

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tåregassmot , demonstranter
Aftenposten - 13 april 21 kl. 05:52

Tåregass mot demonstranter i Minneapolis

Det brukes tåregass mot demonstranter som bryter portforbudet i Minneapolis, etter at politiet søndag skjøt en svart….

NRK - 21 jan. 21 kl. 21:37

Hellas vil bruke mindre tåregass

Hellas regjering lovet torsdag å begrense bruken av tåregass, samme dag brukte politiet tåregasss mot en studentprotest. Gresk politi bruker tåregass rutinemessig,, selv ved demonstrasjoner der få er voldelige, skriver nyhetsbyrået AFP..

NRK - 14 feb. 21 kl. 18:05

Demonstranter beskutt i Myanmar

Fem journalister skal være pågrepet etter at sikkerhetsstyrker i Myanmar skjøt mot demonstranter i byen Myitkyina, ifølge lokale medier. Det er uklart om det ble brukt gummikuler eller vanlig ammunisjon. Styrkene skal ha brukt tåregass før skuddene..

VG - 18 feb. 21 kl. 02:33

Rapper-protestene i Spania: Sammenstøt mellom politi og demonstranter i Madrid

55 personer skal ha blitt såret i sammenstøt mellom politi og demonstranter i Madrid onsdag kveld, og det har blitt avfyrt gummikuler og tåregass..

NRK - 27 feb. 21 kl. 07:27

Skudd mot demonstranter i Myanmar

Politiet i Myanmars største by Yangon har skutt mot og pågrepet demonstranter på ulike steder i byen, melder AFP. Sikkerhetsstyrker skal ha brukt tåregass og gummikuler mot demonstrantene. Tre journalister som dekket protestene, ble også pågrepet..

NRK - 28 feb. 21 kl. 07:11

Flere drept og såret i Myanmar

I Myanmar er tre demonstranter drept og flere skadet i sammenstøt med politiet i byen Dawei, skriver AP. Politiet brukte sjokkgranater, tåregass, og fyrte av våpen. I landets største by Yangon skal flere demonstranter ha blitt skadet..

NRK - 17 jan. 21 kl. 15:34

Tåregass mot migranter til USA

Politiet i Guatemala bruker tåregass mot gruppen på tusener av migranter fra Honduras som er på vei til USA, skriver AFP. Det er ifølge NTB 9.000 migranter fra Honduras som lørdag krysset grensen til Guatemala..

NRK - 24 jan. 21 kl. 17:38

Tåregass mot ortodokse jøder

Israelsk politi brukte tåregass mot orotodokse jøder som åpnet to skoler i strid med koronareglene i landet. Ved de religiøse skolene i Jerusalem og Ashdod ble det sammenstøt. Ortodokse miljøer bryter koronaregler jevnlig, melder nyhetsbyrået AP..

NRK - 24 feb. 21 kl. 18:06

Øker bøter for demonstranter

Etter store demonstrasjoner i Russland øker myndighetene bøtene for demonstranter som motsetter seg politiet, melder AFP. Demonstranter kan nå bli bøtelagt med opp til 20.000 rubler, tilsvarende 2.

VG - 26 feb. 21 kl. 19:31

Fersk video: Skyter mot demonstranter i Myanmar

En fersk video fra fredagens demonstrasjoner viser hvordan militærjuntaen i Myanmar skyter over demonstranter som flykter i panikk. Sikkerhetsstyrkene har tidligere drept demonstranter..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

63 nye smittetilfeller i Oslo

Det er registrert 63 nye koronasmittede i Oslo det siste døgnet. Smittetrykket er høyest i bydel Grünerløkka og lavest i bydel Ullern, viser tall fra Oslo kommune. Dette er tre færre smittetilfeller enn samme dag forrige uke.

NRK - 30 minutter siden

Kystvaktskip venter på ubåt

I løpet av kort tid vil den første amerikanske atomubåten legge til kai ved Tønsnes utenfor Tromsø. Fra midnatt ble det innført flyforbud. Kystvaktskipet KV Harstad ligger utenfor Arnøya i Ullsfjorden, mens KV Heimdal har vakthold ved Nord-Kvaløy..

NRK - 30 minutter siden

Drapssak opp for retten i dag

Rettssaken mot en 46 år gammel mann som er tiltalt for å ha drept kjæresten i Sandefjord i februar i fjor, starter i dag. Han ble pågrepet kort tid etter drapet. Han har nektet for å ha noe med drapet å gjøre..

NRK - 30 minutter siden

Valdelege protestar i Irak

Etter drapet på ein regjeringskritisk aktivist var det sundag valdelege protestar ved Irans konsulat i den irakiske byen Karbala. Demonstrantane storma området rundt konsulatet og sette fyr på bildekk og deler av bygninga, skriv nyheitsbyrået DPA. Opptøyane kom dagen etter at den irakiske aktivisten Ihab Jawad vart skoten og drepen av ukjende gjerningsmenn utanfor heimen sin i byen, ifølgje politiet.

NRK - 15 minutter siden

63 nye koronasmittede i Oslo

Søndag ble det registrert 63 nye smittetilfeller i Oslo. Det er 47 færre enn på lørdag..

NRK - 30 minutter siden

Voldelige protester i Irak

Etter drapet på en regjeringskritisk aktivist var det søndag voldelige protester ved Irans konsulat i den irakiske byen Karbala. Demonstranter stormet området rundt konsulatet og satte fyr på deler av bygget, skriver nyhetsbyrået DPA. Opptøyene skjer dagen etter at den irakiske aktivisten Ihab Jawad ble skutt og drept av ukjente gjerningspersoner utenfor sitt hjem i byen, ifølge politiet.

NRK - 30 minutter siden

Taliban ber om våpenhvile

Taliban erklærer tre dager våpenhvile i Afghanistan når fastemåneden ramadan slutter. Uttalelsen kommer to dager etter terrorangrepet mot en skole i Kabul som krevde 68 liv, mange av dem jenter. Myndighetene mener Taliban-opprørere står bak, selv om Taliban selv nekter for dette..

NRK - 45 minutter siden

Børsoppgang og høyere oljepris

De store børsene i Asia steg ved åpning mandag. Samtidig steg oljeprisene etter helgens angrep mot rørledninger i USA. I Japan steg Nikkei-indeksen med 0,26 prosent, mens Topix-indeksen gikk opp 0,27 prosent.

NRK - 45 minutter siden

Nordmenn mindre bekymret

Hver femte av de spurte i Norsk koronamonitor for mai er bekymret over sin personlige økonomi. Det er 6 prosentpoeng lavere enn i mai i fjor og 14 prosentpoeng lavere enn da Norge stengte ned i mars i fjor. Samtidig er 40 prosent av de spurte bekymret for den norske økonomien som følge av pandemien, ifølge Opinion..

NRK - 45 minutter siden

Frp vil ha nye avgiftskutt

Fremskrittspartiet krever nye kutt i avgiftene på varer som er utsatt for grensehandel, mer penger til vei og forlengede krisetiltak i pandemien når partiet skal gå i forhandlinger med regjeringen om revidert nasjonalbudsjett..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt