NRK > Nyheter

Tirsdag, 03 August, 05:11

NRK - 19 juni 21 kl. 07:46

Syv personer omkom i flyulykke

Totalt 20 personer skal ha vært om bord i flyet som styrtet sørvest i Sibir. Syv av dem omkom, resten er alvorlig skadd. Det skriver nyhetsnettstedet RT. Ulykken skjedde da et fly av typen L-410 forsøkte å nødlande. Personene om bord i flyet var fallskjermhoppere..
Les mer på NRK


Les mer om:
Sibir, RT

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Syvpersoner , omkomi , flyulykke
NRK - 19 juni 21 kl. 07:46

Syv omkom i flyulykke

Syv personer skal ha omkommet i en flyulykke sørvest i Sibir, ifølge russiske medier. Det skriver NTB. Ulykken skjedde da det tomotors flyet av typen L-410 forsøkte å nødlande.

Aftenposten - 04 juli 21 kl. 11:41

Hercules styrtet: Minst 17 omkom i flyulykke på Filippinene

Minst 17 personer mistet livet da et militærfly med over 90 personer kræsjet på Filippinene, opplyser landets….

Aftenposten - 04 juli 21 kl. 11:41

Hercules styrtet: Minst 29 omkom i flyulykke på Filippinene

Dødstallet har steget til 29 etter at et militært transportfly med over 90 personer krasjet på Filippinene etter å ha….

Aftenposten - 04 juli 21 kl. 11:41

Hercules styrtet: Minst 31 omkom i flyulykke på Filippinene

Dødstallet har steget til 31 etter at et militært transportfly med over 90 personer kræsjet på Filippinene etter å ha….

Aftenposten - 04 juli 21 kl. 11:41

Hercules styrtet: Minst 45 omkom i flyulykke på Filippinene

Dødstallet har steget til 45 etter at et militært transportfly med over 90 personer kræsjet på Filippinene etter å ha….

NRK - 05 juli 21 kl. 03:15

50 omkom i flyulykke på Filippinene

Totalt 50 personer mistet livet i flystyrten på Filippinene søndag, opplyser landets luftforsvar. 47 av de 96 som var om bord, døde. Også tre sivile på bakken mistet livet.

NRK - 05 juli 21 kl. 15:20

52 omkom i flyulykke

Tallet på omkomne etter søndagens flystyrt på Filippinene har steget til 52, opplyser forsvarsdepartement i landet. Blant de omkomne var tre sivile som befant seg på bakken der det militære transportflyet styrtet. Ytterligere 47 soldater og fire sivile ble skadd i ulykken og blir behandlet på sykehus, ifølge forsvarsdepartementet..

VG - 08 juli 21 kl. 22:12

Ni personer mistet livet i flyulykken i Örebro: – Fryktelig at det har skjedd igjen

Alle om bord mistet livet i småflyulykken i Örebro i Sverige torsdag kveld. Ulykken kommer knappe to år etter at ni personer omkom i en flyulykke i Umeå i juli 2019..

NRK - 13 mai 21 kl. 07:50

Flyulykke i USA

To småfly kolliderte i lufta nær Denver i Colorado i USA på onsdag. Eit av flya klarte å naudlanda, medan det andre blei nær delt i to. Flygaren i dette flyet klarte å løysa ut ein stor fallskjerm, som var festa til flyet, og flyet dalte rolig ned på ei eng.

NRK - 08 juli 21 kl. 19:50

Flyulykke i Sverige

Et propellfly har ræesjet i nærheten av flyplassen i Ørebro, melder Aftonbladet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 4 minutter siden

Flere henrettelser i Saudi-Arabia

Antall henrettelser i Saudi-Arabia har økt etter at landet ga fra seg formannskapet i G20, melder Amnesty. Så langt i år har 40 personer blitt henrettet, kommer det frem i en rapport som ble publisert tirsdag. Det er flere enn i hele 2020, da 27 personer ble henrettet, ni av dem i desember.

NRK - 15 minutter siden

72 nye koronasmittede i Oslo

Det er registrert 72 nye koronasmittede i Oslo siste døgn. Det er 32 over snittet de sju foregående dagene. 72 tilfeller er 41 flere enn på søndag, og 41 flere enn samme dag forrige uke.

NRK - 15 minutter siden

USA kritiserer Lukashenko

Utenriksminister Antony Blinken reagerer på at den hviterussiske løperen Tsimanouskaya ble forsøkt sendt hjem fra OL i Tokyo, etter at hun offentlig kritiserte sitt eget OL-landslag. Han retter kritikken mot president Alexander Lukashenko og mener Tsimanouskaya ble tvunget til å forlate Tokyo fordi hun brukte ytringsfriheten sin. – Slike handlinger krenker den olympiske ånder, og er en fornærmelse mot grunnleggende rettigheter som ikke kan tolereres, skriver nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 45 minutter siden

Aktivist savnet i Ukraina

Aktivisten Vitalj Sjisjov, som leder den hviterussiske eksilgruppen BDU, dro på joggetur i Ukrainas hovedstad Kiev mandag morgen, men kom ikke tilbake. Siden har det ikke vært mulig å få tak i ham via mobiltelefon, skriver organisasjonen på kommunikasjonsplattformen Telegram. Menneskerettsorganisasjonen Vjasna skriver at Sjisjov ifølge venner skal ha blitt forfulgt av «fremmede» mens han var ute og jogget nylig.

NRK - 1 time siden

Bøtela elsparkesyklist i Oslo

To menn på elsparkesykkel i Oslo etterkom først politiets pålegg om å ikke være flere på én sykkel. Da passasjeren hoppet på igjen, vanket det bot til føreren. – De etterkom pålegget fra patruljen om å kun være én på sykkelen.

NRK - 1 time siden

USA donerer bort pfizer-vaksiner

Pfizer skal på oppdrag fra USAs regjering produsere 500 millioner doser av sin koronavaksine. Dosene skal doneres til andre land. Oppdraget har en pris på rundt 3,5 milliarder dollar, tilsvarende drøyt 30 milliarder kroner.

NRK - 2 timer siden

Filip ute - Jakob videre

Jakob Ingebrigtsen tok seg kontrollert til OL-semifinale i Tokyo på 1500 meter tirsdag. Filip Ingebrigtsen løp et svakt heat og ble slått ut på tid. Filip Ingebrigtsen løp i det første av tre kvalifiseringsheat og ble bare nummer ti..

NRK - 3 timer siden

Filip fikk trøbbel

Filip Ingebrigtsen løp i det aller første kvalifiseringsheatet på 1500 meter natt til tirsdag, og fikk det svært tøft. Han ble til slutt nummer 10 i heatet, og må nå vente på om han mirakuløst greier å gå videre på tid når alle heatene er ferdigløpt. Favoritten Timothy Cheruiyot løp i samme heat, og vant.

NRK - 2 timer siden

Nyhetsbyrå i samarbeid med Twitter

Twitter inngår samarbeid med nyhetsbyråene AP og Reuters for å bekjempe desinformasjon og falske nyheter på plattformen. I tillegg skal det komme tydeligere frem hvorfor visse typer innhold får fotfeste på plattformen, melder AP..

NRK - 3 timer siden

En person skal ha bli bitt av hund

En person skal ha bli bitt av en hund ved Sørlandsparken i Kristiansand like før midnatt. Eieren og hund hadde forlatt stedet. Politiet møtte fornærmede på legevakta, der fornærmede fikk stivkrampesprøyte.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt