NRK > Nyheter

Tuesday, 28 November, 12:05

NRK - 23 sep 23 kl. 03:59

Synkehull på E6 nær Göteborg – flere skadd

Et stort sykehull forårsaket av regn gjør at E6 er stengt i begge retninger ved Stenungsund, nord for Göteborg. Flere kjøretøy, inkludert en buss, er rammet. Nødetatene ble varslet klokka 1.45 natt til lørdag.
Les mer på NRK


Les mer om:
E6, Stenungsund, Göteborg, Fredrik Flyberg, TT, Niclas Fogelqvist, Stor-Göteborg

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Synkehullpå E6 , nær, Göteborg, flere, skadd
Aftenposten - 23 sep 23 kl. 07:35

Enormt synkehull på E6 nær Göteborg. Flere personer skal være skadet.

Et synkehull på flere hundre meter i diameter gjør at E6 er stengt nord for Göteborg. Tre personer er skadet..

Aftenposten - 23 sep 23 kl. 07:35

Synkehull på 250 meter på E6 nær Göteborg – tre personer til sykehus

Et synkehull på rundt 250 meter i diameter gjør at E6 er stengt nord for Göteborg..

Dagbladet - 23 sep 23 kl. 08:01

Enormt synkehull på E6

Flere er skadd etter et enormt synkehull oppsto nord for Göteborg..

VG - 23 sep 23 kl. 03:36

Synkehull på E6 nær Göteborg – flere skadet

Et stort sykehull forårsaket av regn gjør at E6 er stengt i begge retninger ved Stenungsund, nord for Göteborg. Flere kjøretøy, inkludert en buss, er rammet..

Dagbladet - 11 aug 23 kl. 07:40

Synkehull i Drammen

Det er oppdaget et synkehull i Drammen sentrum. Fredag morgen stenges Strømsåstunnelen på E134, som forbinder Mjøndalen med Drammen sentrum..

Dagbladet - 23 sep 23 kl. 08:01

Slukte Burger King

Flere er skadd etter at et enormt synkehull oppsto på E6 nord for Göteborg..

VG - 29 maj 23 kl. 23:15

Larsen-mål i «norsk» Göteborg-derby – Høgmos Häcken vant 4-1

(Häcken - IFK Göteborg 4–1) Lars Olden Larsen scoret Häckens første mål da det ble seier mot byrival IFK Göteborg..

NRK - 07 jul 23 kl. 14:04

Eurovision Song Contest blir neste år i Malmö

Fire svenske byer har kjempet for å organisere Eurovision song contest i 2024; Malmö, Stockholm, Gøteborg og Örnsköldsvik. Tidligere i dag meldte Gøteborg Post at Gøteborg var ute av kampen. Senere kunne Aftonbladet avsløre at det også gjaldt Örnsköldsvik.

NRK - 07 jul 23 kl. 14:04

Eurovision Song Contest til Malmö neste år

Fire svenske byer har kjempet for å organisere Eurovision Song Contest i 2024; Malmö, Stockholm, Göteborg og Örnsköldsvik. Tidligere i dag meldte Göteborg Post at Göteborg var ute av kampen. Senere kunne Aftonbladet avsløre at det også gjaldt Örnsköldsvik.

NRK - 19 aug 23 kl. 21:43

Flere personer påkjørt utenfor Göteborg

Flere personer skal ha blitt påkjørt under et biltreff i Göteborg, skriver Göteborgs-Posten. Skadeomfanget på personene er uklart..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Vil gjere Frankrike røykfritt

Den franske regjeringa sa tysdag at dei ville forby røyking på alle strendene i landet, i offentlege parkar og skogar og i nærleiken av skular. – Frå no av vil røykfrie område vere norma,sa helseminister Aurelien Rousseau til journalistar på ein presentasjon av antirøykeprogrammet til regjeringa. Skattane på tobakk skal også aukast og waping skal bli forbode.

NRK - 15 minutter siden

Skuffa over at Sverige ikkje er med

Nato-sjef Jens Stoltenberg hadde håpa at Tyrkia og Ungarn hadde godkjent Sveriges medlemssøknad før Natos utanriksministermøte. Men framleis vaiar ikkje det svenske flagget blant dei andre framfor Nato-hovudkvarteret i Brussel. – Eg hadde håpa at Sverige hadde vorte medlem før møtet.

NRK - 30 minutter siden

Siktet i Jonas-saken varetektsfengsles i tre nye uker

30-åring som er siktet for drap eller medvirkning til drap på Jonas Aarseth Henriksen varetektsfengsles i tre nye uker. Det kommer frem i en kjennelse fra Ringerike, Asker og Bærum tingrett tirsdag. Elverum-mannen ble pågrepet 20.

NRK - 1 time siden

Fryktar båtflyktningar frå Russland

Det svenske forsvaret fryktar at det kan kome båtflyktningar frå den russiske enklaven Kaliningrad. Dette som ein del av Russland sine forsøk på å destabilisere regionen, melder SVT. I ein ny rapport blir det peika på som eit av fleire scenario saman med dataangrep og sabotasjeaksjonar under vatn.

NRK - 1 time siden

Hjelpen har nådd fram

Flere tonn nødhjelp har nådd inn i den nordlige delen av Gazastripen, opplyser FNs nødhjelpskontor (OCHA) tirsdag. Det er blant annet snakk om ferdige måltider, drikkevann, telt og tepper, samt medisiner, ifølge FN-byrået. Det ble også levert drivstoff til strømproduksjon og utstyr til driften av avsaltings- og avløpsrenseanlegg og vannpumpestasjoner.

NRK - 1 time siden

Avisa Oslo: Grunde Almeland tar ikke gjenvalg som Oslo Venstre-leder

Grunde Almeland stiller ikke til gjengvalg som leder for Oslo Venstre. Det melder Avisa Oslo. Almeland svarer til Avisa Oslo at han ønsker å gi andre i partiet muligheten til å prøve seg i vervet.

NRK - 1 time siden

Norges Bank-tabbe: Publiserte tall for tidlig

Ved en feil publiserte Norges Bank deler av sin rapport Regionalt nettverk tirsdag. Den skulle egentlig vært publisert torsdag neste uke. Rapporten er en form for temperaturmåling av den norske økonomien, og viser hvordan ulike næringer ser for seg at ståa i økonomien vil være fremover.

NRK - 1 time siden

BankID endeleg på nynorsk

I 20 år har BankID vore tilgjengeleg på bokmål og engelsk. No er også nynorsk eit alternativ for dei som ønskjer det. – BankID er ein sentral og synleg teneste i den moderne kvardagen.

NRK - 2 timer siden

Brann i bolig i Farsund: – Helt overtent

Det brenner i et bolighud på Vanse i Farsund, melder politiet på X. – Huset er helt overtent. Vi har kontroll på beboer i huset.

NRK - 1 time siden

Doblar prisane under OL

Prisane på offentleg transport vil bli dobla under OL i Paris neste sommar. Det er varsla kaos i kollektivtrafikken i heile regionen under leikane som startar 26. juli.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com