NRK > Nyheter

Saturday, 13 August, 07:40

NRK - 27 jun 22 kl. 06:29

Syklist til sykehus etter trafikkulykke

En syklist kjøres til sykehus etter en trafikkulykke på Bækkelaget i Oslo, opplyser politiet på Twitter. Ulykken var mellom sykkel og bil, og fant sted i 6-tiden mandag morgen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Bækkelaget, Oslo, Twitter

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Syklist, til, sykehus, etter, trafikkulykke
NRK - 23 maj 22 kl. 12:54

Syklist mot bil i Spydeberg - hentet av luftambulanse

Like før klokken 13 meldte Øst politidistrikt om en kollisjon mellom en syklist og en bil på Østbuen i Spydeberg i Østfold. – Vi har fått melding om en trafikkulykke med mulig personskade. Syklist mot bil.

NRK - 10 jul 22 kl. 22:49

Bevisstløs syklist i Holmestrand sendt til sykehus

En person er fraktet til sykehus i Holmestrand etter å ha mistet bevisstheten under sykling i Holmestrand. Årsaken til hendelsen, samt skadeomfanget, er ukjent. Nødetatene rykket søndag kveld ut til Hvittingfossveien, etter meldinger om funn av en bevisstløs syklist på stedet.

NRK - 26 jun 22 kl. 03:11

Syklist til sykehus etter påkjørsel

En mann i 20-årene er fraktet til sykehus i ambulanse etter en trafikkulykke mellom en bil og en syklist i Holmestrand i Vestfold. Skadeomfanget til syklisten er ikke kjent. Bilføreren, også en mann i 20-årene, blir avhørt på stedet.

NRK - 24 maj 22 kl. 16:09

Syklist til sykehus etter kollisjon i Moss

En syklist er sendt til sykehuset på Kalnes etter en kollisjon med en bil i Moss i 1530-tiden. Ifølge politiets opplysninger til Moss Avis kan det være snakk om alvorlige, men ikke livstruende skader..

NRK - 22 apr 22 kl. 17:31

Syklist fraktet til sykehus med luftambulanse

En syklist veltet i en tunnel i Farsund fredag ettermiddag. Politiet meldte om ulykken ved 16-tiden. Syklisten har blitt fraktet til sykehuset med luftambulanse, og tunnelen er stengt.

NRK - 08 jul 22 kl. 19:19

Sammenstøt mellom bil og syklist

En bil og en syklist har vært involvert i et sammenstøt i Barlinda på Fevik. Syklisten har blitt kjørt til sykehus for behandling. Han skal være ved bevissthet, ifølge politiet i Agder..

Klartale - 25 feb 22 kl. 13:36

Dette har skjedd til nå i krigen i Ukraina

Russland har angrepet Ukraina. Flere ukrainske byer har blitt bombet og russiske soldater går mot hovedstaden Kyiv.Hvordan startet dette?

NRK - 07 jul 22 kl. 15:34

Hevder seg angrepet av syklist

Den siktede etter voldshendelsen i Skien onsdag ettermiddag nekter straffskyld og hevder at han handlet i nødverge, skriver Telemarksavisa. En mannlig syklist i 20-årene ble onsdag alvorlig skadd etter en voldshendelse med en mannlig bilist i 30-årene. Den siktede sjåføren forklarte seg til politiet i dag, skriver NTB.

NRK - 07 jun 22 kl. 12:10

Dømt til fengsel etter at syklist døde i påkjørsel

En mann i 40-årene er dømt til fengsel i ett år og tre måneder for å ha kjørt på en syklist i Holmestrand i mars 2020. Syklisten døde etter påkjørselen. I Vestfold tingrett ble mannen også dømt til å betale en bot på 30.

NRK - Igår: 15:16

Syklist hardt skadd etter trafikkulykke i Asker

Ein syklist er køyrd til sjukehuset etter ein kollisjon med ein bil i Asker, skriv OPS Politiet Oslo på Twitter. Syklisten var bevisst då vedkommande blei behandla av ambulansen, men stod fram som hardt skadd, opplyser politiet. Politiet mistenker at syklisten var alkoholpåverka.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Mann med stort sår i halsen

Politiet har fått melding om ein mann med eit stort sår i halsen i Trondheim, skriv politiet i Trøndelag på Twitter. Naudetatane er på veg. Mannen skal vera bevisst..

NRK - 45 minutter siden

Mekling sju timer på overtid

Meklingen mellom Norsk Industri og arbeidstakerorganisasjonen Industri Energi om oppgjøret for prosessindustrien fortsetter på overtid på sjuende timen lørdag. Meklingsfristen om elektrokjemisk overenskomst gikk ut ved midnatt, men klokken 6.45 lørdag morgen pågår meklingen fortsatt.

NRK - 1 time siden

Ingen har mistet livet på firefelts motorvei i år

En oversikt fra Aftenposten viser at ingen har mistet livet på veiene som har de høyeste fartsgrense i Norge. Per 12. august i år har 82 personer mistet livet i ulykker langs norske veier.

NRK - 1 time siden

Nord-Korea fjerner munnbindpåbud

Nord-Korea har fjernet munnbindpåbudet og lettet på også andre koronarestriksjoner, melder landets statlige nyhetsbyrå KCNA. Tiltakene omfatter hele landet, bortsett fra grenseområdene, der restriksjonene fortsatt opprettholdes. Folk med symptomer på luftveissykdommer anbefales dessuten å bruke munnbind.

NRK - 2 timer siden

Bankenes innskuddsmarginer har økt

Mens lånerenten går til værs, står kundenes innskuddsrente nærmest på stedet hvil, skriver Dagens Næringsliv. Siden i fjor høst har innskuddsrentene økt med 0,2 prosentpoeng, mens boliglånsrentene har økt med rundt 0,5 prosentpoeng, ifølge Statistisk sentralbyrå. (NTB).

NRK - 4 timer siden

Russlands økonomi falt 4 prosent

Russlands bruttonasjonalprodukt (BNP) falt 4 prosent i årets andre kvartal, sammenlignet med tilsvarende kvartal i fjor, ifølge offisielle tall. Tallene fra landets statistiske sentralbyrå Rosstat omfatter det første fulle kvartalet etter at Russland gikk inn i Ukraina med soldater. (NTB).

NRK - 5 timer siden

Alvorlig skadet etter sykkelulykke

En syklist er sendt til Ullevål sykehus med alvorlige skader etter en trafikkulykke på Vettre i Asker fredag kveld. Personen ble funnet i Granbakken like før midnatt fredag kveld. Det er uklart hva som har skjedd.

NRK - 6 timer siden

Salman Rushdie ligger på respirator

Forfatteren Salman Rushdie som ble knivstukket i New York fredag ligger på respirator og vil trolig miste et øye. Det opplyser agenten hans, ifølge nyhetsbyrået Reuters. – Nyhetene er ikke gode.

NRK - 7 timer siden

Mekling på overtid i prosessindustri-oppgjøret

Meklingen mellom Norsk Industri og Industri Energi om oppgjøret for prosessindustrien fortsetter på overtid. Det opplyste riksmekler Mats Ruland til NRK, kort tid etter at meklingsfristen gikk ut ved midnatt natt til lørdag. Dersom brudd blir det streik fra mandag morgen.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com