NRK > Nyheter

Onsdag, 28 Juli, 06:36

NRK - 01 mai 21 kl. 18:54

Syklist bevisstløs etter kollisjon

Politiet har fått melding om at en syklist har kollidert med en bil i stor fart i Sandefjord. Syklisten skal være bevisstløs. Politiet fikk meldingen klokken 18.35. Politi og ambulanse rykker ut til stedet.
Les mer på NRK


Les mer om:
Sandefjord

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Syklist, bevisstløs, etter, kollisjon
NRK - 02 juli 21 kl. 15:39

Syklist bevisstløs etter ulykke

En syklist er bevisstløs etter en trafikkulykke på Nesodden fredag ettermiddag. Helikopter er på vei, opplyser politiet. Øst politidistrikt fikk melding om ulykken klokken 15.

NRK - 20 mars 21 kl. 15:13

Kollisjon mellom bilist og syklist

Oslo-politiet er på vei til Lysaker etter melding om en kollisjon mellom en bilist og en syklist. Det er ikke kjent om noen er skadet i ulykken, skriver Oslo-politiet på Twitter..

NRK - 21 juli 21 kl. 17:19

Bevisstløs syklist til sykehus

Syklisten som ble funnet bevisstløs i en grøft på Bjørkmyr i Trondheim skal ha kjørt ut av veien i en rundkjøring. Politiet fikk melding kl. 15.

NRK - 02 mai 21 kl. 03:28

20-åring slått bevisstløs i Bergen

En mann i 20-årene ble slått bevisstløs av to menn i Bergen sentrum natt til søndag. De to antatte gjerningsmennene er pågrepet. Offeret har vært bevisstløs og er sendt til Haugeland universitetssykehus for nærmere undersøkelser..

NRK - 11 mai 21 kl. 18:34

Syklist skadd i Sandefjord

Ein syklist er skadd etter ein kollisjon med ein hestehengar i Sandefjord. Politiet opplyser at syklisten var vaken da dei kom til staden, og at personen er køyrd til sjukehus for sjekk..

NRK - 08 mai 21 kl. 15:20

Kollisjon mellom MC og syklist

En syklist og en motorsyklist har kollidert ved Sola golfklubb. Føreren av motorsykkelen er uskadd. Syklisten er våken, men politiet vet ikke hvor skadet vedkommende er.

NRK - 27 feb. 21 kl. 13:28

Syklist skadet etter påkjørsel

En syklist er alvorlig skadet etter å ha blitt påkjørt av en bil i Møllerveien i Oslo, melder politiet på Twitter. Nødetatene jobber på stedet..

NRK - 14 juni 21 kl. 20:13

Syklist alvorlig skadd

En syklist er kjørt til sykehus med alvorlige skader etter å ha kjørt på en bil bakfra i Åsgårdsstrandveien i Tønsberg. Politiet melder nå at de slipper trafikken forbi på stedet, etter at veien var stengt en kort periode..

NRK - 06 juni 21 kl. 00:45

Bevisstløs etter konfrontasjon

Etter en konfrontasjon med andre har en person vært bevisstløs på Kalvøya i Bærum. Vedkommende blir tatt hånd om av ambulansen. Politiet dro til Kalvøya etter meldinger om ansamlinger av personer og tilløp til slagsmål, melder politiet i Oslo..

NRK - 13 april 21 kl. 20:51

Syklist alvorlig skadd i Ås

En syklist er fløyet til Ullevål sykehus med alvorlige skader etter en trafikkulykke i Ås sør for Oslo. Ulykken skjedde med en bil i krysset Kroerveien/Holtveien. Personen blir fraktet til sykehus med luftambulanse, skriver politiet i Øst på Twitter..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Irland koronavaksinerer barn

Irland starter vaksinering av barn mellom 12 og 15 år med Moderna- eller BioNTech-Pfizer-vaksinen. Utenriksminister Simon Coveney fortalte at forslaget er blitt vedtatt, noen som betyr at 250.000 unge kan bli vaksinert de neste ukene..

NRK - 1 time siden

39 nye smittetilfeller i Oslo

Det er registrert 39 nye koronasmittede i Oslo siste døgn, 12 flere enn forrige tirsdag. De to siste ukene har det i snitt blitt registrert 24 smittede per dag i hovedstaden. Smittetallene er høyest i bydelene Frogner, St.

NRK - 1 time siden

MC-fører (19) omkom i Melhus

En 19-årig motorsykkelfører er bekreftet omkommet etter en singel-ulykke på Åsvegen i Melhus, opplyser politiet i Trøndelag. Føreren ble erklært død på stedet av lege. De pårørende er varslet.

NRK - 45 minutter siden

Biden anklager Russland

USAs president Joe Biden anklager Russland for innblanding i neste års kongressvalg ved å spre feilinformasjon. Han advarer om at cyberangrep kan føre til krig, og utrykte stor bekymring for løsepengevirus, som har rammet flere bedrifter i USA..

NRK - 1 time siden

Anker heroinsak til høyesterett

To menn ble pågrepet da Tolletaten beslagla 3,46 kilo heroin i en bil i Kongsvinger, begge involverte anker nå til Høyesterett i håp om lavere straff enn det tingretten og lagmannsretten mener de fortjener, skriver Mitt Kongsvinger..

NRK - 1 time siden

MC-fører omkom i melhus

En motorsykkelfører er bekreftet omkommet etter en singel-ulykke på Åsvegen i Melhus, opplyser politiet i Trøndelag. De pårørende er varslet..

NRK - 1 time siden

Gjester bestiller mer mat via app

Erfaringer under pandemien viser at restaurantgjester kjøper mer når mat og drikke kan bestilles på mobilen ved bordet. Mange restauranter vil fortsette med kontaktløs bestilling også etter pandemien, både fordi det fører til mersalg og reduserer dødtid, skriver Adresseavisen..

NRK - 1 time siden

Sykehusklovner frykter milliontap

De rødgrønne partiene har lovet å fjerne gaveforsterkningsordningen om de får flertall til høsten. Det kan gi et tap på to millioner årlig for Sykehusklovnene, skriver Klassekamoen. Ordningen ble opprettet av Solberg-regjeringen i 2014 for å stimulere til flere private donasjoner til kunst- og kultur..

NRK - 1 time siden

Asheim vil endre fuske-regler

Utdanningsminister Henrik Asheim ønsker en mer oversiktlig lov etter at rekordmange studenter er tatt i fusk og utestengt fra høyere utdanning. I lovverket skilles det ikke mellom type fusk. For eksempel vil «selvplagiering» sanksjoneres likt som å skrive direkte av pensum, skriver VG..

NRK - 1 time siden

39 nye smittet i Oslo

Det er registrert 39 nye koronasmittede i Oslo siste døgn, 12 flere enn forrige tirsdag. De to siste ukene har det i snitt blitt registrert 24 smittede per dag i hovedstaden. Smittetallene er høyest i bydelene Frogner, St.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt