NRK > Nyheter

Tirsdag, 03 August, 06:06

NRK - 14 juni 21 kl. 20:13

Syklist alvorlig skadd

En syklist er kjørt til sykehus med alvorlige skader etter å ha kjørt på en bil bakfra i Åsgårdsstrandveien i Tønsberg. Politiet melder nå at de slipper trafikken forbi på stedet, etter at veien var stengt en kort periode..
Les mer på NRK


Les mer om:
Åsgårdsstrandveien, Tønsberg

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Syklist, alvorlig, skadd
NRK - 27 juni 21 kl. 14:54

Syklist alvorlig skadet i Nittedal

En syklist er alvorlig skadet og fraktet til sykehus etter en trafikkulykke med en bil på Hagan i Nittedal. Det melder Øst politidistrikt. Ulykkesgruppen fra Statens vegvesen er rekvirert for å undersøke stedet sammen med politiets krimteknikere..

NRK - I førrgår: 20:52

Syklist alvorlig skadet av ulykke

En syklist og en bil er involvert i en ulykke ved Styrmoes vei i Drammen lørdag kveld. Ulykken framstår som alvorlig, ifølge politiet. Politiet ble varslet om trafikkulykken klokken 20.

NRK - I førrgår: 20:52

Syklist alvorlig skadet i ulykke

En syklist og en bil er involvert i en ulykke ved Styrmoes vei i Drammen lørdag kveld. Ulykken som skjedde ved halvni-tida, framstår som alvorlig, ifølge politiet. – Det er noe usikkert om syklisten ble påkjørt eller om syklisten traff bilen, sier operasjonsleder Øystein Eikedalen i Sørøst politidistrikt til NTB.

NRK - 13 april 21 kl. 20:51

Syklist alvorlig skadd i Ås

En syklist er fløyet til Ullevål sykehus med alvorlige skader etter en trafikkulykke i Ås sør for Oslo. Ulykken skjedde med en bil i krysset Kroerveien/Holtveien. Personen blir fraktet til sykehus med luftambulanse, skriver politiet i Øst på Twitter..

NRK - 11 mai 21 kl. 18:34

Syklist skadd i Sandefjord

Ein syklist er skadd etter ein kollisjon med ein hestehengar i Sandefjord. Politiet opplyser at syklisten var vaken da dei kom til staden, og at personen er køyrd til sjukehus for sjekk..

NRK - 25 juni 21 kl. 16:10

Syklist alvorlig skadet i ulykke

En syklist er kjørt til sykehus med alvorlige skader etter en trafikkulykke med en bil på Lambertseter i Oslo. Hendelsen skjedde i krysset ved Cirkle K Abildsø like før klokken 16.00.

NRK - 29 juli 21 kl. 15:23

Syklist alvorlig skadet i Oslo

Nødetatene var i Schweigaards gate ved St. Halvards gate klokken 15:20. Det har vært en trafikkulykke mellom en syklist og en bil.

NRK - I førrgår: 20:52

Politiet: Syklist påkjørt i Drammen

En syklist skal ha blitt påkjørt ved Styrmoes vei i Drammen lørdag kveld. Ulykken framstår som alvorlig, ifølge politiet. Politiet ble varslet om trafikkulykken klokken 20.

NRK - 23 mai 21 kl. 14:02

Syklist skadd på Dombås

Ein syklist er flogen med luftambulanse til Lillehammer etter å ha krasja med ein bil på Dombås. Det er ikkje kjent kor alvorleg skaden er, opplyser politiet på Twitter. Syklisten skal vere medviten då han blei frakta til sjukehus..

NRK - 08 juli 21 kl. 17:24

El-syklist krasjet med bil

På Gjøvik har en el-syklist krasjet med en bil. Syklisten fremstår som moderat skadd. Ambulanse og politi er på vei til stedet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 4 minutter siden

Alle i Wuhan skal koronatestes

I den kinesiske byen Wuhan må alle innbyggerne testes for koronaviruset etter at det er registrert ny smitte i byen for første gang på mer enn ett år. Byen, som har 11 millioner innbyggere, setter i gang med testing av «alle innbyggere», sa embetsmannen Li Tao på en pressekonferanse tirsdag, dagen etter at det ble registrert sju nye smittetilfeller. Det var i Wuhan at koronaviruset først ble oppdaget mot slutten av 2019..

NRK - 45 minutter siden

Warholm inn til OL-gull

Karsten Warholm satte verdensrekord da han løp til OL-gull på 400 meter hekk med tiden 45.94 natt til tirsdag..

NRK - 1 time siden

McDonald's med påbud om munnbind

McDonald's i USA innfører påbud om munnbind for sine ansatte og kunder innendørs i områder med betydelig høy koronasmitte, selv om personer er fullvaksinerte. Selskapet sier påbudet er i tråd med de nyeste retningslinjene fra smittevernetaten CDC, melder nyhetsbyrået AP..

NRK - 1 time siden

Flere henrettelser i Saudi-Arabia

Antall henrettelser i Saudi-Arabia har økt etter at landet ga fra seg formannskapet i G20, melder Amnesty. Så langt i år har 40 personer blitt henrettet, kommer det frem i en rapport som ble publisert tirsdag. Det er flere enn i hele 2020, da 27 personer ble henrettet, ni av dem i desember.

NRK - 1 time siden

72 nye koronasmittede i Oslo

Det er registrert 72 nye koronasmittede i Oslo siste døgn. Det er 32 over snittet de sju foregående dagene. 72 tilfeller er 41 flere enn på søndag, og 41 flere enn samme dag forrige uke.

NRK - 1 time siden

USA kritiserer Lukashenko

Utenriksminister Antony Blinken reagerer på at den hviterussiske løperen Tsimanouskaya ble forsøkt sendt hjem fra OL i Tokyo, etter at hun offentlig kritiserte sitt eget OL-landslag. Han retter kritikken mot president Alexander Lukashenko og mener Tsimanouskaya ble tvunget til å forlate Tokyo fordi hun brukte ytringsfriheten sin. – Slike handlinger krenker den olympiske ånder, og er en fornærmelse mot grunnleggende rettigheter som ikke kan tolereres, skriver nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 1 time siden

Aktivist savnet i Ukraina

Aktivisten Vitalj Sjisjov, som leder den hviterussiske eksilgruppen BDU, dro på joggetur i Ukrainas hovedstad Kiev mandag morgen, men kom ikke tilbake. Siden har det ikke vært mulig å få tak i ham via mobiltelefon, skriver organisasjonen på kommunikasjonsplattformen Telegram. Menneskerettsorganisasjonen Vjasna skriver at Sjisjov ifølge venner skal ha blitt forfulgt av «fremmede» mens han var ute og jogget nylig.

NRK - 2 timer siden

Bøtela elsparkesyklist i Oslo

To menn på elsparkesykkel i Oslo etterkom først politiets pålegg om å ikke være flere på én sykkel. Da passasjeren hoppet på igjen, vanket det bot til føreren. – De etterkom pålegget fra patruljen om å kun være én på sykkelen.

NRK - 2 timer siden

USA donerer bort pfizer-vaksiner

Pfizer skal på oppdrag fra USAs regjering produsere 500 millioner doser av sin koronavaksine. Dosene skal doneres til andre land. Oppdraget har en pris på rundt 3,5 milliarder dollar, tilsvarende drøyt 30 milliarder kroner.

NRK - 3 timer siden

Filip ute - Jakob videre

Jakob Ingebrigtsen tok seg kontrollert til OL-semifinale i Tokyo på 1500 meter tirsdag. Filip Ingebrigtsen løp et svakt heat og ble slått ut på tid. Filip Ingebrigtsen løp i det første av tre kvalifiseringsheat og ble bare nummer ti..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt