NRK > Nyheter

Thursday, 25 July, 14:41

NRK - 14 jun 24 kl. 11:05

Sykeusene klarte ikke ventetidskrav fra regjeringen

Gjennomsnittlig ventetid var i fjor 73 dager, ifølge tall fra Helsedirektoratet. Det er 6,2 dager mer enn året før, skriver Altinget. Størst økning hadde Helse Midt-Norge, hvor den gjennomsnittlige ventetiden gikk opp med ti dager. Helse sør-øst hadde en økning på sju dager, mens ventetiden i Helse nord og Helse vest gikk opp med to dager, skriver avisen. (NTB).
Les mer på NRK


Les mer om:
Helsedirektoratet, Altinget, Helse Midt-Norge, Helse, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Sykeusene, klarte, ikke, ventetidskravfra , regjeringen
Klartale - 14 mar 24 kl. 06:24

Fra mobbeoffer til Norges-mester

– Jeg trodde, dypt inni sjela mi, at jeg ikke var verdt noe. Ingen ville noen gang elske meg. Jeg var ikke pen nok eller tynn nok.

Klartale - 15 jul 24 kl. 08:51

En drept og to skadd i drapsforsøk mot Donald Trump

Donald Trump ønsker å bli president i USA. Lørdag var han på et arrangement i delstaten Pennsylvania. Det var en del av valgkampen hans.

Klartale - 11 feb 24 kl. 06:20

– Min mor er en superhelt

Dette er et debattinnlegg. Meningene er skribentens egne. Din klare mening kan sendes inn her.

NRK - 10 maj 24 kl. 23:01

Gåte fornøyd med opptreden i juryprøven

Fredag kveld har det vært juryopptredener i Eurovision Song Contest, og Gåte var fornøyd etter opptreden. – Jeg følte at det gikk veldig bra. Jeg klarte å være helt rolig, stole fullstendig på at alt vi har terpet på sitter i kroppen og bare lene meg inn i det.

NRK - 14 maj 24 kl. 13:14

Telenor-direktør sier det var tilnærmet umulig at Eg A kunne dekke åstedet

Bjørn Amundsen, dekningsdirektør i Telenor-Norge, vitner. – Vår konklusjon på fire målinger er at det er svært lite sannsynlig at Eg A, som basestasjonen heter, kunne dekke det området som politiet pekte på som åstedene. Vi klarte aldri å få det til på noen som helst målinger.

Klartale - 08 apr 24 kl. 10:15

Ni av ti klarte statsborgerprøven

5.333 personer tok statsborgerprøven i Norge i fjor. 91,3 prosent klarte den.

VG - 05 maj 24 kl. 12:13

Friidrettsprofil klarte EM-kravet med én centimeter – snuste på norsk rekord

Sleggekaster Beatrice Nedberge Llano fikk opp et kjempekast i et stevne i USA lørdag og klarte kravet til EM i Roma. Hun var også nær sin egen norske rekord..

NRK - 01 jun 24 kl. 08:13

Palestina-aktivister okkuperte deler av museum i New York

Propalestinske demonstranter klarte å få opp et banner over hovedinngangen til Brooklyn Museum i New York. De klarte også å okkupere deler av kunstmuseet. Mange av demonstrantene havnet i basketak med politiet, ifølge vitner.

Klartale - 10 apr 24 kl. 06:00

Tusenvis av nordmenn får ikke skattepengene sine

I disse dager får mange skatteoppgjøret sitt. Der får du enten skatt tilbake, eller må betale restskatt. Men ikke alle får skattepengene sine utbetalt, selv om de altså har betalt for mye skatt i 2023.

Klartale - 21 maj 24 kl. 06:00

– Det skjønte jeg ikke. Hva sa du nå?

Dette er et debattinnlegg. Meningene er skribentens egne. Din klare mening kan sendes inn her.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Haier i Brasil tester positivt for kokain

13 haier utenfor kysten av storbyen Rio de Janeiro i Brasil ble testet mellom september 2021 og august 2023. I samtlige ble det funnet kokain i musklene og leveren, viser en ny studie utført av Oswaldo Cruz-stiftelsen. Det er ikke helt sikkert hvordan haiene har fått kokainen i seg, men studien viser til at stoffet kan havne i sjøen og skape forurensning som følge av utilstrekkelige kloakkrenseanlegg og utslipp fra ulovlige raffinerier som fremstiller stoffet.

NRK - 30 minutter siden

Alvorlig trafikkulykke i Sandnes

Politiet melder om en alvorlig trafikkulykke i Sandes. Det skal ha vært to personer i bilen, en er ikke ved bevissthet. En bil skal ha krasjet hardt, skriver de.

NRK - 1 time siden

Minst 30 palestinarar drepne på Gaza siste døgnet

Ifølge Gazas helsedepartement er over 30 palestinarar drepne på Gazastripa siste døgnet. Til no har 39.175 palesinarar blitt drepne sidan krigen starta 7.

NRK - 1 time siden

Framleis over 150 sakna etter migrantforlis i Mauritania

Minst 150 personar er enno sakna etter at ein migrantbåt gjekk ned utanfor kysten til Mauritania måndag, skriv Reuters. Så langt er kring 15 personar stadfesta døde. – Det var 300 migrantar på båten som forliste.

NRK - 1 time siden

Bybanen spora av etter trafikkulukke på Slettebakken

Klokka 12.55 blei det meldt om samanstøyt mellom bybanen og ein campingbil ved Slettebakken kirke i Bergen. Ifølgje 110-sentralen har eitt togsett spora av, og brannvesenet jobbar med å få det på sporet av.

NRK - 1 time siden

Stans på bybanen etter trafikkulukke på Slettebakken

Bybanen og ein campingbil har hatt ein samanstøyt ved Slettebakken kirke i Bergen. Bybanen stansar all trafikk på linjene sine i området. Politiet meldte først at bybanen hadde spora av, men det er noko uavklart melder Vest politidistrikt.

NRK - 1 time siden

Røykutvikling var vanndamp

Brannvesenet rykket ut til et næringsbygg på Tjuvholmen i Hamar etter en melding om røykutvikling. Brannvesenet melder at det er vanndamp i ett fyrrom. Både politiet og brannvesenet er på stedet..

NRK - 2 timer siden

Sju arresterte i Belgia mistenkt for å ha planlagt terror

Sju personar blei arresterte under ein landsomfattande politiaksjon. Dei er mistenkte for å ha planlagt eit terrorangrep, ifølge belgisk påtalemyndigheit. Foreløpig har ikkje politiet gått ut med informasjon om kor angrepet skulle skje eller kva som var målet.

NRK - 2 timer siden

Fant stjålne biler i skogen – politihelikopter på stedet

De to BMW-ene som ble stjålet i Tønsberg i natt, ble funnet hensatt i skogen i Stokke i Sandefjord kommune. Klokka 10.18 meldte politipatruljen at de hadde pågrepet en person som løp fra stedet.

NRK - 2 timer siden

Skal ha funne delar frå russisk drone i Romania

Det rumenske forsvarsdepartementet melder at det er funne fragment frå ein russisk drone nær grensa til Ukraina, ifølgje Reuters..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com