NRK > Nyheter

Mandag, 17 Mai, 20:42

NRK - 23 mai 16 kl. 09:57

Sykehusstriden: – En råtten prosess

Kristiansund kommunes advokat, Kjetil Wedervang Mathisen, kalte prosessen i forbindelse med sykehusvedtaket som en pill råtten prosess. – Verken helsehensyn eller samfunnsmessige hensyn er ivaretatt, sier Wedervang Mathisen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Wedervang Mathisen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: SykehusstridenEn , råtten, prosess
P4 - 16 okt. 19 kl. 07:46

Kontantstøtten er blitt en ventestønad

Kontantstøtten er blitt en vente-på-barnehage-stønad. Det viser en ny analyse fra NAV, skriver Aftenposten. Rundt halvparten av alle som får barn bruker støtten i minst én måned, mens flertallet av brukerne benytter seg av støtten fra den måneden barnet er blitt 13 måneder til barnehageopptak i august.

P4 - 19 des. 19 kl. 05:43

Krever at kontantstøtten fjernes

Arbeiderpartiet krever at kontantstøtten fjernes. I går viste en ny NAV-analyse at småbarnsmødre jobber mindre etter at regjeringen økte kontantstøtten. Lederen for Aps kvinnenettverk, Anette Trettebergstuen, sier til Dagsavisen at det er nok et bevis på at kontantstøtten er dårlig likestillingspolitikk.

P4 - 04 sep. 17 kl. 18:23

Brende: - Må finne en diplomatisk prosess med Nord-Korea

- Det er helt avgjørende at man finner en diplomatisk prosess hvor man får Nord-Korea til å avvikle atomprogrammet sitt. Det sier utenriksminister Børge Brende. FNs sikkerhetsråd har innkalt til hastemøte i forbindelse med den spente situasjonen, etter at Nord-Korea i helgen prøvesprengte en hydrogenbombe.

VG - 26 jan. 20 kl. 12:23

Høie avgjør sykehusstriden på Helgeland

Sykehusstriden på Helgeland går mot slutten. Mandag kunngjør helseminister Bent Høie (H) hvor hovedsykehuset skal ligge..

P4 - 01 feb. 17 kl. 15:44

Kan vrake kontantstøtten

Innvandrings- og integreringsminister Sylvi Listhaug åpner nå for å vrake kontantstøtten som hun tidligere har kjempet for. Til VG sier Listhaug at de store negative konsekvensene kontantstøtten har for integreringen er en betydelig utfordring. I dag fikk statstråden overlevert rapporten fra Brochmann II-utvalget som har sett på konsekvensene av høy innvandring til Norge.

P4 - 06 mars 17 kl. 09:40

Vil fjerne kontantstøtten og behovsprøve barnetrygd

Fjerning av kontanstøtten og barnetrygd kun til dem som tjener aller minst. Det er to av flere forslag, som trolig blir omstridt, fra det regjeringsoppnevnte utvalget som har sett på støtten til barnefamilier. Kontantstøtten foreslås fjernet for å finansiere gratis barnehage til alle barn, heter det blant annet i utvalgets utredning som ble lagt fram i dag..

P4 - 28 nov. 17 kl. 17:13

Stopper støtten til Islamsk råd Norge

Stortingets familie- og kulturkomité har enstemmig bestemt at støtten til Islamsk Råd Norge ikke skal utbetales. Det melder NTB. Den årlige støtten har vært på 1,3 millioner kroner og har blitt utbetalt to ganger årlig.

P4 - 06 okt. 19 kl. 16:18

Trapper opp studiestøtten

Regjeringen ønsker å øke studiestøtten så den varer i 11 måneder. Opptrappingen av støtten har skjedd gradvis, og i statsbudsjettet som legges fram i morgen foreslår regjeringen å bruke 152 millioner kroner på å øke støtten med en ekstra uke. Forsknings- og høyre utdanningsminister Iselin Nybø sier til NTB at studentene med dette får 11 000 kroner mer å rutte med sammenlignet med 2017..

P4 - 18 nov. 19 kl. 14:20

Jehovas vitner beholder statsstøtten

Jehovas vitne får beholde statsstøtten selv om medlemmene i trossamfunnet ikke får stemme ved valg. Fylkesmannen i Oslo og Viken har konkludert med at det ikke er et juridisk holdbart grunnlag for å trekke statsstøtten tilbake, melder Dagbladet. Da det ble kjent i høst at medlemmer blir ekskludert om de stemmer, ba barne- og familieministeren Fylkesmannen vurdere statstøtten..

NRK - 07 okt. 20 kl. 10:59

Endrer ikke pressestøtten

Pressestøtten blir i statsbudsjettet for 2021 foreslått videreført til 428 millioner kroner, mens støtten til Medietilsynet foreslås økt. Den direkte mediestøtten er en videreføring av tilskuddet for 2020, justert for pris- og lønnsvekst..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Politiet løyser opp samling

Politiet skriv på Twitter at dei løyser opp ei stor samling av meir enn 400 ungdommar i alderen 12–20 år i Stavanger. Mange står fram som svært rusa, og det er fleire ordensoppdrag på staden. Dei ber foreldre kontakta ungane sine og få dei heim.

NRK - 15 minutter siden

Slagsmål i Mobergsvika på Os

Det er meldt om slagsmål i Mobergsvika på Os. Politiet dro til staden, men melder etter dei kom fram at det er roleg no..

NRK - 10 minutter siden

Mann knivstukken

Politiet skriv på Twitter at dei fekk melding om at ein mann i Jevnaker i 20-åra var knivstukken i ansiktet. Politiet skriv at dei har kontroll på den mistenkte, og at mannen som er skadd blir varetatt av helse..

NRK - 15 minutter siden

Sletter Sudans milliardgjeld

Frankrike har besluttet å slette en gjeld på nesten 5 milliarder dollar som Sudan skylder den franske stat. Målet er å hjelpe landet i overgangen til demokrati. – Vi støtter en fullstendig sletting av våre lån til Sudan, som beløper seg til nesten 5 milliarder dollar, sa Frankrikes president Emmanuel Macron på et internasjonalt toppmøte om Sudan mandag..

NRK - 30 minutter siden

Flere hendelser med fyll og bråk

I kveld har politiet rykket ut til flere hendelser som involverer ungdom. I Arendal måtte en beruset jente vekkes etter å ha sovnet i en annens bil. I Kristiansand har unge kastet egg på forbipasserende, skutt opp fyrverkeri og festet og forsøplet..

NRK - 30 minutter siden

Sparkesykkelulukke i Bergen

Ein person får behandling av ambulanse etter han vedkomande køyrde inn i ein parkert bil med ein sparesykkel. Personar verkar særs rusa, ifølge Vest politidistrikt..

NRK - 30 minutter siden

Kontor i Gaza angripe

Røde Halvmåne skriv i ei Twitter-melding at kontoret deira i Gaza har fått store skadar i eit israelsk angrep. – Å målretta angripa desse bygningane som ikkje blir brukte til militære formål er brot på prinsippa i internasjonal rett, skriv dei..

NRK - 30 minutter siden

Kontor på Gaza angripe

Røde Halvmåne skriv i ei Twitter-melding at kontoret deira på Gaza har fått store skadar i eit israelsk angrep. – Å målretta angripa desse bygningane som ikkje blir brukte til militære formål er brot på prinsippa i internasjonal rett, skriv dei..

NRK - 45 minutter siden

FHI: Vil gjøre jobben enklere

Det europeiske legemiddeltilsynet (EMA) har godkjent at Pfizers koronavaksine kan lagres i kjøleskap i inntil en måned. Det gleder norske helsemyndigheter. – Det er veldig godt nytt, det skaper en større fleksibilitet rundt kommunenes vaksinasjon hvis de kan ha vaksinedosene hos seg i lengre tid, sier overlege Are Stuwitz Berg i Folkehelseinstituttet (FHI) til NTB..

NRK - 45 minutter siden

Biden skal snakka med Netanyahu

USA sin president Joe Biden sa at han måndag skal snakka med Israel sin statsminister Benjamin Netanyahu om konflikten i Midtausten. Det skriv nyheitsbyrået AFP..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt