NRK > Nyheter

Wednesday, 01 December, 04:36

NRK - 03 jun 21 kl. 09:55

Sykefraværet falt i første kvartal

Fordi den normale influensasesongen aldri ble noe av på grunn av restriksjonene rundt koronapandemien, var også sykefraværet i Oslo lavt, viser tall fra Nav. Det legemeldte sykefraværet falt til 4,5 prosent i Oslo i første kvartal. Byen ligger dermed et godt stykke under landsgjennomsnittet på 5,7 prosent. Det er tall over sykefraværet for første kvartal fra Nav som viser at det legemeldte sykefraværet i hovedstaden falt med 9,8 prosent. Det totale sykefraværet i samme periode for hele landet var 5,9 prosent, viser sesongjusterte tall, en nedgang på 2,4 prosent fra forrige kvartal.
Les mer på NRK


Les mer om:
Oslo, Nav

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Sykefraværet, falti , første, kvartal
NRK - 09 sep 21 kl. 08:39

Økning i sykefraværet

Det totale sykefraværet i andre kvartal var på 6,3 prosent, opp 7,3 prosent fra forrige kvartal. Fraværet på grunn av korona økte med 79 prosent fra året før. Økningen fra første kvartal er størst i det egenmeldte fraværet med 28,3 prosent.

E24 - 04 mar 21 kl. 09:02

Sykefraværet falt i fjerde kvartal

Et merkbart fall i det egenmeldte sykefraværet resulterte i et samlet sykefravær på 6,1 prosent i fjerde kvartal, viser tall fra Nav..

NRK - 08 maj 21 kl. 11:02

Alvorlig høyt sykefravær

Sykehuset i Arendal leier inn vikarer som følge av høyt sykefravær hos sykepleiere, skriver Agderposten. I mars ble det slått alarm og sykefraværet var opp mot 20 prosent. Norges sykepleierforbund mener situasjonen er alvorlig..

E24 - 09 sep 21 kl. 08:56

Markant økning i sykefraværet

Sykefraværet steg nesten ti prosent blant kvinner, mens det falt for menn, viser Nav-tall..

NRK - 28 sep 21 kl. 21:59

Børsfall i USA og Europa

Aksjekursene i både Europa og USA falt markert tirsdag. Frykt for økt inflasjon og svak vekst preger markedet, og nedgangen rammer særlig teknologisektoren. Tirsdag ettermiddag var den teknologitunge Nasdaq-indeksen i USA ned over 2,5 prosent.

E24 - 12 maj 21 kl. 07:45

Kid går for første gang i pluss i første kvartal

Bjørn Rune Gjelstens interiørselskap Kid snur til pluss på bunnlinjen i første kvartal fra samme tid i fjor. Dette er første gang at selskapet går i pluss i et første kvartal..

E24 - 30 apr 21 kl. 07:01

Nok et tungt kvartal for Sats: Mistet 29.000 medlemmer på tre måneder

Nedstengingen av Oslo og store deler av Østlandet i første kvartal traff Sats knallhardt. Tapet ble på 221 millioner i første kvartal, det verste resultatet i ett kvartal under pandemien..

E24 - 02 nov 21 kl. 15:37

Støtter bonus-kutt for ansatte med sykefravær: – Bare positivt

Flere bedrifter har kuttet bonusene til ansatte med sykedager. Gammeldags og diskriminerende, sier kritikerne. Andre kaller det et smart tiltak for å bekjempe Norges skyhøye sykefravær..

NRK - 17 maj 21 kl. 09:12

Økonomisk tilbakegang i Danmark

Den danske økonomien krympet under nedstengingen i landet i første kvartal, melder NTB. Den såkalte bnp-indikatoren falt 1,5 prosent, ifølge Danmarks Statistik. Indikatoren viser utviklingen fra foregående kvartal.

NRK - 26 okt 21 kl. 08:47

Rekordresultat for Hydro

Høye aluminiumspriser førte til rekordresultat for Norsk Hydro i tredje kvartal. De melder om et justert driftsresultat på 7,2 milliarder kroner. Resultatet er opp fra 3,1 milliarder kroner for samme kvartal i fjor.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 09 nov 21 kl. 16:18

Stans i togtrafikken på Oslo S

Det er store togforsinkelser på Oslo S etter et problem ved Brynsbakken stasjon. Det gjør at flere tog står stille på Oslo S. – Alle tog som går forbi Brynsbakken står stille.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:08

Fengslet etter dødelig slagsmål

To av de tre som er siktet for grov kroppsskade med døden til følge etter et slagsmål i Grimstad i helgen, er varetektsfengslet i to uker. Sistemann er løslatt. Det opplyser politiadvokat Geir Magne Søfteland til NTB tirsdag ettermiddag.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:01

Alvorlig trafikkulykke

Politiet er på vei til en alvorlig trafikkulykke mellom bil og lastebil ved Skogmoen i Nordland..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:52

Anbefaler munnbind i Bergen

Smittevernoverlegen i Bergen anbefaler munnbind i Bergen. Det skriver Bergens Tidende..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:39

FHI ber Bergen vurdere tiltak

I et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke ba FHI Bergen om å vurdere en rekke nye tiltak, skriver Bergens Tidende. Bakgrunnen er at kommunen opplever økt smittepress. Etter et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke, kommer det frem at FHI ber kommunen å vurdere en rekke tiltak de har utarbeidet for kommuner som opplever økt smittepress.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:15

Ørliten fredsmulighet for Etiopia

Utenlandske utsendinger jobber intenst for å stanse krigføringen i Etiopia og hindre en fryktet opptrapping. Håpet er at et nytt framstøt som Den afrikanske union står i spissen for, kan føre til stans i fiendtlighetene. FN har denne uka advart om stor fare for at Etiopia kastes ut i en mer omfattende borgerkrig..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:16

Legger frem budsjett på mandag

SV legger fram sitt alternative statsbudsjett mandag 15. november klokken 11, i forkant av forhandlinger med regjeringen om neste års budsjett. SVs alternative budsjett viser endringene partiet vil gjøre sammenlignet med budsjettet til Solberg-regjeringen og danner grunnlag for de videre forhandlingene med Ap og Sp.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Dømt til tvungent psykisk helsevern

59-åringen som i mai drepte sin egen mor med hagle i Lyngdal, er dømt til tvungent psykisk helsevern. Retten mener at det er stor gjentakelsesfare. – Det er snakk om en svært alvorlig handling, drap begått med hagle, står det i dommen fra Agder tingrett, ifølge Fædrelandsvennen.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Russerne diskuterer migrant-krise

Russlands president Vladimir Putin og hans hviterussiske kollega Aleksandr Lukasjenko diskuterte tirsdag migrant-situasjonen på den polske grensen. De to presidentene er spesielt bekymret for utplassering av polske militære styrker langs grensen, ifølge en hviterussisk uttalelse, melder NTB..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:11

Tine får ny skje

Tine har fått på plass en ny og lengre bambusskje etter å ha fått massiv kritikk for den korte de opprinnelig hadde. Tilbakemeldingene har vært positive, men ikke alle er helt fornøyde, sier Tine til Nationen. – Vi har allerede fått positive tilbakemeldinger på at skaftet er lengre og at den oppleves som bedre å spise av.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt