NRK > Nyheter

Wednesday, 22 March, 12:59

NRK - 23 jul 22 kl. 05:01

Sydney McLaughlin med verdensrekord på 400 m hekk

Amerikanske Sydney McLaughlin forbedret verdensrekorden på 400 meter hekk for fjerde gang på 13 måneder. Del på Facebook Del på Twitter Del på epost Den nye verdensrekorden lyder utrolige 50,68 sekunder, en tid som ville plassert henne som nummer syv i finalen på 400 meter flatt..
Les mer på NRK


Les mer om:
Sydney McLaughlin, Facebook Del, Twitter Del, Den, McLaughlin

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Sydney, McLaughlinmed , verdensrekord, 400m , hekk
VG - 23 jul 22 kl. 04:51

McLaughlin knuste sin egen verdensrekord igjen

EUEGENE (VG) Sydney McLaughlin (22) levde opp til det enorme forventningspresset og tok sitt aller første individuelle VM-gull på 400 meter hekk. Samtidig senket hun sin egen verdensrekord..

VG - 23 jul 22 kl. 04:51

McLaughlin knuste sin egen verdensrekord: – Fullstendig ellevilt

EUEGENE (VG) Sydney McLaughlin (22) levde opp til det enorme forventningspresset og tok sitt aller første individuelle VM-gull på 400 meter hekk. Samtidig senket hun sin egen verdensrekord med 73 hundredeler..

VG - 23 jul 22 kl. 04:51

McLaughlin med utrolig verdensrekord: – Et løp for evigheten

EUGENE (VG) Sydney McLaughlin (22) levde opp til det enorme forventningspresset og tok sitt aller første individuelle VM-gull på 400 meter hekk. Samtidig senket hun sin egen verdensrekord med 73 hundredeler..

NRK - 04 jan 23 kl. 08:51

Transkvinne henrettet i USA

Delstaten Missouri har henrettet 49 år gamle transkvinnen Amber McLaughlin. McLaughlin er dermed den første åpne transkvinnen som er blitt henrettet i USA. McLaughlin ble i 2006 funnet skyldig i overlagt drap på en tidligere kjæreste og dømt til døden.

Aftenposten - 23 jul 22 kl. 04:52

McLaughlin knuste sin egen verdensrekord igjen

EUEGENE (VG) Sydney McLaughlin (22) levde opp til det enorme forventningspresset og tok sitt aller første individuelle….

Aftenposten - 23 jul 22 kl. 04:52

McLaughlin knuste sin egen verdensrekord: – Fullstendig ellevilt

EUEGENE (VG) Sydney McLaughlin (22) levde opp til det enorme forventningspresset og tok sitt aller første individuelle….

Aftenposten - 23 jul 22 kl. 04:52

McLaughlin med utrolig verdensrekord: – Et løp for evigheten

EUGENE (VG) Sydney McLaughlin (22) levde opp til det enorme forventningspresset og tok sitt aller første individuelle….

Klartale - 06 jul 22 kl. 06:30

Flere titusener må rømme fra enorm flom

På tre dager har det regnet like mye som det normalt ville gjort på et helt år. Det har ført til en rask og enorm flom i delstaten New South Wales i Australia.Så langt har over 50.

VG - 23 jul 22 kl. 09:48

Gitarlegende John McLaughlin raser mot Norwegian: – Verste flyselskap noensinne

John McLaughlin oppfordrer alle musikere om å holde seg unna Norwegian..

E24 - 23 jul 22 kl. 13:23

Gitarlegende John McLaughlin raser mot Norwegian: – Verste flyselskap noensinne

John McLaughlin oppfordrer alle musikere om å holde seg unna Norwegian..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Fleire skadde etter skipsvelt i Skottland

Fleire personar er skadde etter at eit skip velta medan det låg i tørrdokk i ei hamn i Skottland, melder Reuters. Fem ambulansar, eit redningshelikopter og redningsmannskap har rykka ut til staden som ligg i Leith utanfor Edinburgh. Ifølge kjelder på staden var kraftig vind grunnen til velten..

NRK - 5 minutter siden

Støre: – Kontrollkomiteens Ukraina-kritikk er feilslått

Statsminister Jonas Gahr Støre mener leder av kontrollkomiteen Peter Frølich (H) prøver å «skåre billig poeng» med kritikken av regjeringens Ukraina-innsats. – Det bildet som komiteens leder prøver å tegne av norsk Ukraina-bistand, mener jeg er feilaktig, sier Støre til NTB. Støre sier at han selvsagt tar komiteens uttalelse på alvor.

NRK - 5 minutter siden

Zelenskyj på besøk nær fronten i Bakhmut

Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj besøkte onsdag fronten nær Bakhmut, ifølge ukrainske styresmakter. Der skal han ha møtt soldatar i området, der det har vore svært harde kampar. Slaget om Bakhmut i Aust-Ukraina har gått føre seg i fleire månader.

NRK - 30 minutter siden

Varsler om kraftig snøfokk i Finnmark og Troms

Varslingstjenesten Varsom har sendt ut gult farevarsel for kraftig snøfokk langs kysten og fjordstrøkene i Finnmark og deler av Nord-Troms fra onsdag formiddag av..

NRK - 45 minutter siden

Ein person gripen for drapsforsøk i Tyskland

Onsdag blei det gjennomført aksjonar mot høgreekstreme miljø i åtte tyske delstatar og Sveits, opplyser tyske styresmakter, ifølge Reuters. Ein person er arrestert mistenkt for drapsforsøk. Ein politibetjent blei skadd då det blei fyrt av skot under aksjonen..

NRK - 1 time siden

Toga går igjen etter ulukka i Hellas

Togtrafikken mellom store byar i Hellas er onsdag i gang igjen etter den store ulukka i slutten av februar. 57 menneske omkom då to tog kolliderte i høg fart mellom Aten og Thessaloniki 28. februar.

NRK - 1 time siden

Abelprisen til matematikaren Luis Caffarelli

Abelprisen for 2023 går til den argentinsk-amerikanske matematikaren Luis Caffarelli. Det er første gong at Abelprisen blir delt ut til ein matematikar frå Latin-Amerika. Han får prisen for banebrytande arbeid med partielle differensiallikningar, som blant anna kan bidra til å forstå korleis naturen endrar seg over tid.

NRK - 1 time siden

– Helseutplattforma kan ikkje utsetjast ytterlegare

– Helseplattforma kan ikkje utsetjast ut over april 2024 med tanke på at det nærmar seg innflytting i det nye sjukehuset på Hjelset. Det sa IKT-direktør i Helse Møre og Romsdal, Helge Storøy. Helse Møre og Romsdal følgjer med på situasjonen og arbeider direkte inn mot Helseplattforma og 15.

NRK - 1 time siden

FN takkar Noreg for innsatsen for fred

FNs undergeneralsekretær for fredsoperasjonar, Jean-Pierre Lacroix. takkar Noreg for den varige støtta til FNs fredsbevaring, melder FN i ei pressemelding. I år er det 75 år sidan FNs fredsbevaring starta.

NRK - 1 time siden

Ny person pågrepet i voldtektssak i Skien

Politiet har pågrepet ytterligere en person etter at en prostituert kvinne natt til tirsdag ble ranet med kniv og voldtatt på en privatadresse i Skien. En lokal mann i 20-årene ble pågrepet samme natt, men ifølge kvinnen var det to personer til stede da hendelsen fant sted. Det skal være denne personen som nå er tatt av politiet, skriver Varden.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com